Oletko huomannut, että kaikkein nopein tapa luoda ihana meikki, on panostaa näyttäviin huuliin? Tässä artikkelissa annamme vinkkejä huulimeikien valintaan, olipa kyse huulipunasta, huulikiillosta tai rajauskynästä. Tällainen meikkityyli on tällä hetkellä myös kuumimpien tähtien suosiossa! Kun huulet ovat meikin keskipisteenä, tarvitset niiden seuraksi ainoastaan tasaisen meikkipohjan, huolitellut kulmat sekä halutessasi kevyen silmämeikin ja raikas ja kaunis arkimeikki on valmis! Kiireessä kuitenkin jo huulille nopeasti sipaistu kiilto tai puna piristää olemustasi välittömästi. Huulimeikkien kohdalla valikoimaa on runsaasti ja löydät helposti jokaiseen tilanteeseen sopivan tuotteen. Pidätkö enemmän kevyestä ja luonnollisesta huulikiillosta vai näyttävästä mattapunasta? Löydät suosikkisi verkkokaupasta helposti! Myös sävyissä vain mielikuvituksesi on rajana!

Hoidetut huulet ovat sekä arki- että juhlameikin perusta!

Olet varmasti kuullut paljon siitä, että meikki näyttää kauneimmalta hoidetulla ja hyväkuntoisella iholla. Tämä sama pätee myös huuliin, sillä niitä on ihon tavoin myös hoidettava. Hoidetuilla huulilla meikki sekä pysyy paremmin että näyttää paremmalta ja tasaisemmalta. Laadukas huulivoide on tietysti ainakin tuote, jonka tulisi löytyä jokaisen naisen käsilaukusta. Kun huulivoide kulkee mukana, sitä on helppo lisäillä päivän mittaan, vaikkapa huulipunan päällekin. Kesäisin ja kirkkaina talvipäivinä kannattaa muistaa, että myös huulet tulee suojata auringolta. Onneksi monessa huulivoiteessa on myös aurinkosuojakerroin. Tehohoitona kuiville huulille voi tehdä esimerkiksi kuorinnan tai käyttää huuliöljyä, joka on todella tehokas kosteuttaja. Myös huulipunista ja kiilloista löytyy hyvin hoitavia vaihtoehtoja. Verkosta sinun on helppo lukea myös muiden kokemuksia tuotteista!

Kun huulet on hoidettu kuntoon, on aika keskittyä niiden helppoon ehostamiseen. Joskus kalenterissasi on varmasti päivä, jolloin joudut kiirehtimään suoraan töistä tai koulusta iltamenoihin. Silloin meikin uudelleen tekemiselle ei välttämättä ole aikaa. Aikataulusi pelastaa kuitenkin näyttävä huulipuna tai -kiilto! Meikki, jossa huulet ovat keskipisteenä, on kaunis ja raikas ja helposti muunneltava. Pelkällä huulimeikin muutoksella saat vaihdettua nimittäin lookisi raikkaasta näyttäväksi. Hyvä idea on valita päivän ajaksi esimerkiksi luonnollinen ja huulirasvamainen kiilto, joka samalla hoitaa huuliasi. Illaksi voit vaihtaa tämän näyttävään mattapunaan. Rajaa vain huulesi ja valitse asuusi tai fiilikseesi sopiva, kaunis sävy. Tai toisaalta, jos haluat panostaa mieluummin vahvempaan silmämeikkiin, sen pariksi sopii perinteisesti erinomaisesti nudempi huulimeikki. Parhaat säästöt ja tarjoukset huulimeikkituotteista saat ostaessasi tuotteet verkosta!

Kauniit ja hoidetut huulet näyttävät ja tuntuvat hyvältä!

Moni nainen arkailee näyttävien huulipunien käyttöä turhaan. Kannattaa muistaa, että upea huulimeikki on kuitenkin ehkä helpoin ja edullisin tapa tuoda tyyliisi juuri sopivasti muutosta, joka ei taatusti jää muilta huomaamatta. Jos kuitenkin näyttävät sävyt eivät ole sinua varten, löydät huulimeikkituotteista myös runsaan valikoiman erilaisia nudesävyjä, jotka tuovat ainoastaan hieman väriä huuliisi. Huulet voivat olla siis joko meikkisi keskipiste tai toisaalta, ne voivat myös tasapainottaa neutraalilla sävyllään voimakasta silmämeikkiä. Esimerkiksi klassinen smokey eyes -meikki suorastaan kutsuu parikseen kauniita nudehuulia! Kauneimman huulimeikin saat silloin, kun muistat rajata ensin huulesi huulipunan tai kiillon väriin sopivalla rajauskynällä. Voit ostaa ja tilata huulimeikit itsellesi verkkokaupasta!

Kauneinkaan huulipunan tai -kiillon sävy ei näytä hyvältä, jos huulesi eivät ole kosteutetut ja hoidetut. Siksi huulten hoitoon kannattaa panostaa yhtä paljon, kuin muunkin ihon hoitoon. Huulirasvalla tai -öljyllä pääset alkuun. Pidä huolta, että omistat myös suojakertoimellisen huulivoiteen, jotta voit suojata huulten herkkää ihoa auringolta. Parhaat tuotteet kosteuttavat ja hoitavat huuliasi myös kylmällä ilmalla. Hoitotuotteita on toki muitakin ja halutessasi voit testata esimerkiksi huulten pullistajia, jotka auttavat sinua saamaan täyteläisemmät huulet käden käänteessä!

Huulet voivat olla meikin keskipiste!

  • Huulipunilla ja -kiilloilla voit luoda näyttävän tai luonnollisen lopputuloksen!
  • Muista huolehtia myös huulten hoidosta, jotta meikki näyttää hyvältä ja kestää.
  • Kokeile rohkeasti erilaisia sävyjä ja vaihtele tyyliäsi, vaikka päivittäin!
Siirry alkuun