Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Björn Axén
Collistar
Dr. Hauschka
Garnier
Ghd
Korres
Loreal
Rahua
Schwarzkopf
Weleda
Wella
Aesop
Alfaparf
Alterna
Amika
Anthony
Apivita
Aveda
Biosilk
Borghese
Chi
Creightons
Davines
Dermorganic
Deva
Ei-tuotemerkkia
Elemis
Evo
Fudge
Gloessentials
Goldwell
Gosh
Hempz
Joico
Kanebo
Kerastase
Keratherapy
Khadi
Labrasiliana
Lanza
Lavera
Llang
Logona
Marula
Matrix
Moller
Moroccanoil
Naobay
Nioxin
Nisim
Nurme
Ojon
Orofluido
Perlier
Phyto
Pureology
Redken
Renokin
Revlon
Rusk
Sachajuan
Sebastian
Senscience
Shiseido
Sim
Strength
Super
Tabac
Therapyg
Tigi
Unite
Vichy
Vital
Wen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Cocopanda
Eleven
House of Organic
MyLook
Nobe Beauty
Nordicfeel
Oletkaunis.fi
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Yves Rocher
Poista kaikki suodattimet

Hiusnaamiot ja tehohoito

2085 tuotetta 11 kaupasta
< Edellinen

Hiusnaamiot ja tehohoito -tuotteet ovat monen upeahiuksisen salaisuus. Tämä kategoria pitää sisällään todellisia ihmeaineita, joiden avulla huonokuntoisistakin hiuksista saadaan taiottua esiin kiilto ja terve hehku. Joissakin tapauksissa hiukset ovat niin hyväkuntoiset, että ne eivät vaadi muuta, kuin laadukkaan shampoon ja hoitoaineen, mutta lähes aina hoitavammat erikoistuotteet voivat parantaa hiusten kuntoa entisestään. Myös hiusnaamioita ja tehohoitoja on luonnollisesi erilaisille hiustyypeille ja erilaisiin tilanteisiin. Löydät verkkosivuiltamme yli 1500 erilaista tuotetta, jotka auttavat hiuksiasi hohtamaan entistä kiiltävimpinä. Tutustu jo tänään markkinoiden parhaisiin tuotteisiin.

Hiusnaamiot ja tehohoito

Hiustenhoidossa ei useinkaan kannata tyytyä pelkkään shampooseen ja hoitoaineeseen. Toki nämä perustuotteet ovat hiustenhoidon perusta, eikä shampoota tai sen enempää hoitoainettakaan kannata valita ylimalkaisesti. Vaan päinvastoin, mielellään ammattilaisen avustamana. Kun on löytänyt itselle parhaat perustuotteet, saattaa kuitenkin havaita, että toisinaan on tarvetta vielä tehokkaimmille hoidoille. Shampoo ja hoitoaine ovat kuitenkin tarkoitettu perusterveiden hiusten hoitoon. Kun hiusten kunto on heikompi, hiusnaamiot ja tehohoito astuvat kuvaan. Niiden avulla kuivat, huonokuntoiset ja esimerkiksi auringon vahingoittamia hiuksia voidaan hoitaa erinomaisin tuloksin. Myös hyväkuntoiset hiukset hyötyvät erikoistuotteista, tuoden lisää haluttuja ominaisuuksia, kuten kiiltoa, paksuutta, sileyttä ja kammattavuutta. Jokaisen kannattaa kokeilla omalle hiustyypilleen sopivia tuotteita ja todeta itse merkittävä muutos, jonka oikeat hiusnaamiot ja tehohoidot voivat antaa.

Hiusnaamiot ja erilaiset tehohoitotuotteet kuuluvat jo monen säännöllisiin hiustenhoitorutiineihin. Uusia, entistä tehokkaimpia tuotteita tulee koko ajan markkinoille ja yhä useampi löytää näistä tuotteista ratkaisun hiusongelmiinsa. Hiusnaamiot ja tehohoidot ovat nimensä mukaisesti erityishoitotuotteita, mikä tarkoittaa sitä, että niitä ei käytetä päivittäin, vaan tarpeen mukaan hieman harvemmin. Moni hankkii tehohoidon osana kampaamokäyntiään, mikä ei ole lainkaan huono idea. Hiusten tehohoitotuotteita voi ja kannattaa kuitenkin käyttää hieman useammin, kuin mitä useimmat meistä käyvät kampaajalla. Tuotteesta riippuen tehohoitoja suositellaan käytettävän noin kerran viikossa. Luonnollisesti hiusten kunto ja tarpeet vaikuttavat siihen, miten usein ja toisaalta millaisia hoitoja tarvitaan. On kuitenkin vain hyvin vähän tapauksia, jolloin nämä supertuotteet eivät hyödyttäisi käyttäjäänsä.

Löydä hoitotuote sinun hiustesi tarpeisiin.

Toisin kuin shampoot, hiusnaamiot ja tehohoito ovat suunniteltu korjaamaan tiettyjä, tarkasti rajattuja hiusongelmia. Niistä voi saada apua esimerkiksi hiusten kuivuuteen ja elottomuuteen. Myös ohuihin hiuksiin voi saada volyymia ja vastaavasti pörröiset hiukset voi saada sileäksi. Naamiot ja tehohoidot ovat tehokkaita juuri siksi, että ne ovat täsmätuotteita yksittäisiin pulmiin. Kun shampoon ensisijainen tehtävä on puhdistaa hiukset, tehohoidot nimensä mukaisesti hoitavat. Löydät verkkokaupastamme yli 1500 erilaista hoitotuotetta hiustesi parhaaksi. Voit etsiä tuotteita sivustolta hakemalla nimellä, tai rajaamalla hakuun tuotteet hinnan tai brändin perusteella. Riippumatta mitä olet hakemassa, valtavasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivammat tuotteet. Tutustu tarjontaamme jo tänään ja aloita hiustesi uusi elämä.

Hiusnaamiot ja tehohoito ovat jokaisen hiuksistaan huolehtivan supertuotteita. Shampoo ja hoitoaine eivät anna kaikkia niitä hyötyjä, joita hiustenhoitotuotteet nykypäivänä tarjoavat. Tuotteet ovat kehittyneet valtavasti ja jokaiselle hiustyypille ja -ongelmalle löytyy nykyisin täsmätuotteet. Älä anna suuren tuotevalikoiman hämätä, vaan löydä sinua parhaiten palvelevat vaihtoehdot. Älä ohita tätä mahdollisuutta vaikuttaa merkittävästi hiustesi kuntoon ja elinvoimaisuuteen ja sitä kautta ulkonäköösi.

Hiusnaamiot ja tehohoito

  • Hiusnaamiot ja tehohoidot kauniille hiuksille.
  • Tehohoidolla ongelmahiukset kuriin.
Siirry alkuun