Osta hyvä huulipuna netistä: säästät mukavasti aikaa ja toisinaan myös merkittävästi rahaa! Kattavat sävykartat ja monipuoliset valikoimat varmistavat, että shoppailu verkkokaupasta on vaivatonta. Se toimii hyvin myös silloin, kun etsit lähipiirille lahjaa esimerkiksi lähestyvän syntymäpäivän tai muun vuosipäivän kunniaksi. Valitset vain mieluisen tuotteen, merkin ja sävyn. Mieti myös haluatko luonnonkosmetiikkaa vai perinteistä kosmetiikkaa. Tämän jälkeen voitkin jäädä odottamaan toimitusta, joka sekin on aina ilahduttavan nopea. Verkkoshoppailun suurimpiin etuihin lukeutuu se, että sitä voi tehdä mukavasti vaikka omalla kotisohvalla torkkupeiton alla. Suomen vaihteleva ilmasto kun ei aina kutsu lähtemään oman kodin lämmöstä.

Valitse sähäkkä huulipuna

Kun haluat aidosti erottua ja saada todelliset statement-huulet, valitse rohkean sävyinen huulipuna. Se nostaa jopa arkisen lookin täysin uudelle tasolle! Toisaalta rohkea huulipunavalinta piristää ihanasti myös juhlatyyliä. Ennen huulipunan tilaamista on hyvä idea lukea muiden kokemuksia sävystä, ja esimerkiksi punan kestävyydestä. Se on erityisen tärkeää silloin, kun etsit punaa tärkeää tilaisuutta, kuten esimerkiksi häitä varten. Pelkistettynä voidaan sanoa, että runsaspigmenttiset mattapunat kestävät huulilla pidempään kuin esimerkiksi kevyet kiillot. Voit varmistaa pitkäkestoisen pysyvyyden myös pohjustamalla huulet ennen punan levitystä siihen tarkoitetulla tuotteella, sekä rajaamalla ne punan kanssa samanvärisellä huultenrajauskynällä. Osa suosii myös puuterin levittämistä huulipunan päälle, sillä se ikäänkuin lukitsee punan huulille. Kannattaa kokeilla useampaa eri tekniikkaa ja valita se itselle mieluisin vaihtoehto.

Mikä saa sinut valitsemaan jonkin tietyn punan? Jos se on tarjous, kannattaa lukea pidemmälle! Juuri tälläkin hetkellä myynnissä on runsas valikoima etuhintaisia huulipunia, jotka vain odottavat poimijaansa. Minkä niistä sinä haluaisit? Tutustu rohkeasti sävykarttaan ja mieti, millaisia sävyjä ja koostumuksia oma meikkipussisi olisi vailla. Muista myös se, että huulipunat säilyvät vain rajallisen ajan avaamisen jälkeen. Nyt olisikin erinomainen hetki tutustua meikkipussissa jo oleviin huulipuniin: varmista, ettet käytä mitään vanhentunutta tuotetta. Jos et muista, milloin olet ottanut punan käyttöön, tarkastele sen koostumusta ja tuoksua. Uusi, erottuva tuoksu tai esimerkiksi entistä tahmeampi tai jähmeämpi koostumus voi kieliä siitä, että on aika vaihtaa puna uuteen.

Huulipuna piristää ilmettä

Maailmassa on tuskin olemassa yhtään sellaista henkilöä, jolle huulipuna ei toisi mukavaa hohtoa tyyliin. Puna piristää olemusta ja on erinomainen vaihtoehto myös silloin, jos yleisilme on hieman väsähtänyt esimerkiksi valvotun yön jälkeen. Monet julkisuudesta tutut henkilötkin tuntuvat käyttävän huulten punaamista freesauksena esimerkiksi matkustettaessa. Kannattaa kokeilla! Kun haluat ostaa tai tilata huulipunan verkosta, olet saapunut oikeaan paikkaan! Antaudu runsaalle valikoimallemme ja tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sinua valitsemaan itsellesi parhaiten sopivat tuotteet. Kannattaa tutustua myös muiden kokemuksiin ja vertailla esimerkiksi eri sävyjä keskenään. Harvalle kuitenkaan riittää yksi huulipunasävy, vaan tarvitset niitä useamman. Yksi tai kaksi sävyä juhliin, toiset samanlaiset arkeen ja kenties vielä jokin shokkisävy rohkeampia asuja varten?

Osta huulipuna verkosta: saat ulottuvillesi parhaat tarjoukset ja valikoiman! Siinä, missä monet kivijalkamyymälät joutuvat rajoittamaan valikoimansa määrää, voivat verkossa toimivat kaupat pitää sen huomattavankin laajana. Älä tyydy tavanomaiseen tai nappaa mukaasi ensimmäistä vaihtoehtoa: meillä on mistä valita! Tiesitkö, että erityisesti syksyisin sävymaailman kirkkainta kärkeä edustaa tyypillisesti rohkea luumu tai jopa musta? Rohkenisitko sinä valita niistä jomman kumman?

Valitse paras huulipuna

  • Valitse huulipunasävy siten, että se sopii oman ihosävyysi
  • Pohjusta huulet ennen punan levittämistä huultenpohjustustuotteella sekä rajauskynällä
  • Valitse samansävyinen huultenrajauskynä kuin huulipuna
Siirry alkuun