Huultenrajaus on täydellinen avain onnistuneeseen huulimeikkiin. Huultenrajauskynällä saat kätevästi huulten muodot esiin ja pohjan kestävälle huulimeikille. Kosmetiikkatuotteet.fi tarjoaa yli 700 erilaista huultenrajaustuotetta eri verkkokaupoista. Kokeile vaikkapa todella suosittua Nyx Professional Makeup Lipliner Pencil huultenrajauskynää, jonka voidemaisen koostumuksen avulla tuote levittyy huulille täydellisesti. Tuotteen avulla huulet pysyvät kostean ja täyteläisen tuntuisena. Kokeilemisen arvoinen on myös IsaDoran huulipunakynä Twist-Up Gloss Stick, joka on ihanasti kosteuttava. Tuote on puolipeittävä ja tekee huulista pehmeän tuntuiset. Tuoteessa on hyaluronihappoa ja kollageenin esiastetta. Tutustu verkkokauppojen laajoihin valikoimiin ja tilaa mieleisesi tuotteet netistä.

Huolellinen huultenrajaus tekee huulistasi upeat

Huultenrajaus on tärkeä osa meikkiä monestakin syystä: Ensinnäkin, rajaus pitää huulipunan tai -kiillon paikallaan huulilla niin, että puna ei leviä. Huultenrajauksella voi myös kätevästi korjata huulten muotoa. Max Factor Colour Elixir Lip Liner Max Factor Colour Elixir Lip Liner -huultenrajauskynien avulla luot ammattilaismaisen lopputuloksen. Huultenrajauskynien pehmeä koostumus liukuu iholle kauniisti ja muodostaa kestävän ja tarkan rajauksen, joka parantaa huulimeikin kestoa ja tekee siitä huolitellun näköisen. Lancôme Le Lip Liner Lancôme Le Lip Liner -huultenrajauskynällä korostat huultesi muotoa ja parannat huulimeikkisi kestoa. Runsaspigmenttisen huultenrajauskynän kosteuttava koostumus liukuu huulille kauniisti ja luo niille pitkäkestoisen rajauksen. Osta huultenrajauskynät kätevästi verkosta. Huultenrajauskyniä on saatavilla eri väreissä ja sävyissä. Osta tarvitsemasi tuotteet kätevästi haluamastasi verkkokaupasta ja säästä aikaa sekä rahaa.

Huultenrajaustuotteiden kohdalla sävyjä on markkinoilla runsaasti. Jos käytät yleensä saman sävyisiä huulipunia ja -kiiltoja, voit pärjätä helposti jopa yhdellä rajauskynällä. Jos kuitenkin vaihtelet mielelläsi huulimeikkisi väriä usein, sinun kannattaa hankkia useampi rajauskynä. Moni suosituista kosmetiikkamerkeistä tarjoaa myös säästöpakkauksia, joissa on mukana useampi eri sävy. Tiesitkö, että huulenrajauskynällä voit tehdä myös koko huulimeikin? Jos haluat todella kestävän meikin esimerkiksi juhliin, rajaa ensin huulet huolellisesti. Väritä sen jälkeen kynällä huulet kokonaan. Lisää meikin päälle värillistä tai väritöntä huulikiiltoa ja kestävä meikki on valmis! Kolmiulotteisen vaikutelman voit luoda häivyttämällä väriä huulen keskiosaa kohden. Jos haluat käyttää huultenrajauskynää koko huulilla, pysyvin lopputulos syntyy kovemmalla rajauskynällä.

Muotoile huulet mieleiseksesi huultenrajauskynän avulla

Kaunis huulimeikki syntyy aina hoidetuille huulille. Muista siis huulirasvan käyttö! Valitse huultenrajaustuote, joka on sävyltään luonnollinen ja mahdollisimman lähellä huulipunasi tai -kiiltosi sävyä, sillä huultenrajaus ei yleensä näy selvästi valmiissa meikissä. Valitse sopiva tuote sen mukaan, haluatko terävämmän vai pehmeämmän rajauksen. Älä yritä rajata huulia yhdellä vedolla, vaan liikuta kynää pienin vedoin huultesi rajaa seuraten. Clarins Lipliner Pencil Clarins Lipliner Pencil -huultenrajauskynä sisältää kasviperäisiä vahoja, jotka auttavat suojaamaan huulia niiden kuivumiselta ja parantamaan huulimeikin kestoa. Huultenrajauskynän huulten uurteita täyttävät aineosat auttavat tekemään huulista täyteläisemmän näköiset samalla kun E-vitamiini suojaa huulia. Huultenrajauskynä täydentää huulipunan ja huulikiillon luomaa lopputulosta. Tuotteen koko on 1.2 g. Kuten edellä mainittiin, tässä kohtaa voit myös rajata aavistuksen verran huulten luonnollisen rajan ulkopuolelta, jos haluat täyteläisemmän vaikutelman. Huultenrajauksella korjaat kätevästi myös pientä epäsymmetrisyyttä huulissasi. Suurimmalla osalla huulet eivät ole aivan täydellisen symmetriset, vaan esimerkiksi toinen puoli amorinkaaresta on toista hieman ylempänä. Rajauksen jälkeen voi lisätä punan tai kiillon. Voit myös käyttää huultenrajauskynää koko huulille. Häivytä lopuksi raja punan tai kiillon ja rajauskynän värillä. Paras meikkituote omille huulille löytyy kokeilemalla.

Huultenrajaus on siis helppoa, kun sinulla on käytössä hyvät tuotteet ja harjoittelet rajauksen tekemistä rauhassa. Huomaat kyllä, miten paremmalta meikki näyttää siistillä rajauksella. Huultenrajaustuotteet ovat yllättävän monikäyttöisiä ja voit tehdä niillä vaikka koko huulimeikin. Jos etsit huulten rajaustuotetta vaikkapa johonkin tiettyyn tilaisuuteen, valitse kynän sävy käyttämäsi huulikiillon tai -punan mukaan mahdollisimman tarkasti. Verkosta löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

Huultenrajaus tekee huulistasi symmetriset ja pitää huulipunan paikoillaan

  • Huultenrajauskynällä voi korjata kätevästi huulten muotoa
  • Sävyn valinnassa kannattaa ottaa huomioon käyttämänsä huulimeikin sävyt
  • Huultenrajauksen tekeminen ei ole vaikeaa, tee rajaus pienillä vedoilla. Harjoitus tekee mestarin
  • Valitse joko kovempi tai pehmeämpi kynä sen perusteella, millaisen lopputuloksen haluat
Siirry alkuun