Kesä tulee kerran vuodessa ja usein monet kesäisin kokevat palavansa auringossa herkästi. Pohjolaisten kalpea iho ei välttämättä pidä voimakkaasta auringonpaisteesta. Tästä syystä on hyvä harkita korkealaatuisten aurinkotuotteiden ostamista. Aurinkotuotteet suojaavat herkkää ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä, estäen siten ihovaurioiden ilmenemistä. Aurinkotuotteita löytyy eri vahvuuksina ja ne sopivat hyvin myös herkälle iholle. Huolehtimalla ihostasi, pidät sen terveenä ja itsesi tyytyväisenä. Verkkokaupasta voit valita tarpeisiisi vastaavan tuotteen kätevästi. After Sun tuotteet sopivat hyvin hoitamaan ihoa, joka on jo kärsinyt auringon kuumasta porotuksesta, kun taas itseruskettavat tuotteet antavat iholle rusehtavamman sävyn, kaikilla hoitavilla ominaisuuksilla vuodenajasta riippumatta.

Korkealaatuiset aurinkotuotteet kaikille ihotyypeille

Monella suomalaisella voi olla kokemuksia auringon vaurioittamasta ihosta, kun ihon suojaaminen on jäänyt vähälle. Tämä virhe voi tulla näkyviin vasta vuosien päästä. Omasta ihosta tulee huolehtia hyvin kesäisin, kun UV-säteily on voimakkaimmillaan. Myös pilvisellä säällä on suositeltavaa suojata iho hyvin. Tätä tarkoitusta varten on luotu erilaiset aurinkovoiteet. Aurinkovoiteiden avulla estät ihoa palamasta. Itselleen sopivin tuote kannattaa valita oman ihon herkkyys huomioon ottaen. Tarvitsetko keskitason vaiko korkean suojakertoimen? Jos taas on taipumusta kuivaan ihoon, voi olla hyvä harkita kosteuttavia aurinkovoiteita. Aurinkotuotteet eivät toki jää vain aurinkorasvoihin, vaan mukaan mahtuu myös erä erilaisia tuotteita käytettäväksi myös auringossa oleilun jälkeen. Esimerkiksi Aloe Veraa sisältävät After Sun-tuotteet auttaa lievittämään auringon aiheuttamaa punoitusta. Samalla se hoitaa ja vahvistaa ihoa, sen omalla luontaisella tavalla, sekä aktivoi ihon omaa melaniinituotantoa, jolloin ruskettuminen onnistuu luonnollisesti.

Itseruskettavat tuotteet taas auttavat saamaan rusketuksen tai kauniin päivetyksen kesällä ja talvella. Tummuusaste on myös helposti valittavissa vaaleimmasta sävystä tummimpaan. Itseruskettavien tuotteiden joukkoon kuuluvat erilaiset voiteet, mousset ja suihkeet. Vaikka auringon aiheuttamat haitat eivät olisikaan näkyviä nuorella iällä, tulevat ne esiin myöhemmin, esimerkiksi ryppyjen ja ihovaurioiden muodossa. Tämän takia on erittäin tärkeää huolehtia ihostaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kasvoille on erikseen luotu tuotteita, joiden avulla on mahdollista huolehtia kasvojen herkästä ihosta. Mikäli sattuu viettämään paljon aikaa auringossa kesäisin urheillen tai rannalla loikoille, kannattaa harkita säästöpakkauksen hankintaa. Suurempi pakkaus aurinkotuotteita auttaa säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Myös tuotteiden tilaaminen netistä voi tulla huomattavasti edullisemmaksi, ja kaikki tuotteet ovat helposti ulottuvillasi postin ansiosta.

Muista tutustua pakkausselosteeseen

Kauneustuotteita ostetaan monesta eri syystä. Joskus kyseessä voi olla niinkin yksinkertainen syy, kuin ihovaurioiden korjaaminen tai estäminen. Toisinaan ongelmat voivat olla niinkin yksinkertaisia asioita, kuin kuivuva iho tai auringon aiheuttamat punoitukset. Kenties työläin rupeama olisi lähteä selaamaan kaikkien kauppojen laajaa tarjontaa. Korkealaatuiset aurinkotuotteet, jotka hoitavat ja vahvistavat ihoa, löytyvät kaikki samasta osoitteesta netistä, jolloin kotoa ei tarvitse poistua ollenkaan. Ei tarvitse juosta erikseen kaupasta toiseen, mikäli hintojen vertailu kiinnostaa ja tämä nopeuttaa ostosten tekemistä. Tilaaminen on helppoa ja tuotteet usein tulevat postitse jo muutaman päivän sisällä. Sen lisäksi, että tuotteet voidaan ostaa halvemmalla, onnistuu niiden selaaminen hintojen tai muiden asiakkaiden suositusten mukaan. Paras tuote juuri omalle iholle löytyy siten erittäin näppärästi.

Kun valitset itsellesi ja ihollesi sopivaa tuotetta verkosta, muista lukea muiden käyttäjien kokemuksia ja tuoteselosteet. Jos olet jo tilannut tuotteen, tutustu pakkausselosteeseen huolellisesti. Aurinkotuotteet eroavat toisistaan, ja mikäli ne sisältävät ainesosia, jotka eivät sovi ihollesi, voivat tuotteet pahentaa ihon ärsytystä, pikemmin kuin, että se hoitaisi sitä. Shoppaillessa omat ja muiden kokemukset auttavat oikeiden tuotteiden valinnoissa.

Aurinkotuotteet hoitavat ihoa

  • Auttavat suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä
  • Kosteuttavat ja hoitavat auringon polttamaa ihoa, sekä edistävät melatoniinin tuotantoa
  • Auttavat rusketuksen luomisessa myös talvella, samalla kun pitävät ihon kosteana
Siirry alkuun