After shave on kasvovettä, jota on tarkoitus levittää parranajon jälkeen iholle. Toiselta nimeltään se onkin partavesi ja monet miehet käyttävät sitä muissakin tilanteissa, kuin pelkästään parranajon yhteydessä. Partavedessä on parfyymiä, joka antaa iholle miellyttävän tuoksun ja tuoksu kestää monia tunteja. Partavedellä on myös desinfioiva vaikutus, mikä on hyvin tarpeellista, mikäli parranajon yhteydessä pääsee iholle syntymään haavoja. Netistä on helppo löytää tietoa eri valmistajien partavesistä ja niiden soveltuvuudesta omiin tarpeisiin. Lisäksi partaveden hankkimista harkitsevan on hyvä tutustua tällaisten erilaisten tuotteiden tuoksujen käyttötarkoituksiin.

After shave – monia hyötyjä

After shave auttaa rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen. Parranajossa iho on melko kovilla ja useilla miehillä iho punertaa eli se on ärtynyt partahöylän käsittelystä. Partaveden rauhoittavan ominaisuuden ansiosta iho palaa melko pian normaaliksi ja kestää hyvin esimerkiksi kovaakin pakkasta. Partaveden ansiosta iholle parranajon jälkeen jääneet lyhyemmät karvat pehmenevät siten, että ne eivät tunnu ikäviltä ihoon koskettaessa. Useimmat partavedet sisältävät vaikuttavana aineena alkoholia. On saatavilla myös partavesiä, joissa ei ole ollenkaan alkoholia. Useilla miehillä on positiivisia kokemuksia partaveden käytöstä ja monissa tilanteissa partavettä käytetään jokapäiväisessä käytössä, samaan tapaan kuin esimerkiksi deodoranttia. Partavettä on saatavilla yleensä noin yhden desilitran pakkauksissa, jolloin tällaisen normaalikokoisen partaveden käyttöikä jokapäiväisessä käytössä on joitakin kuukausia, siten että se säilyttää parhaat ominaisuutensa.

Partavesiä myydään yleensä kosmetiikkaan erikoistuneissa liikkeissä, mutta myös normaaleista marketeista voi helposti löytää käyttökelpoisia ja edullisia partavesiä. Internetin nettikaupoissa tuotteita on samoin saatavilla, mutta yleensä on tarjolla vieläkin laajempi valikoima kuin normaalissa kivijalkaliikkeessä. Kun partaveden hankkija on löytänyt mieleisensä tuotteen ja päättänyt käyttää kyseistä tuotetta pitkään, on hänen hyvä tilata nettikaupasta usean partaveden säästöpakkaus. Tällöin hinta on huomattavasti halvempi pitemmän päälle ja käyttäjä säästyy suurelta vaivalta, jolloin hänen ei tarvitse käydä erikseen liikkeessä asioimassa. Kun partavesiä vertailee ja etsii itselleen sopivaa tuotetta, on hyvä käyttöönsä tuoksunäytteitä. Tällaisia tuoksunäytteitä voi olla saatavilla joistakin nettikaupoista kotiin tilattavaksi, jolloin eri partavesiä ei tarvitse erikseen lähteä testailemaan liikkeeseen.

After shave – parranajosta miellyttävää

Kun parranajon jälkeen käyttää partavettä, voi tuotteen käyttäjä huomata kokevansa raikkaan ja virkeän olon hyvin pitkäänkin partaveden lisäämisen jälkeen. Partaveden käyttäminen parranajon jälkeen auttaa usein käyttäjää motivoitumaan parranajoon, mikäli se olisi normaalisti vaivalloista. After shave auttaa ihoa palautumaan entiselleen ja partaveden tuoksu voi saada tuntemaan käyttäjän itsensä maskuliiniseksi ja toimintakykyiseksi, vaikka muuten voisi olla väsynyt olo. Partavettä kannattaa tilata itselleen sopiva määrä ja tarkistaa muiden vastaavien tuotteiden sopivuus itselle. Uusia partavesituotteita tulee jatkuvasti markkinoille ja jostakin uudesta tuotteesta saattaa tulla käyttäjälle mieluisampi, kuin mitä hän on aiemmin tottunut käyttämään. Partaveden tuoksua kuvaillaan kuten parfyymien tuoksuja tai joskus mieleen saattaa tulla viinien kuvailu.

Esimerkkeinä tällaisesta partavesien kuvailusta voidaan mainita kaksi David Beckhamin nimeä kantavaa tuotetta. After shave David Beckham Respect -tuotetta kuvaillaan sanoilla: “puinen, aromaattinen tuoksu”. Kun taas saman sarjan Classic Blue -tuotteen kerrotaan olevan “vehmas sitruksinen ja metsäinen tuoksu”. Parhaat partavesituotteet ovat käytännöllisyyden lisäksi hyvän tuoksuisia, joita niiden käyttäjä voi rohkeasti kantaa mukanaan monenlaisissa tilanteissa.

After shave – miesten tuoksutuote

  • After shaven valinta kannattaa tehdä huolella
  • After shave on monikäyttöinen miestentuote
  • Kokeile useita vaihtoehtoja tuoksutestereillä
Siirry alkuun