Hajuvedet tekevät tyylin ja päivittävät kokonaisuuden tilanteen tasalle. Voit ostaa niitä vaivatta melkeinpä mistä kaupasta tai verkkokaupasta tahansa: netistä teet ostoja kenties helpoiten. Valitse mieluinen jälleenmyyjä ja suuntaa shoppailemaan! Hajuvesiä on saatavilla joka makuun aina hennoista kukkaistuoksuista ronskeihin myskituoksuihin saakka. Voit luottaa vuosien suosikkiisi tai kokeilla rohkeasti uutta. Monilla on hajuvesipulloja useita eri tilanteita ja tilaisuuksia varten. Esimerkiksi työpaikalle valitaan kevyt tuoksu, ja iltarientoihin iskevämpi vaihtoehto. Tuoksut ovat oivallisia lahjaideoita esimerkiksi ystävänpäivänä, syntymäpäivänä tai vaikkapa valmistujaisina. Varminta on ostaa kevyt tuoksu tai sellainen, josta tietää lahjan saajan varmasti pitävän.

Hajuvedet ilmentävät tyyliä

Kun haluat tuoda esille omaa, ainutlaatuista tyyliäsi tai tehdä vaikutuksen muihin, löytyy ratkaisu pulmaasi tuoksujen runsaasta valikoimasta. Hajuvedet tuovat esille omaa persoonaasi sekä tyyliä, josta nautit. Aina ei toki mene niin, että naisellisesta pukeutumistyylistä nauttiva suosisi heleitä eau de toilette -kukkaistuoksuja, ja asenteellisesta rock-pukeutumisestaan tunnettu valitsisi aina erottuvat, rohkeat eau de parfum -tuoksut. Hajuvesien hienous onkin juuri siinä, että jokainen voi valita itse, mitä tuoksua haluaa ylleen juuri tänään! Kiinnostaako sinua säästö? Silloin kannattaa tutustua alennuksiin, sillä niiden avulla voit tehdä onnistuneita ale -hintaisia löytöjä. Ale tuotteita löydät helpoiten heti joulun jälkeen sekä uudestaan taas juhannuksen jälkeen; nykyään tosin etuja on tarjolla pitkin vuotta. Tosin ei täydenkään hinnan maksaminen varmasti ole liikaa silloin, kun kyseessä on kaikkien aikojen suosikkituoksusi.

Oletko hajuvesien suurkuluttaja, joka kokeilee mielellään useita eri tuoksuja tai käyttää purkin toisensa loppuun kerta toisensa jälkeen? Silloin kannattaa valita säästöpakkaus! Sellaisen ostamalla tulee yhden hajuvesipullon hinta edullisemmaksi kuin ostaessasi ne erikseen. Isomman pakkauskoon ostamalla ratkaiset myös samalla lahjapulman tai pari! Voit pitää yhden pullon itselläsi, ja lahjoittaa toisen eteenpäin. Toisaalta isommasta pakkauskoostakin riittää iloa huomattavasti pidempään kuin perinteisen kokoisesta pullosta. Moni kertoo pitävänsä erilaisista tuoksuista vuodenajasta riippuen. Keväällä valinta osuu usein sporttisempaan, kevyeen tuoksuun, ja kesällä puolestaan nautitaan tyypillisesti kukkaistuoksuista. Syksyä kohti mentäessä tuoksumaailma syvenee ja astetta raskaammat tuoksut nostavat suosiotaan. Tunnistatko sinäkin itsessäsi tällaisen vuodenaikojen aiheuttaman tuoksukierron vai luotatko samaan tuoksuun kuukaudesta toiseen?

Tuoksuja joka makuun

Hajuvedet ovat helppo keino ilmaista itseään ja nousta esimerkiksi arjen yläpuolelle. Valitse itsellesi paras tuoksu ja olet valmis kaikkien aikojen seikkailuihin! Yksi hyvä idea on ostaa omat tuoksut niin juhlia, arkea kuin esimerkiksi kuntoilun jälkeistä olotilaa varten. Treenikassissa odottava hajuvesi on ihana kiitos itselle onnistuneesta kuntoilusta, ja se saa suihkunraikkaan tunteen säilymään iholla pidempään. Tuoksut ilahduttavat paitsi itseä, myös muita. Anna lahjaksi ylellinen tuoksu: joko pitkään ilahduttanut klassikko tai uunituore trendituoksu! Lahjan saaja osaa varmasti arvostaa vaivannäköäsi. Tuoksut kestävät aikaa ja säilyvät oikein säilytettyinä mukavan pitkään. Ne ovat satsaus omaan tyyliin sekä palvelus ympäristölle. Muista kuitenkin pitää maltti tuoksujen käytössä: liika suihkiminen kun voi viedä pois osan hohdosta!

Parhaat hajuvedet löydät helpoimmin verkosta! Siellä saatavillasi on runsain valikoima ja paras hinta. Tutustu rauhassa, lisää useampi vaikka ostoskoriin ja tee sen jälkeen ostopäätös! Kun hankit omat tuoksut arkea ja juhlia varten, voit muuntaa tyyliä nopeasti ja helposti. Silloin et ole myöskään pulassa, kun suosikkituoksusi loppuu, sillä sinulla on jo toinen tuoksu odottamassa kotona.

Hajuvedet sopivat miehille ja naisille

  • Hajuvedet korostavat omaa tyyliä olipa nainen tai mies
  • Valitse arkeen astetta kevyempi tuoksu
  • Juhlissa voit loistaa erottuvalla hajuvedellä
  • Suihkuta hajuvettä ilmaan ja kävele tuoksupilven läpi. Näin vaatteisiisi ei tartu liikaa tuoksua.
Siirry alkuun