Osta laadukkaat ihonhoitotuotteet verkkokaupasta parhaaseen hintaan. Tarjolla on useita eri tuotemerkkejä. Tuotteet voit lajitella haluamallasi tavalla, eli kallein hinta, halvin hinta, nimen mukaan, suosituimpien ja uusimpien tuotteiden mukaan. Vuorokaudenaikojen vaihtelu kuormittaa ihoa, joten kädet & jalat on hyvä hoitaa säännöllisesti. Tuotteita löytyy kaikenlaisia, ja kaikille ihotyypeille. Esimerkkeinä voidaan mainita saippuat, kuorinta-aineet, kuorintavälineet, antiperspirantit, rakko- ja kovettumalaastarit, ja jalkaraikasteet. Edellä mainitut siis vain esimerkkeinä. Tarjolla on kosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikkaa kuluttajan valinnan mukaan. Tuotemerkkejä on laaja valikoima ja hintahaitari vaihtelee yhdestä eurosta aina noin sataan euroon. Tule ja valitse omasi sinulle sopivaan hintaan.

Kädet & jalat vaativat hellää hoitoa päivittäin

Kädet & jalat tarvitsevat omat ja ainutlaatuiset hoitotuotteensa. Ostamalla verkkokaupasta tarvittavat tuotteet, voit samalla säästää. Kaikki tunnetut ja luotettavat tuotemerkit saman katon alta, miten mukavaa ja helppoa. Verkkokaupasta löytyy myös kätevät täyttöpakkaukset moniin tuotteisiin, kätevää ja ympäristön kannalta todella mukavaa. Säännöllinen manikyyri ja pedikyyri takaavat, että sormet ja varpaat näyttävät kauniilta, sekä voivat hyvin. Onko sinulla kuiva iho, halkeileva tai ärtynyt iho? Vai koetteleeko jalkojesi hyvää oloa se, että iho on liian herkkä. Ei hätää, meiltä löytyvät tuotteet jokaiselle ihotyypille. Verkkokaupasta löytyy hoitokyniä, pedikyyrisettejä, manikyyrisettejä, kynsisaksia, hoitokyniä ja ihoa rauhoittavia voiteita. Valikoimasta esimerkkinä löytyy myös käytännöllinen pitkävartinen ja kaksipuolinen jalkaraspi hellävaraiseen ihon hoitoon. Vitry Foot File XXL on todella kätevä tapa poistaa jaloista kaikenlaiset kovettumat. Kaksipuolisessa raspissa karhea pinta poistaa tehokkaasti kovettumia, sileämmän puolen kuoriessa jalkaterien ihoa hellävaraisesti.

Verkkokauppojemme sivuilla voit myös arvostella haluamasi tuotteen ja kertoa siitä ystävillesi. Monipuoliset valikoimat ja tarjoukset on tehty kuluttajan avuksi ostopäätöstä tehdessä. Kauppojen maksutavat ja toimitukset, ja tilausehdot vaihtelevat verkkokaupoittain. Kuivista kantapäistä kärsivän kannattaa kokeilla Trind Professional Cracked Heel Repair jalkavoidetta. Tuote sisältää raikastavaa Lotus-uutetta, joka lievittää tehokkaasti halkeilevien kantapäiden kuivuutta, ja ehkäisee uusien halkeamien syntymistä. Voiteessa on mieto, aisteja hellivä tuoksu. Luonnonkosmetiikan puolelta löytyy esimerkiksi tunnetut ja luotettavat Frantsilan luomuyrttitilan tuotteet. Frantsila Luontoäidin Jalkasuihke ja Frantsila Luontoäidin Virkistävä Jalkavoide. Tuotteet on valmistettu Suomessa, ja ne poistavat tehokkaasti jalkojen kuumotusta, sekä turvotusta, tehden jaloista raikkaat ja pehmeät. Valikoimasta löydät myös jalkakylpylaitteen, jolla hemmottelet väsyneitä jalkoja. Tutustu monipuolisiin valikoimiimme, ja tilaa haluamasi tuotteet.

Tarjoamme parasta laatua kuluttajaystävälliseen hintaan

Kädet & jalat kuntoon parhailla tuotteilla, jotka on kätevää ja helppoa ostaa suoraan valitsemistasi verkkokaupoista. Päivittäinen käsien ja jalkojen ihon kunnossa pitäminen on jokaiselle, jokaisessa iässä ja elämäntilanteessa erittäin tärkeää. Kädet pysyvät siisteinä ja pehmeinä, ja jalkasieni ei koskaan tartu ehjään, terveeseen ihoon. Hyvä hoito myös rentouttaa sekä käsiä, että jalkoja. Hyvällä jalkojen hoidolla on myös ratkaiseva merkitys hienhajun ehkäisemisessä. Hoidetut jalat ehkäisevät vahingollisten bakteerien kasvua, ja on mukavaa pukea sukat ja kengät puhtaisiin hoidettuihin jalkoihin. Verkkokaupasta on kätevää myös ostaa tuotteita lahjaksi ystäville ja perheenjäsenille. Esimerkkinä Foot Care Gift Kit, joka sisältää hoitovoiteen ja viilan. Meiltä saat myös hellävaraiset ja tehokkaat jalkaraspit, jotka valmistavat jalkasi kesäkuntoon. Käsiä hemmottelet helposti valikoimista löytyvillä käsivoiteilla. Ja mikäli joitakin ongelmia on päässyt jo syntymään, löytyy valikoimista myös esim. sisäänkasvaneen kynnen hoitosetti.

Kädet & jalat on helppo hoitaa päivittäin verkkokauppojemme korkealuokkaisilla tuotteilla. Verkosta ostamalla säästät helposti aikaa ja rahaa, ja tilaamasi tuotteet toimitetaan suoraan haluamaasi toimituspaikkaan. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Jalkojen hyvinvointi edistää kehosi hyvinvointia, johon voit itse helposti vaikuttaa. Muistathan, että useimmissa toimituksissa saat tilauksestasi postin seurantakoodin, jolla voi kätevästi seurata tuotteen kulkua.

Kädet & jalat helposti kuntoon verkkokauppojemme tuotteilla

  • Verkkokauppamme tarjoavat tuotteita jokaiselle ihotyypille
  • Verkkokaupasta tilaat silloin, kun sinulle parhaiten sopii
Siirry alkuun