Hiustenhoito on tärkeä osa päivittäistä kauneudenhoitoa. Hiusten ollessa terveet ja hyvinvoivat on mukavaa nauttia elämästä. Talvella hiukset kuivuvat ja kärsivät kovista pakkasista, jolloin hiusten hoitoon pitää paneutua huolella. Kesäisin aurinko kuivattaa hiuksia, joten ne on hyvä suojata päähinettä käyttämällä. Hoitoaine on tuote, jonka avulla takkuiset hiukset voi tehokkaasti elvyttää. Hoitonaamiot ja hiuksille tarkoitetut öljyhoidot auttavat käsiteltyjen hiuksien hoidossa. Shampoon valintaan kannattaa kiinnittää myös erityistä huomiota. On hyvä valita hoitotuotteet oman hiuslaadun mukaan, koska silloin saadaan aikaan paras mahdollinen tulos hiusten hyväksi.

Hiustenhoito kuuluu jokaiseen päivään

Hiustenhoito on hyvä ottaa osaksi päivittäisiä kauneudenhoitorutiineja. Hiukset ovat kantajansa kruunu ja niihin kiinnitetään usein huomiota. Nykyään kauppojen hyllyt pursuavat erilaisia hiustenhoitotuotteita ja saattaa olla vaikeaa valita se itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Hiustenhoitotuotetta valitessa on hyvä ottaa huomioon oma hiustyyppi. Ovatko hiukset hennot, kiharat, huonokuntoiset, kuivat tai kenties rasvoittuvat? Jokaiselle hiustyypille on valmistettu omat tuotteet, jotta jokainen voisi päivittäin nauttia hiustensa kauneudesta. Muistathan, että sinun ei tarvitse suunnata lähimpään kampaamoon hankkiaksesi hiustyypillesi sopivat hoitotuotteet. Ota hyvä asento, avaa internet ja tutustu monipuoliseen hiustenhoitovalikoimaamme. Hanki sopivat tuotteet kauttamme netistä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Säästät kätevästi aikaa ja rahaa, kun teet ostokset verkossa. Korkealuokkaisten hiustuotteiden avulla hiukset pysyvät kiiltävinä ja hyväkuntoisina pitkään.

Terveet ja hyvinvoivat hiukset kertovat kantajastaan paljon hyvää. Hukset tarvitsevat hoitoa niin ulkoisesti, kuin myös sisäisesti. Terveellinen ruokavalio, riittävä lepo, oikeat hoitotuotteet ja mahdolliset lisäravinteet saavat hiukset voimaan hyvin. Levitä shampoo hiuksiin ja hiuspohjaan pyörivin liikkein, anna vaikuttaa hetken ja huuhdo se tarkkaan pois viileän veden avulla. Viileä vesi sulkee hiussuomut ja hiukset ovat helppo kammata. Kesällä hiusten esipesu kannattaa tehdä puhtaan sadeveden avulla, jonka jälkeen voi kätevästi pestä hiukset omalle hiustyypilleen sopivalla shampoolla. Anna hiusten kuivua pesun jälkeen itsekseen, ja selvitä niitä tarvittaessa harvapiikkisen kamman avulla. Hiustenkuivaajaa käytettäessä on hyvä käyttää lämpösuojaa, jolloin hiukset eivät pääse vaurioitumaan liiasta kuumuudesta.

Millaisia tuotteita hiuksille tulisi käyttää?

Minkälaisia hiuslaatuja sitten on olemassa? Esimerkkeinä voivat olla kuivat ja elottomat hiukset, rasvaiset hiukset, hennot hiukset, tai käsitellyt hiukset. Hiuspohja saattaa olla herkkä, ja hiukset kuivat johtuen geeneistä tai runsaasta hiusten käsittelystä. Hoitotuotteeksi on tällöin viisasta valita kosteuttava ja elvyttävä tuote, joilla hiuksiin saadaan tarvittavaa kosteutta. Hiusöljyt ja hiustenhoitoon tarkoitetut naamiot auttavat käsiteltyjen hiusten hoitamisessa. Öljy-tai tehohoitoja hiuksille voidaan menestyksekkäästi käyttää esimerkiksi saunomisen yhteydessä. Erilaiset rakennekäsittelyt voivat olla hyödyksi hennoille hiuksille. Päivittäin saattaa olla tilanteita, jolloin hiukset kirjaimellisesti roikkuvat velttoina päätä myöden. Tilanteeseen on kuitenkin ratkaisu, sillä kuohkean ilmava kampaus on mahdollista saada aikaan kiharrinta ja muotoilutuotteita käyttäen. Kaiken kaikkiaan hiustenhoito on erittäin mukavaa puuhaa.

Käytännössä siis aivan kuten kasvommekin, myös hiuksemme tarvitsevat silloin tällöin erityistä huolenpitoa. Loistava tuote rasittuneille hiuksille on hiusnaamio. Hiusnaamioita käytetään samaan tapaan kuin hiusöljyjäkin, eli tarpeen mukaan. Kuiva ja eloton hius saa kiiltoa ja eloa oikein valitun hiusnaamion avulla. Kaikki edellä mainitut, ja useat muut hiustenhoitoon käytettävät tuotteet löydät kauttamme helposti. Hiustenhoito on asia, johon kannattaa todella panostaa.

Hiustenhoito

  • Oikeilla tuotteilla saat hiuksesi loistamaan.
  • Ota hiustenhoito osaksi jokapäiväistä kauneudenhoitoa.
Siirry alkuun