IS Clinical Cleansing Complex
22,50€
Faith in Nature Kasvopyyhkeet
5,50€
It&S SKIN Power 10 Formula PO Effector
21,80€
Clarins Pore Minimizing Serum
30,50€
Cattier Paris Hellävarainen puhdistusmaito
15,95€
Murad Clarifying Cleanser (Salon Size) 500 ml/16.9oz
56,00€
Valitse kategoria
Ihonpuhdistustuotteet
X
Foam
Gel
Milk
Oil
Ihotyyppi
X
Dry skin
Normal skin
Oily skin
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Biotherm
Chanel
Clarins
Collistar
Dr. Hauschka
Elizabeth Arden
Estelle & Thild
Foreo
Garnier
Helena Rubinstein
Korres
Lancome
Loreal
Nuxe
Weleda
Yves Saint Laurent
Academie
Aesop
Akademikliniken
Aloree
Apivita
Aveda
Avene
Babor
Bliss
Bourjois
Cailyn
Cellexc
Clinique
Dabba
Decleor
Depend
Dermalogica
Ecotools
Ei-tuotemerkkia
Elemis
Frantsila
Gatineau
Glotherapeutics
Guerlain
Innisfree
Jurlique
Konjac
Kose
Lavera
Llang
Logona
Madara
Maliderma
Medica
Missha
Mizon
Modelco
Mossa
Murad
Mustela
Nafha
Naobay
Nars
Nia24
Nipfab
Nurme
Origins
Patyka
Payot
Philosophy
Pixi
Puhdas
Ren
Sante
Shiseido
Skinfood
Sulwhasoo
Supermood
Swissline
Trilogy
Ultima
Urtekram
Vichy
Vital
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordic Feel
Oletkaunis.fi
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Poista kaikki suodattimet

Ihonpuhdistus

948 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Ihonpuhdistus on jokapäiväinen rutiini, johon on hyvä olla asianmukaiset tuotteet ja välineet. Netistä pystyy vertailemaan kätevästi eri tuotteita. Puhdistukseen on saatavilla tehokkaita ja myös luonnonmukaisia tuotteita eri jälleenmyyjiltä. Lian, ilmansaasteet ja meikit saa puhdistettua kätevästi esimerkiksi puhdistusliinoilla, jotka sisältävät syväpuhdistavia aineita (mm. aloe vera). Hellävarainen puhdistus tapahtuu kevyesti liinoilla ihoa pyyhkimällä. Liinat ovat käteviä esimerkiksi matkalla, sillä ne eivät tahri meikkipussia. Puhdistusöljyt, -maidot, -geelit ja -seerumit sopivat eri ihotyypeille, joille löytyy jokaiselle oma sopiva tuotteensa. Valmisteita on saatavilla myös monipakkauksina.

Ihonpuhdistus jokapäiväisenä rutiinina

Ihonpuhdistus vaatii kesät ja talvet erityistä huomiota. Pakkanen, saasteet ja meikit rasittavat ihoa. Ihoa tulisi hoitaa mahdollisuuksien mukaan ainakin aamuin illoin. Oikeat tuotteet valitaan käyttötarkoituksen ja -kohteen mukaan. Naisilla iho vanhenee ja kollageenipitoisuus pienenee iän myötä ja on tärkeää puhdistaa ihoa ihotyypille sopivilla tuotteilla. Hajusteallergisille on saatavilla hajusteettomia ja hellävaraisia tuotteita. Osa tuotteista sopii myös silmämeikin poistoon, ja osa on suunniteltu käytettäväksi kaikille eri ihotyypeille. Puhdistustuotteet auttavat oikein käytettyinä säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Säästöä ihonpuhdistustuotteista saa valitsemalla käteviä monipakkauksia, joita löytyy moneen käyttötarkoitukseen. Pelkkä vesi ja saippua eivät ole soveliaita ihonpuhdistukseen, sillä iho tulisi saada sopivan kosteaksi. Pelkkä veden ja saippuan käyttöä kuivattaa ihoa liiaksi. Tuotevalikoimaa selaamalla voi löytää merkittäviä alennuksia laadukkaista ihonpuhdistustuotteista.

Tarjoukset voivat olla jopa kolmasosan tuotteiden kokonaishinnasta. Säästöpakkauksilla varmistaa myös hyvätasoisen ihonpuhdistuksen pitkään. Ihonpuhdistustuotteet ovat nykyään dermatologisesti testattuja ja niiden kehittämisessä ei ole käytetty eläinkokeita. Ne harvemmin sisältävät mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä raaka-aineita. Ihoa voi hellävaraisesti kuoria esimerkiksi ihonpuhdistusliinoilla. Liinoja käytetään puhdistusaineen levittämisen jälkeen, liinat kostutetaan lämpimässä vedessä ja sen jälkeen liinojen annetaan vaikuttaa iholla muutamia minuutteja. Kuorinta tehdään liinaa iholla pyörittäen. Ihonhoitoliinoja voi käyttää uudelleen ja ne on syytä pestä käsin hellävaraisella pesuaineella. Meikinpoistoon sopii meikinpoistokangas, jota saa hellyttävän pinkin värisenä. Kasvoharjoja ihonpuhdistukseen suosiville on ihonpuhdistuslaitteita, jotka mahtuvat kompaktiin tilaan mutta ovat tehokkaita ja hygieenisiä. Ihonpuhdistuslaitteissa käytetty materiaali on hellävaraista silikonia.

Ihonpuhdistuksen monet työkalut

Ihonpuhdistus voi olla hemmotteleva kokemus, johon haluaa palata päivittäin yhä uudelleen. Oikeanlaisilla tuotteilla ja välineillä ihon saa tehokkaasti mutta hellävaraisesti syväpuhdistettua. Paras ihonpuhdistuskokemus saadaan valitsemalla omalle ihotyypille sopivat tuotteet. Monet tuotteista sopivat onneksi kaikille ihotyypeille, ja tämä tekee tuotteiden valinnasta helppoa ja vaivatonta. Dermatologisesti testatuilla ihonpuhdistustuotteilla puhdistaminen on hygieenistä ja turvallista. Ihonpuhdistukseen löytyy joka vuodenaikaan sopivia tuotteita ja hyviä tarjouksia hyödyntämällä voi säästää merkittäviä summia laadusta tinkimättä. Nykyaikasilla ihonpuhdistustuotteilla, liinoilla, kankailla ja ihonpuhdistuslaitteilla saa ihon heleäksi ja sopivan kiiltäväksi ilman että ihon luonnollinen tasapaino järkkyy. Luonnonmukaiset syväpuhdistavat tuotteet ovat eettisesti valmistettuja ja niissä on käytetty runsaasti luonnon omia puhtaita raaka-aineita.

Verkosta ihonpuhdistustuotteita vertailemalla voi löytää huipputuotteita huippuedullisesti. Ihonpuhdistukseen löytyy tuotteita myös ikääntyneelle iholle. Tekemällä vertailua voi säästää jopa yli 30% listahinnoista. Ihonpuhdistus päivittäisenä rutiinina on tärkeää tehdä laadukkailla ja tunnetuilla tuotteilla, jotka on käytössä ja laboratoriotestein havaittu toimiviksi. Eri valmistajien tuotteita ympäri maailmaa on löydettävissä yhdestä ja samasta paikasta nopeasti ja helposti.

Ihonpuhdistus eri välineillä

  • Uusimmat hellävaraiset ja hygieeniset kasvoharjat
  • Ihonhoitoliinat ja -kankaat
Siirry alkuun