Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Balmain
Boucheron
Burberry
Bvlgari
Cacharel
Calvin Klein
Carolina Herrera
Chanel
DKNY
Diesel
Dolce & Gabbana
Elizabeth Arden
Escada
Giorgio Armani
Givenchy
Gucci
Hollister
Hugo Boss
Jimmy Choo
Kenzo
Lacoste
Lancome
Moschino
Nuxe
Police
Prada
Ralph Lauren
Tommy Hilfiger
Versace
Weleda
Yves Saint Laurent
Acorelle
Adidas
Amouage
Aramis
Balenciaga
Bebe
Bentley
Beyonce
Blumarine
Byredo
Cartier
Carven
Caudalie
Chantecaille
Chloe
Chopard
Clinique
Coach
Courreges
Cuba
Culti
Davidoff
Diptyque
Dsquared2
Dunhill
Ei-tuotemerkkia
Etro
Evody
Fendi
Floris
Gendarme
Gres
Guerlain
Guess
Hermes
Jacomo
Jaguar
Jivago
Joop
Jovoy
Kai
Krizia
Lagerfeld
Lalique
Lanvin
Leonard
Loewe
Madonna
Malie
Mancera
Marni
Mauboussin
Mercedesbenz
Molyneux
Montale
Nasomatto
Orlane
Prince
Reminiscence
Rihanna
Roccobarocco
Rochas
Samourai
Shiseido
Sisley
Solstice
Sperfume
Sultan
Super
Swarovski
Thymes
Tous
Trina
Trussardi
Ungaro
Valentino
Wanted
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordicfeel
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Yves Rocher
Poista kaikki suodattimet

Eau de parfum

4456 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Hajuvesituotteet ovat monilla naisilla jokapäiväisessä käytössä tai usein ainakin juhlissa käytettäviä kauneudenhoitotuotteita. Eau-de-parfum on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä hajuvesituotteista. Tarkoituksena on antaa hajuveden käyttäjälle miellyttävä tuoksu. Hajuvesi on alkoholipohjainen tuote, johon on lisätty erilaisia tuoksujen yhdisteitä. Hajuvettä suihkutetaan yleensä iholle, jolloin tuoksu pysyy iholla tietyn aikaa. Hajuveden vahvuudesta riippuu, kuinka kauan sen tuoksu kestää. Toisinaan hajuvettä voidaan suihkuttaa myös ilmaan esimerkiksi juhlissa, jolloin koko juhlatila täyttyy miellyttävään tuoksuun. Jotta voi löytää sopivan hajuveden oikeaan käyttöön, netistä löytää helposti sopivia arvioita ja tietoa erilaisista hajuvesituotteista.

Eau-de-parfum käyttö - yksi käytetyimpiä hajuvesituotteita

Eau-de-parfum sisältää yleensä tuoksutiivistettä noin 10 – 20 %, jolloin se on melko voimakas hajuvesi. Tällaisen hajuveden perussisältö on enimmäkseen alkoholia ja vettä, jonka seossuhde on useimmiten 96:4. Hajuveden muu koostumus vaihtelee yleensä suuresti, sillä tuoksutiiviste voi sisältää 50 – 100 erilaista ainesosaa. Näihin ainesosiin kuuluvat yhdisteet saadaan kasveista, tuotetaan täysin synteettisesti tai toisinaan ne saadaan eläinkunnan tuotteista. Hajuvesiä luokitellaan moniin luokkiin kuten, kukkaistuoksuihin, sitrustuoksuihin ja chypre-tuoksuihin. Synteettisiä aineita ovat esimerkiksi asetaatit, alkoholit ja aldehydit. Eläinperäisiä hajuvesien tuoksuaineita ei ole nykyään laajalti käytössä, sillä ne ovat hyvin arvokkaita ja vaikeasti saatavia. Hajuveden tuoksu kestää tietyn aikaa ja monilla käyttäjillä on kokemuksia siitä, että tämän nimenomaisen hajuvesityypin tuoksu kestää iholla noin neljästä tunnista aina viiteen tuntiin saakka.

Oikean hajuveden valinta voi olla suurta vaivannäköä vaativa tehtävä, sillä tarjontaa on hyvin laajasti monenlaisista miellyttävistä tuoksuista. Eau-de-parfumin kaltaiset tuoksut ovat yleensä keskihintaisia tuotteita, joita on saatavilla jokaisella hajuvesivalmistajalla. Kun ostaja löytää itselleen sopivan hajuvesituotteen, on hyvä harkita tarjouksia ja ehkä jopa hankkia kyseistä tuotetta useampi säästöpakkaus. Hajuvesi säilyykin usein monia vuosia, kunhan sen muistaa pitää poissa suorasta auringonvalosta. Toisaalta monet hajuvesien käyttäjät haluavat paljon vaihtelua ja siksi hankkivatkin useita erilaisia tuotteita, joita voi käyttää erilaisissa tilanteissa tarpeen mukaan. Eau-de-parfum on käytännöllinen tuote, sillä sitä voi suihkuttaa myös hiuksiin tai jopa vaatteille. Mikäli päätös on suihkuttaa tällaista hajuvettä vaatteille, on oltava varovainen erityisesti herkimpien kankaiden, kuten silkin kanssa, sillä ne saattavat tahriintua.

Eau-de-parfum sopii monenlaiseen käyttöön

Eau-de-parfum ja muut hajuvesituotteet suunnitellaan huolellisesti ja tällaisten tuotteiden suunnitteluprosessista vastaa parfymööri. Parfymöörin on oltava ollut vähintään seitsemän vuotta hajuvesialalla ja kyennyt osoittamaan ammattitaitonsa tuoksujen suunnittelijana. Uuden tuoksun kehittelyyn kuluu aikaa toisinaan useita vuosia ja suunnittelu on hyvin tarkkaa ja luovaa työtä. Tuoksuidea tulee tilaajayritykseltä ja parfymööri yhdistelee erilaisia tuoksuja omien ideoidensa pohjalta. Tämän vuoksi on tärkeää että hän tuntee hyvin erilaisten raaka-aineiden kemiallisen käytöksen ja kykenee yhdistämään oikeita aineita tarvittavassa suhteessa. Hajuvettä valitessa voi olla vaikea ymmärtää niiden korkeaa hintatasoa. Kun kuitenkin ymmärtää sen, kuinka paljon työtä on vaadittu tuotteen valmistamiseen, voi olla hyvä käyttää ja tilata useita erilaisia hajuvesiä verkkokaupasta.

Useimmilla ihmisillä on tavoitteena saada esille itsestään parhaat puolet ja vedota toisiin ihmisiin. Hajuvesien, kuten Eau-de-parfum käyttäminen voi tulla hyvin tarpeelliseksi erilaisissa juhlatilanteissa, jolloin halutaan tehdä vaikutus muihin ihmisiin. Hajuvesien laajasta kirjosta löytyy varmasti jokaiselle sopiva tuote, sopivaan käyttötarkoitukseen. Sopivan tuotteen itselle löytää usein kokeilemalla eri valmisteita kaupassa tai tilaamalla testituoksuja kotiin.

Eau-de-parfum – valitse itsellesi sopiva hajuvesi

  • Eau-de-parfum sopii käytettäväksi moniin tilanteisiin
  • Valitse itsellesi oikeanlainen hajuvesi testaamalla
  • Eau-de-parfum on tarkasti suunniteltu
Siirry alkuun