Huulikiilto on huulipunaa juoksevampaa koostumukseltaan ja sen on tarkoitus saada huulet näyttämään kiiltävämmiltä. Se on usein myös väritöntä tai läpikuultavaa huulipunaan verrattuna, minkä takia se sopii myös tehostamaan huulipunan näkyvyyttä. Värisävyjä on useita erilaisia ja joskus huulikiillolla on oma tuoksunsakin. Väritöntä tai värillistä huulikiiltoa voidaan levittää huulille monilla eri tavoilla, kuten esimerkiksi siveltimen avulla, huulikiillon tuubista puristamalla, erikseen mukana tulevalla levittimellä, roll-onilla tai puikolla. Mikäli huulikiillon mukana tulee erillinen applikaattori, on se usein joustavista tekokuiduista tehty, jolloin huulikiillon levittäminen tasaisesti onnistuu vähällä vaivalla. Netistä löydät suuren valikoiman huulikiiltoja edulliseen hintaan, kaikki kätevästi samalta sivulta, jottei sinun tarvitse juosta kaikkia kauppoja läpi eri merkkejä selataksesi.

Huulikiilto hoitaa ja kostuttaa huulia

Kaikki eivät välttämättä ole kiinnostuneita käyttämään huulipunaa, jonka takia huulikiillon hankkiminen ja käyttö voi olla erinomainen vaihtoehto erilaisiin juhlatilaisuuksiin tai arkeen. Pieni silaus kimallusta tai kiiltoa huuliin viimeistelee puvun täydellisesti! Huulikiiltoa löytyy useissa eri sävyissä ja myös värittöminä. Mikäli sattuu olemaan taipumusta rohtuneisiin tai kuiviin huuliin, oikealla huulikiillon valinnalla hoitaa omia huuliaan. Muutaman käytön jälkeen huulet tuntuvat taas pehmeiltä ja kimmoisilta. Huulikiilto on etenkin nuorten suuressa suosiossa, mutta on myös monien aikuisten suosima kauneudenhoitoon liittyvä tuote. Huulikiillon avulla on mahdollista kosteuttaa ja hoitaa esimerkiksi rohtuneita huulia. Jotkin huulikiillot sisältävät luonnollisia peptidiejä, jolloin huulet näyttävät täyteläisemmiltä. Netissä ostettuna on mahdollista tehdä myös huomattavia säästöjä, eikä aikaa kulu kaupasta toiseen juoksemisessa. Valikoimat ovat myös selkeästi esillä ja selattavissa esimerkiksi valmistajien mukaan.

Huulikiillon valinta kannattaa tehdä omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Esimerkiksi pigmenttipitoiset huulikiillot auttavat syventämään tai korostamaan huulia, mikäli valitsee värin, joka on lähimpänä omaa luontaista väriä. Vaihtoehtoisesti juhlallisempaan tunnelmaan voidaan valita joko tummempaa väriä tai sitten kimalletta. Omia huulia voidaan kosteuttaa myös öljyisemmällä huulikiillolla. Öljypohjainen huulikiilto hemmottelee ja lukitsee kosteuden huulille luontaisella tavalla. Applikaattorin avulla huulikiillon levittäminen onnistuu helposti. Kannattaa tosin ottaa huomioon, että öljypohjaiset huulikiillot poikkeavat toisistaan riippuen mihin tarkoitukseen ne on valmistettu. Lumenen ja muiden merkkien tarjoma hoitava huulikiilto sisältää erilaisen öljysekoituksen kuin toiseen tarkoitukseen tarkoitettu huulikiilto. Huulikiillon lisäksi on olemassa huulilakkaa, joka auttaa kosteuttamaan ja hoitamaan huulia. Tutustu huolella sivustolla esillä oleviin tarjouksiin, ja valitse tarpeisiisi sopiva kosmetiikkatuote.

Oikein valittu huulikiilto viimeistelee meikin ja juhla-asun

Tuotteiden tilaaminen ja niihin tutustuminen on tehty helpoksi. Muutamalla klikkauksella on mahdollista saada tilaamansa tuote nopeasti kotiin postitse, oli koti sitten missä päin suomea tahansa. Oikein valittu huulikiilto voi viimeistellä meikin kuin meikin, tai kokonaisen juhla-asusteen. Huulista saadaan houkuttelevamman näköiset tekemällä niistä täyteläiset tai lisäämällä väriä. Samettisen pehmeä tai silkkisen sileä viimeistely vain ilahduttaa käyttäjää. Selaamalla netissä olevia tuotteita, on sinulla huomattavasti suuremmat mahdollisuudet löytää omille huulille ja tarpeisiisi paras tuote. Samalla tuotetta valitessa on mahdollista myös tutustua muiden käyttäjien kokemuksiin, mikä tekee ostamisesta huomattavasti mielekkäämpää. Arvostelujen lukeminen auttaa myös oikean valinnan teossa ja itselleen sopivimman tuotteen valitsemisessa. Itseäänhän kannattaa vain hemmotella, ja sen takia on syytä valita vain parasta.

Huulikiillon levittäminen alkaa ylähuulen keskiosasta, josta se levitetään huulien ulkoreunoja kohti rajoja mukaillen. Sen jälkeen siirrytään alahuulelle, jossa huulikiiltoa lisätään huulelle kevyellä ja liukuvalla liikkeellä muotoa myötäillen. Moni huulikiilto soveltuu hyvin käytettäviksi esimerkiksi huulipunan kanssa, jolloin väriä voidaan korostaa, mikäli halua ja tarvetta on. Löydät itsellesi parhaat ja sopivimman tuotteet kätevästi verkosta. Vertaile hintoja ja löydä omasi!

Huulikiilto sopii hyvin nuorille ja aikuisille

  • Huulikiilto voi kosteuttaa ja hoitaa huulia
  • Tekee huulista täyteläisemmän näköiset ja houkuttelevat
  • Huulikiillot voivat olla eri makuisia ja tuoksuisia
  • Huulikiiltoa voidaan käyttää myös meikin kanssa
Siirry alkuun