Oletko aina toivonut luonnollisen näköisiä paksuja ja pitkiä hiuksia, mutta et ole valmis kasvattamaan hiuksiasi vuosikausia? Pidätkö tyylin vaihtamisesta silloin tällöin? Nyt nämä toiveet ovat mahdollisia, sillä hiustenpidennys toteuttaa unelmasi. Verkkokaupasta on saatavilla halvalla monia erilaisia malleja, pituuksia ja värejä, jokaiseen makuun ja tyyliin. Laadukkaat materiaalit takaavat, että pidennys näyttää aivan oikealta. Toteuta unelmiesi tyyli helpolla ja hauskalla tavalla. Voit valita, vaikka joka päivälle eri tyyliin, vain mielikuvitus on rajana. Toteuta myös hienoja raitoja ja väriyhdistelmiä ilman kalliita ja vaivalloisia kampaamokäyntejä.

Hiustenpidennys luo uuden tyyliin hetkessä

Tuuheiden ja pitkien hiusten ei tarvitse jäädä enää vain harvojen ja valittujen unelmaksi. Hiustenpidennys mielletään usein kalliiksi ja vaivalloiseksi toimenpiteeksi. Monet myös pelkäävät, että pidennys ei sovi omien hiusten kanssa, vaan näyttää keinotekoiselta. Nykyään kuitenkin pidennykset ovat laadukkaita ja luonnonmukaisen näköisiä. Nettikaupoista löytyy useita eri vaihtoehtoja eri hintaluokissa. Tutki ja löydä parhaat alennukset. Näin löydät varmasti omasi. Lisäkkeitä löytyy niin suorina, kiharoina kuin laineikkainakin. Lisäksi niitä on mahdollista suoristaa ja kihartaa kuin omia hiuksiasikin. Monipuolinen tyyli syntyy hetkessä ja mikä parasta, lisäkkeitä voi käyttää myös uudelleen. Moni saattaa ajatella, että pidennykset vahingoittavat omia hiuksia. Tämä on kuitenkin väärin ajateltu, sillä hyvin hoidettuihin hiuksiin asetetut pidennykset ovat kestäviä ja turvallisia käyttää. Kokeile ja ihastu jo tänään!

Nettikaupoista löytyy valtavasti valikoimaa eri hiustyyleille. Selailemalla tarjouksia voit löytää tuotteita monissa eri hintaluokissa. Vastoin yleistä käsitystä, pidennykset eivät ole enää niin kalliita, kuin luulisi. Itsellesi sopivan tyylin löytäminen on helppoa ja hauskaa ja apuna voit käyttää esimerkiksi värikarttoja ja erilaisia hiusmalleja, joita löytyy selailemalla internetistä valtavia määriä. Voit myös kysyä apua omalta kampaajaltasi. Kokeile rohkeasti eri tyylejä. Pidennykset sopivat kaikille, joilla on hyväkuntoiset hiukset, joita ei ole käsitelty liikaa kemiallisesti. Lisäksi olisi hyvä, että hiukset olisivat ennestään jo 10 cm pitkät, jotta pidennysten kiinnittäminen onnistuisi vaivattomasti. Huoltamalla hiuksiasi oikeilla tuotteilla voit nauttia niistä vielä pitkään ja vältyt kuluttavilta takuilta.

Oikealla hoidolla pidennykset kestävät pitkään

Pidennyksistä on hyvä tietää muutamia asioita. Niiden hoito ei poikkea merkittävästi normaalista hiustenhoidosta, se on vain hieman tarkempaa. Oikealla hoidolla ja tuotteilla saat nauttia tuuheista hiuksistasi pitkän ajan. Pidennykset tulisi pestä juuri niille tarkoitetuilla shampoilla. Myös kostetuttavat ja silottavat tuotteet tekevät niille hyvää. Älä kuitenkaan käytä korjaavia, rakennepaikkaavia tai tuuheuttavia tuotteita, sillä niitä käytettäessä riskinä voi olla takkuuntuminen. Lisäkkeitä kannattaa hoitaa myös hiuksiin jätettävillä seerumeilla. Paras harja lisäkkeelle on sellainen, joka sisältää sekä luonnonharjasta että nailonpiikkejä. Muista myös föönata tukkasi ennen nukkumaanmenoa, sillä märät hiukset takkuuntuvat helposti. Pidennyksiä on mahdollista muotoilla kuin omaa tukkaasi. Kannattaa myös suosia lämpösuojasuihketta ja muotoilurautaa, sillä suoristettuja hiuksia on helppo käsitellä. Kokeile rohkeasti erilaisia kampauksia! Hiustenpidennys sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain erilaista välillä.

Parhaat hiustenpidennykset löydät verkosta helposti ja nopeasti. Selaile ja vertaile eri vaihtoehtoja ja löydä omasi jo tänään. Voit myös halutessasi tutkia käyttäjäkokemuksia ja vertailla sopivia tuotteita niiden mukaan. Muista kuitenkin, että jokainen meistä on yksilö ja eri tuotteet sopivat eri ihmisille, käyttötarkoituksen mukaan. Kun oikea hiustenpidennys on löytynyt, tilaaminen on nopeaa, vaivatonta ja turvallista. Helppoa ja hauskaa tyylinvaihtoa kenelle tahansa!

Hiustenpidennys tuo uuden ilmeen sinulle

  • Käytä pidennysten hoidossa juuri niille suunnattuja tuotteita.
  • Oikein hoidettuina pidennykset kestävät pitkään.
  • Voit muotoilla pidennyksiä haluamallasi tavalla. Kokeile rohkeasti eri värejä ja tyylejä.
Siirry alkuun