Ennen parranajoa on tärkeää hoitaa ihoa niin, että itse parranajo ärsyttäisi ihoa mahdollisimman vähän. Ensimmäiseksi kasvojen iho kannattaa kuoria huolellisesti. Tämä estää ihokarvojen kasvamisen sisäänpäin. Samalla kuorinta poistaa kasvoilta kuolleen ihosolukon ja jättää ihon kirkkaan ja raikkaan näköiseksi. Myös ihon riittävästä kosteutuksesta kannattaa huolehtia ihan päivittäin, jotta parranajo sujuisi mahdollisimman kivuttomasti ja iho pysyisi vahingoittumattomana. Kosteutukseen kannattaa käyttää kahta erillistä kosteusvoidetta. Iltaisin käyttöön kannattaa ottaa tuhdimpi ja kosteuttavampi yövoide, päivisin kevyt ja nopeasti imeytyvä päivävoide riittää. Kun tilaat kosmetiikkatuotteet netistä, parranajosta tulee entistä mukavampaa.

Apua parranajoon - ennen parranajoa on ostettava oikeat välineet

Etsitkö apua parranajoon? Tästä oppaasta löydät muutamia keskeisiä vinkkejä ja kokemuksia mitkä hyödyttävät ja auttavat parranajossa. Ennen parranajoa on huolehdittava paitsi ihon kunnosta, myös oikeiden parranajotuotteiden hankkimisesta. Partahöylälle, -vaahdolle ja after shave -geelille kannattaakin uhrata muutama ajatus jo ennen itse parranajoa. Ennen parran trimmaamista, kannattaa kaappiin hankkia ainakin muutama perustuote. Tärkein näistä on tietysti itse parranajoväline. Useimmiten tämä on partahöylä tai partakone. Hifistelijät voivat toki ajaa partansa vanhaan malliin myös partaveitsellä, joskin tämä vaatii vakaata kättä ja hivenen uskallusta. Partahöylän valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miltä höylä tuntuu kädessä ja miten höylän pää liikkuu ihon pinnalla. Parhaat höylät ovat liikkuvuudeltaan huippuluokkaa, minkä ansiosta parranajo on helppoa myös leukaluun ja muiden kaarevien alueiden kohdalla. Kun valitset oikeaa höylää, kannattaa kysyä tuttavien kokemuksia tai lukea kokemuksia netistä. Näin säästyt karvailta pettymyksiltä parranajossa.

Toiset suosivat partahöylän sijaan partakonetta. Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja, tosin partahöylän saa ehkä kätevämmin kulkemaan mukana, myös lomareissuilla. Partahöylän- tai koneen lisäksi kannattaa hankkia myös laadukas partavaahto. Partavaahdon avulla höylä liikkuu ihon pinnalla helposti ja mukavasti, turhia repimättä. Jos kärsit kuivasta ihosta, kannattaa valita herkälle iholle sopiva partavaahto. Ennen parranajoa kannattaa myös opetella oikea parranajotekniikka. Parta kuuluu ajaa aina myötäkarvaan. Vastakarvaan ajaminen saattaa tuntua houkuttelevalta, mutta usein tuloksena on punoittava iho ja pahimmassa tapauksessa karvatupentulehdus. Parranajon jälkeen iholle kannattaa levittää after shave -geeliä. Parranajotuotteita kannattaa etsiä verkkokaupoista. Niistä löytää usein hyviä tarjouksia, joiden avulla voit säästää selvää rahaa. Vertaa hintoja sivustollamme, niin et koskaan maksa liikaa.

Säästät rahaa, kun vertaat tuotteiden hintoja

Juuri omiin tarpeisiin sopivat tuotteet kannattaa valita jo ennen parranajoa. Näin varmistat sen, ettet joudu kärvistelemään huonojen tuotteiden mukanaan tuomien ongelmien kanssa. Esimerkiksi huonolaatuinen partahöylä saa aikaan enemmän vahinkoa, kuin varsinaista hyötyä. Jos kärsit kuivasta ihosta tai olet allerginen turhille hajusteille, on tuotteiden huolellinen valinta sinulle entistä tärkeämpää. Kun olet valitsemassa sopivia parranajotuotteita, kannattaa kääntyä kattavan vertailusivustomme puoleen. Sivumme kautta löydät haluamasi tuotteet taatusti edullisimpaan hintaan. Nykyään kosmetiikkatuotteet kannattaa aina tilata netistä, sillä verkkokaupasta saat ostoksesi yleensä edullisempaan hintaan, kuin kivijalkakaupasta. Myös tarjoustuotteet ja säästöpakkaukset ovat usein helpoimmin löydettävissä verkkokauppojen kautta. Älä siis maksa turhasta, vaan muista aina vertailla hintoja ennen ostoksille lähtemistä.

Parranajo on useimmille miehille lähes päivittäinen aktiviteetti. Siksi ei ole samantekevää, millaisia tuotteita käytät. Ennen parranajoa kannattaa siis miettiä tarkasti, mitkä tuotteet sopivat parhaiten omaan käyttöön. Parhaat tuotteet ja parhaat hinnat löytyvät verkosta. Vertaile hintoja sivustollamme, niin voit olla varma siitä, että saat parranajoon sopivat tuotteet aina hyvään ja halpaan hintaan.

Mitä täytyy ottaa huomioon ennen parranajoa?

  • Valitse itsellesi parhaiten sopiva parranajoväline. Se voi olla partahöylä, partakone tai vaikka partaveitsi.
  • Partahöylän lisäksi jokaisen miehen tulisi omistaa ainakin partavaahto ja after shave -geeli.
Siirry alkuun