Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Björn Axén
Burberry
Bvlgari
Cacharel
Clarins
Collistar
Dr. Hauschka
Elizabeth Arden
Estelle & Thild
Garnier
Ghd
Gucci
Korres
Loreal
Nuxe
Police
Rahua
Schwarzkopf
Weleda
Wella
Yves Saint Laurent
Abba
Aesop
Ahava
Alfaparf
Alterna
Amika
Anthony
Apivita
Aquis
Aramis
Argital
Arrogance
Aubrey
Aveda
Babor
Batiste
Benecos
Benefit
Bioderma
Biosilk
Bliss
Blowpro
Borghese
Carita
Cartier
Caudalie
Chi
Chopard
Clipper
Cowshed
Creightons
Dabba
Davidoff
Davines
Dermalogica
Dermorganic
Deva
Durance
Ecotools
Ei-tuotemerkkia
Elastine
Elemis
Emerginc
Eshave
Evo
Evolu
Family
Fast
Frantsila
Fudge
Gloessentials
Glytone
Goldwell
Gosh
Grandelash
Guerlain
H2o
Hankintatukku
Hempz
Hercut
Joico
Joop
Jurlique
Kai
Kanebo
Kerastase
Keratherapy
Khadi
Krizia
Labrasiliana
Lanza
Lavera
Llang
Logona
Macurth
Madara
Mancave
Marula
Matrix
Mellis
Menscience
Missha
Moller
Moroccanoil
Murad
Murdock
Mustela
Muumi
Naobay
Naturado
Neova
Nioxin
Nisim
Nurme
Obliphica
Off
Ojon
Orofluido
Osmotics
Perlier
Philips
Philosophy
Phyto
Puhdas
Pureology
Quiksilver
Redken
Renokin
Revive
Revlon
Rusk
Sachajuan
Sante
Sasco
Sebastian
Self
Senscience
Shiseido
Sim
Sisley
Strength
Super
Tabac
Therapyg
Tigi
Toppik
Trilogy
Trussardi
Tuisa
Ultima
Unite
Urtekram
Vichy
Vitabalans
Vital
Wen
Yaman
Yardley
Zents
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nobe Beauty
Nordicfeel
Oletkaunis.fi
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Yves Rocher
Poista kaikki suodattimet

Hiukset

15013 tuotetta 12 kaupasta
< Edellinen

Hiukset vaativat hoitoa ympäri vuoden, mutta jokaisen omat tarpeet määrittelevät mitä tuotteita hoitoon kannattaa käyttää. Kukin hius on läpimitaltaan 0,04 - 0,12 millimetriä, pohjoismaalaisilla leveys on usein asteikon alkupäästä. Suomalaisille tyypillinen hento hiuslaatu kaipaa usein volyymia ja kosteutta. Pakkanen aiheuttaa omat haasteensa hiusten hoitoon. Tällöin kutrit kuivuvat ja sähköistyvät helposti. Kesällä hiuksien hoidossa kannattaa taas kiinnittää huomiota UV-suojaan, sillä aurinko ei vaurioita vain ihoa. Verkosta oikeanlaisten hiustuotteiden löytäminen on helppoa, sillä tuotteiden ja hintojen vertailu käy näppärästi. Verkosta löytyvät myös monet merkit, joita ei ole tarjolla marketeissa tai tavarataloissa.

Hiukset ja oikeanlaiset tuotteet

Oman hiuslaadun selvittämiseen kannattaa käyttää hetki jos toinenkin, ajatuksella toimien on helpompi valita juuri itselle sopivat pesu-, hoito- ja muotoilutuotteet. Esimerkiksi värjätyt kutrit kaipaavat usein väriä säästävää shampoota, kiharat kosteutta ja ohuet hiukset ryhtiä. Myös monenlaiset hiuspohjan ongelmat, kuten kutina ja hilse, vaativat omanlaistaan hoitoa. Asiantunteva parturi tai kampaaja auttaa kartoittamaan hiuslaadun ja mahdolliset ongelmakohdat hiusten hoidossa, jonka jälkeen on helpompi lähteä hiustuoteostoksille. Hiustenleikkuun yhteydessä kannattaa siis rohkeasti kysyä suosituksia tuotteista tai ainesosista, joista juuri itse voisi parhaiten hyötyä. Samalla voi käydä läpi senhetkisen hiustenhoitorutiinin. Ehkäpä ongelmien taustalla ei olekaan hoidon puute, vaan liian hoitavat tai voimakkaat tuotteet? Tällöin mahdolliset ongelmat voivat ratketa yksinkertaisesti pesuväliä harventamalla tai hellävaraisempaan shampooseen tai hoitoaineeseen siirtymällä.

Hiuspohjan kunto ja hiuslaatu määrittävät hiustenhoidon peruspilarit. Kuitenkin hiusten pituus on usein se asia, joka ratkaisee sen mitä muotoilutuotteita kannattaa ottaa käyttöön. Lyhyet hiukset saa kuosiin vahamaisilla tai geelimäisillä tuotteilla, joilla saa voimakastakin pitoa ja tukea hiuksiin. Pitkien hiusten käsittely sisältää usein suoristamista, kihartamista tai kuivaamista. Tällöin hiusten suojaaminen lämpösuojalla auttaa pitämään hiukset hyväkuntoisina ja kiiltävinä. Kampaukset viimeistellään hiuslakalla. Lakkaa löytyy erittäin kevyestä voimakkaan pidon antaviin tuotteisiin. Kiireisiin aamuihin ja rasvoittuville hiuksille oiva valinta on kuivashampoo, joka tuo hiuksiin ryhtiä ja ilmavuutta hetkessä. Sama tuote sopii myös niille, jotka haluavat pidentää hiusten pesuväliä. Mikä parasta, kuivashampoota valmistetaan myös tummille hiuksille sopivana, joten tuotteen käyttö ei automaattisesti tarkoita harmahtavaa sävyä hiuksissa.

Puhtaaksi hellävaraisesti ja tehokkaasti

Hiukset vaativat säännöllistä pesua. Pesuun sopii monenlainen sampoo, mutta oikean tuotteen voi löytää sekä luonnonkosmetiikan että markettituotteiden joukosta. Päänahka, jossa ei ole mitään erityisempiä ongelmia, puhdistuu monenlaisilla shampoilla. Liian tiheä pesu voi huuhtoa hiuksista niiden luontaiset öljyt, jonka seurauksena suortuvat kuivuvat ja muuttuvat kiillottomiksi. Tilannetta voi korjata kosteuttavilla tuotteilla ja esimerkiksi hiusöljyillä, jotka levitetään hiusten pituuksiin. Näin ne eivät rasvoita tukkaa, mutta auttavat pitämään sen hyväkuntoisena ja kauniina. Luonnonkosmetiikka on noussut suosituksi viimeisten vuosien aikana, ja tämä näkyy myös shampoovalikoimissa. Vaahtoamisen aiheuttavat sulfaatit voivat ärsyttää joidenkin ihoa. Tällöin pesuaineeksi kannattaa valita tuote, jossa sulfaatit on korvattu luonnosta saaduilla ainesosilla. Luonnonmukaisuus ei tarkoita enää tehottomia tuotteita, vaan niillä saa aikaiseksi erinomaisen pesutuloksen ympäristöä samalla suojellen.

Hiukset kaipaavat säännöllistä syväpuhdistusta, jos käytössä on erilaisia muotoilutuotteita tai lämpösuojia. Syväpuhdistava shampoo voi jopa kirkastaa hiusten väriä, kun aikojen myötä kertynyt kerros erilaisia tuotteita pestään kunnolla pois. Syväpuhdistavaksi shampooksi voi kelvata jopa edullinen, tavallisen shampoon nimellä kulkeva tuote, mutta erityisen puhdasta lopputulosta kaipaavat valitsevat erikseen tähän tarkoitukseen suunnitellun shampoon.

Hiukset

  • Oikeanlainen shampoo on tärkeä osa päivittäistä hiustenhoitoa
  • Valitse hoitavat tuotteet tarpeidesi mukaan: tarvitsetko kosteutta, ryhtiä tai värjätyille hiuksille tarkoitetun tuotteen?
  • Hiukset voi muotoilla monilla eri tuotteilla
Siirry alkuun