Hiusvärit antavat omille hiuksillesi elävyyttä ja voimistavat jo olemassa olevia sävyjä. Oikeiden värien löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä netistä löytyy valtava määrä valikoimaa moneen makuun. Halusit sitten vain pientä raitaa tai uudistaa radikaalisti hiustesi värin kokonaan, vaihtoehtoja löytyy valtavasti eri hintaluokissa. Väreillä nuorennat ilmettä helposti kotona, sillä helppokäyttöisyys takaa sen, että kalliit kampaamokäynnit eivät ole välttämättömiä. Testatut ja turvalliset suosikkimerkit takaavat onnistuneen lopputuloksen. Oikealla hoidolla ja tuotteilla väri säilyy kauniina ja kirkkaana pitkään. Tutustu ja ihastu jo tänään!

Hiusvärit uudistavat ilmeesi helpolla tavalla

Ihmiskunnan historiassa hiuksia on värjätty jo 4000 vuoden ajan. Jo muinaisten assyrialaisten kerrotaan värjänneen hiuksiaan erilaisten yrttien avulla, eikä ihmekään, sillä kukapa meistä ei haluaisi välillä kokeilla jotain ihan uutta ulkonäössään. Emme voi valita omien hiustemme luonnollista väriä, mutta välillä tekee mieli uudistaa omaa ilmettä. Toiset haluaisivat nuorentua, toiset taas tuoda itseään lisää esille harmaidensa alta. Hiusvärit ovatkin helppo ja suosittu tapa uudistamiseen. Nykyään värit ovat turvallista käyttää ja valikoimaa löytyy, aina luonnollisista sävyistä shokkiväreihin asti. Niitä löytyy myös kevyt- ja kestoväreinä, joten voit kokeilla rohkeasti uusia tyylejä. Värejä voi yhdistellä vapaasti, joten voit luoda itsellesi aivan uudenlaisen tyylin. Valtavasta valikoimasta löydät tutut suosikit ja mahtavat uutuudet. Värejä löytyy myös eri hintaluokissa, unohtamatta alennuksia.

Nykyään hiusvärit eivät anna pelkästään upeita sävyjä, vaan niistä löytyy myös hoitavia ominaisuuksia. Hienon värin lisäksi ne voivat antaa hiuksillesi esimerkiksi tuuheutta ja kiiltävyyttä. Tutustu rohkeasti eri merkkeihin ja valitse omasi. Monien vuosien kehittely takaa, että värit ovat nykyään entistä turvallisempia ja pyrkivät myös hoitamaan hiusten rakennetta, niiden kuluttamisen sijaan. Jopa hentoisellakin värierolla voidaan luoda suuria muutoksia ja nykyään kokovärjäys ei olekaan enää niin suosittua. Esimerkiksi kun kerrostetussa tukassa tyvi värjätään hieman tummemmaksi, saadaan se näyttämään kokonaisuudessaan tuuheammalta. Selaile rohkeasti erilaisia malleja ja vaihtoehtoja ja löydä toiveisiisi sopivat tuotteet. Suuri valikoima merkkejä ja mahtavat tarjoukset takaavat, että jokaiselle löytyy varmasti omansa.

Oikealla hoidolla ja laadukkaalla tuotteella väri säilyy pitkään

Nykyaikana hiusvärit ovat laadukkaita ja niitä yhdistelemällä voit luoda aivan uusia tyylejä itsellesi. Kokeile huikeita shokkivärejä tai luonnollisen kauniita sävyjä. Paras väri juuri sinulle löytyy kokeilemalla. Hoida värjättyä tukkaasi hyvin, niin väri säilyy mahdollisimman kirkkaana ja kauniina pitkään. Juuri värjättyjä hiuksia ei saisi saman tien pestä, vaan pitäisi antaa värin imeytyä rauhassa kunnolla. Pyri myös muuten välttämään liiallista hiusten pesua, jottei väri lähde haalistumaan saman tien. Hiukset olisi hyvä myös pestä haalealla vedellä, sillä kuuma vesi kuluttaa värin nopeasti pois. Muista myös käyttää juuri värjätyille hiuksille sopivia tuotteita, erityisesti hoitoaineen valinnassa kannattaa olla tarkkana. Liian raju kuivaaminen, föönaaminen ja muu käsittely kuluttavat värin myös nopeammin pois.

Oikea tuote ja hellävarainen hiustenhoito takaavat upean värjäystuloksen, joka kestää pitkään. Parhaat hiusvärit löytyvät netistä selailemalla. Valikoimaa on valtava määrä eri hintaluokissa, joten sinun ei tarvitse olla miljonääri saadaksesi upeat hiukset itsellesi. Tutustu jo tänään ja löydä omasi! Kokeile erilaisia tyylejä ja selaa käyttäjäkokemuksia, jotta löydät itsellesi sopivimmat tuotteet. Hiusvärin löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Löydä sinulle sopivat hiusvärit suuresta valikoimasta

  • Oikeilla hiustenhoitotuotteilla ja hoidolla väri säilyy pitkään.
  • Kokeile erilaisia tyylejä: shokkivärit, monisävyisyys, raidat...
  • Laadukas hiusväri näyttää luonnolliselta ja korostaa omaa väriäsi kauniisti.
Siirry alkuun