Huulivoiteiden tarkoituksena on suojata ja kosteuttaa, sekä estää kosteuden haihtumista huulilta. Kokeile suosittua Clarins Instant Light Lip Balm Perfector huulivoidetta, jossa huulille sulava geelikoostumus korostaa huuliesi luonnollista kauneutta. Kauniin nude-sävyn antava huulivoide tekee huulista herkullisen täyteläiset, samalla kun se tarjoaa upeaa kosteutusta yhtäjaksoisesti jopa neljän tunnin ajan. Huulivoide sisältää ravitsevia ainesosia, jotka suojaavat huuliasi ja jättävät niille miellyttävän tunteen. Tuotteen koko on 1.8 g. Baume De Rose Nutri-Couleur on ylellinen huulivoide, jonka hoitava koostumus antaa huulillesi upean sävyn. Tuote sisältää ihanasti pehmentävää ruusu-uutetta, antioksidanttista E-vitamiinia, hoitavaa karitevoita, sekä huulia silottavia ja kosteuttavia keramideja. Samettisen pehmeä voide sulaa huulillesi luoden niille luonnollisen sävyn ja kiillon. Saatavilla on useita hurmaavia sävyjä. Tuotteen koko on 8 g. Osta huulivoiteet parhaaseen hintaan, kätevästi verkkokaupasta.

Ohje: Huulivoiteet antavat huulillesi kosteutta ja kestävää suojaa

Kosmetiikkatuotteet.fi tarjoaa yli 300 huulivoidetta useista eri verkkokaupasta. Luonnollisten huulivoiteiden ystäville on tarjolla Sante Family Granaattiomena huulivoide, joka sisältää 100% jojobaöljyä, manteliöljyä ja kaakaovoita, jotka suojaavat sekä rauhoittavat huulia hellävaraisesti. Tuotteen sisältämä marulaöljy ja luonnonmukainen granaattiomenan siemenuute loihtivat huulista pehmeämmät ja joustavammat. Ohjeena voidaan pitää, että ravitsevat huulivoiteet tarjoavat lisäksi helpotusta yleisiin oireisiin kuten ärsytykseen, kutinaan ja poltteluun. Verkkokauppojen valikoimista löytyvä luonnonmukainen Herbs Healing Lip Balm 100% Pure Lysine hoitaa huulia tehokkaasti lysiini-aminohapon avulla, jonka on tutkitusti osoitettu ehkäisevän muun muassa herpesviruksen jakautumista ja siten estävän herpesrakkulan puhkeamista. Tuote sisältää lisäksi kookosöljyä, joka kosteuttaa huulia tehokkaasti. Tutustu verkkokauppojen monipuolisiin valikoimiin ja valitse tarvitsemasi tuotteet. Ostamalla useamman tuotteen kerralla, säästät kätevästi aikaa ja rahaa.

Hoida ja ravitse huuliasi päivittäin verkkokauppojen korkealuokkaisilla tuotteilla. Hoitamattomat huulet rohtuvat ja kuivuvat helposti, ja verenkierto huulilla heikkenee. Kotikonsteina huulten hellävarainen sively ja niiden harjaus varovaisesti hammasharjaa apuna käyttäen, saa huulten verenkierron paranemaan ja ne saavat kaivattua väriä. Yves Saint Laurent Top Secrets Lip Perfector -huulivoide saa huulesi tuntumaan ylellisen pehmeiltä. Voide ravitsee huulia ja pitää ne miellyttävän tuntuisina. Huulivoide korostaa huulten luonnollista sävyä saaden huulet näyttämään heleämmiltä. Tuotteen koko on 15 ml. Balmi Cube -huulirasva on tarkoitettu elämän virrassa meneville aktiivisille persoonille. Tuotteen kulmikas pakkaus antaa hyvän otteen jokaisessa tilanteessa. Huulia suojaava voidemainen koostumus sisältää antioksidanttista E-vitamiinia, hoitavaa jojobaöljyä, ja karitevoita, jotka tekevät huulista samettisen pehmeät ja kosteat. Tutustu aina myös verkkokauppojen ajankohtaisiin tarjouksiin.

Huulten kosteustasapaino palautuu tehokkaasti huulivoiteiden ansiosta

Kärsitkö kuivista ja rohtuneista huulista? Rohtuneiden huulien hoitoon kannattaa huulivoidetta lisätä useasti, mutta säästeliäästi. Huulivoidetta voi laittaa aamulla ensimmäiseksi, kesken työ- tai koulupäivän, ja ennen nukkumaan menoa erityisesti, jos henkilöllä on tyylinä hengittää suun kautta nukkuessaan. Kokeile kolmivaikutteista Filorga Nutri-Filler Lips -huulivoidetta, joka ravitsee kuivia huulia luovuttaen niille luonnollista kosteutta ja heleyttä. Huulista tulee pehmeät ja täyteläiset, eikä niiden pinnalle jää tahmaista tunnetta. Huulivoide levittyy huulille helposti pakkauksen mukana tulevalla silikoniaplikaattorilla. Huulia ravitsevat ainesosat palauttavat huulille takaisin niiden luonnollisen runsauden ja samalla ne korostavat tehokkaasti huulten ainutlaatuisia piirteitä. Tuotteen elvyttävistä aktiiviaineista koostuva NCTF®-yhdiste yhdessä huulten luonnollista heleyttä lisäävän aktiiviaineen kanssa, korostaa upeasti huulten luonnollista sävyä. Tuotteen koko on 4 g. On järkevää vertailla erilaisia tuotteita ja tilata huulivoiteet yhdellä kertaa verkkokaupasta, jolloin tilauksen yhteydessä asiakkaalle tulee selvää säästöä.

Huulivoiteet sopivat kaikenikäisille käyttäjille ja huulien hoitamisesta, kuten muustakin ihonhoidosta kannattaa luoda itselleen säännöllinen tapa toimia päivittäin. Helena Rubinstein Collagenist Re-Plump Lip Care -huulihoide auttaa häivyttämään tehokkaasti huulten ympärille muodostuvia juonteita ja täytelöittää huulirajaa palauttaen iholle sen menettämää kiinteyttä ja kosteutta. Ikääntyneelle iholle kehitetty huulivoide ravitsee ja korostaa huulia välittömästi ja antaa niille upean luonnollista kiiltoa. Tuote sisältää Pro-xylane-aktiiviainetta, joka stimuloi kollageenin tuotantoa, ja siten palauttaa huulille takaisin niiden nuorekkuuden. Tuotteen koko on 15 ml. Tilaa Helena Rubinstein Collagenist Re-Plump Lip Care -huulihoide mukavasti verkosta.

Huulivoiteet suojaavat tehokkaasti kylmältä, kuivuudelta ja auringon UV-säteilyltä.

  • Huulivoiteet ravitsevat ja palauttavat iholle sen tarvitseman kosteuden
  • Huulivoiteet tehostavat huulien verenkiertoa tehokkaasti
Siirry alkuun