Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Clarins
Dr. Hauschka
Kenzo
Mavala
Nuxe
Weleda
Ahava
Aveda
Babor
Bliss
Branig
Cailyn
Ccs
Cowshed
Decleor
Depend
Dermasel
Dermelect
Durance
Ecotools
Elemis
Essie
Exuviance
Frantsila
Glotherapeutics
Guinot
Innisfree
Lavera
Mellis
Missha
Muut
Naobay
Nurme
Opi
Payot
Perlier
Scholl
Super
Tweezerman
Urtekram
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nobe Beauty
Nordicfeel
Oletkaunis.fi
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Terveinjaloin
Yves Rocher
Poista kaikki suodattimet

Jalkojenhoito

361 tuotetta 13 kaupasta
< Edellinen

Kosmetiikkatuotteet.fi tarjoaa laatua parhaimpaan hintaan. Hoidetut jalat ovat hyvinvoivat jalat. Tutustu valikoimiin ja valitse juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Dirty Works Smoothing Foot File raspaa jaloista pois karheuden ja kovettumat, jolloin jalat voivat vapaasti hengittää. Tippy Toes Foot Lotion hoitaa jalkojesi ihoa, esimerkiksi kuorinnan jälkeen. Tuote toimii myös tehokkaana jalkojen yövoiteena, hoitaen ja kosteuttaen. Jalkojenhoito on osa ihmisen perusterveydenhoitoa, sillä hyvin voivat ja terveet jalat ovat tärkeä osa ihmisen perusterveyden hoitoa. Muistathan, että jalkavoidetta ei kannata levitittää varpaiden väleihin, koska se voi aiheuttaa hautumista. Osta jalkojenhoitotuotteet verkkokaupasta kuluttajalle sieltä mistä on paras hinta. Helpoiten halvimman hinnan löydät hintavertailumme avulla.

Jalkojenhoito on tärkeä osa perusterveydenhoitoa

Jalkojenhoitotuotteista saa säästöä, ostamalla ne verkkokaupasta, kuluttajalle edullisimpaan hintaan. Pese jalat päivittäin ja kuivaa ne huolellisesti, myöskin varpaidenväleistä. Voitele jalat hoitavilla tuotteilla, mutta älä laita voidetta varpaidenväleihin. Jalkojenhoito on mukavaa ja kiitollista puuhaa, sillä hoidettuina jalat pysyvät hyväkuntoisina pitkään. Kokeile CCS kertakäyttöisiä kuorintasukkia, jotka poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja kovettumia jaloissa. Verkkokaupasta ostamalla tuotteet lähetetään kahden arkipäivän sisällä, ja lisäksi voit arvostella verkkokaupan sivuilla haluamasi tuotteen. Kuorintasukkia pidetään jalassa 90 minuutin ajan, jonka jälkeen peset jalat vedellä. Kuorintasukkien vaikutus alkaa 3-4 päivää hoidon jälkeen, vanhan ihon kuoriutuessa kätevästi pois. Ihon kuoriutuminen jatkuu aktiivisena noin 14 päivän ajan, jonka jälkeen jalat ovat todella sileät ja pehmeät. Tee jaloillesi hyvää, ostamalla niiden hoitoon oikeat tuotteet verkkokaupasta.

Ihmisistä suurin osa kävelee päivittäin 5000-7000 askelta. Scholl GelActiv Everyday-pohjalliset ehkäisevät tehokkaasti jalkojen väsymistä ja myös niiden kipeytymistä. GelActiv Everyday-pohjalliset sopivat niin arki- kuin juhlakenkiin, nilkkureihin, saappaisiin sekä urheilukenkiin. Osta jalkojenhoitotuotteet kätevästi verkkokaupasta. Katso myös kaikki ajankohtaiset tarjoukset. Pohjallisissa oleva hoitava kaksoisgeeli vaimentaa jalkoihin kohdistuvia iskua ja vähentää tehokkaasti päivittäisistä toimista aiheutuvaa liiallista painetta. Pehmeämpi geeli pehmentää ja vaimentaa Iskuja, kun taas kiinteämpi geeli tukee jalkaholvia ja kantapäätä. Verkkokaupasta ostamalla säästää selvää rahaa, ja voi vertailla helposti erilaisia jalkojen hyvinvointiin tarkoitettuja tuotteita. Voit selailla eri tuoteryhmiä ja hankkia kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdellä kertaa. Verkkokaupat palvelevat asiakasta ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkokaupasta ostamalla säästät

Kokonaisvaltainen kehon hoito alkaa jalkojen hyvinvoinnista. Kaikenlaiset ongelmat jaloissa, kuten känsät ja hiertymät vaikuttavat kävelyyn. Väsyneet jalat kaipaavat elvyttävää hoitoa. Kotikonsteina jalkojen nostaminen kohoasentoon elvyttää laskimoverenkiertoa, jolloin myös jalkojen turvotus vähenee. Jalat pitävät hieromisesta ja auttavat välillisesti kehon elinvoiman lisäämisessä. Holika holika aloe cooling foot mis on Jalkojen ihoa raikastava ja viilentävä jalkasuihke on kätevä tuote väsyneiden jalkojen hoitoon. Frantsila luontoäidin virkistävä jalkavoide ennaltaehkäisee suonikohjuongelmia, poistaa turvotusta, elvyttää laskimoverenkiertoa ja auttaa jalkoja voimaan paremmin. Muistathan, että jalkapohjista kehoon kulkeutuva lämpö hoitaa ja rentouttaa koko kehoa, erityisesti munuaisia. Jalkojenhoito auttaa jaksamaan päivästä toiseen ja jokaisella ottamillamme askeleilla on terveyttä ylläpitävä merkitys. On edullista tilata kaikki tarvittavat tuotteet saman katon alta verkkokaupasta.

Jalat ovat tärkeä työväline, joilla mennään päivittäin paikasta toiseen. Jaloille on päivittäin tärkeää antaa riittävää lepoa ja iltaisin rauhoittua jalkakylvyn merkeissä hellimään väsyneitä jalkoja. Osta tuotteet kätevästi verkosta, ja anna jalkojesi nauttia lepohetkestä sohvalla istuskellen tai saunan lämmöstä nauttien. Bronnley Lily of the Valley Triple Milled Soap -pakkaus sisältää kolme palasaippuaa, joiden valmistukseen on käytetty ihoa hoitavaa karitevoita ja manteliöljyä. Jalkojenhoito on mukavaa ja tuottaa sekä terveyttä että mielihyvää.

Jalkojenhoito auttaa pitämään jalat terveinä

  • Säännöllinen jalkahoito estää jalkavaivojen syntymistä
  • Pohjalliset kengissä ehkäisevät jalkojen kipeytymistä
Siirry alkuun