Kuten tiedämme, meikki kuuluu useimmilla naisilla osana juhlaa ja todella monilla myös arkeen. Meikillä saa piristettyä ilmettä ja korostettua kasvojen parhaita puolia. Ja kun meikki on huolella tehty, on olokin itsevarmempi ja sekä arki, että juhla saa aivan uutta eloa. Kasvomeikit ovat tärkeä osa kaunistautumista. Niitä on saatavilla monesta kategoriasta ja monesta hintaluokasta. Aina ei tarvitse tuhlata omaisuutta, saadakseen kauniin meikin aikaiseksi. Riittää, että omistat muutaman perustuotteen. Meikkejä voit selailla ja vertailla rauhassa kotona ja hankkia ne sitten helposti verkkokaupasta.

Kasvomeikit ovat osa kaunistautumista

Kasvomeikit ovat aivan yhtä tärkeä osa päivittäistä kaunistautumista kuin esimerkiksi hiustenhoitotuotteet. Jokainen meistä on varmasti joskus leikkinyt lapsena äidin meikeillä ja tehnyt niillä itselle ja kavereille upeita juhlameikkejä prinsessaleikkeihin. Miksi emme tekisi niin aikuisenakin? Onhan meikkaaminen paitsi kaunistautumista, myös todella hauskaa ja luovaa puuhaa. Mikä sen parempaa, kuin ottaa esille meikit ja alkaa luoda niillä mitä erilaisimpia meikkejä ja ilmeitä, aina upeista juhlameikeistä kevyempiin arkimeikkeihin. Kasvomeikeissä on mistä valita. Värejä ja erilaisia tuotteita eri käyttötarkoituksiin on tarjolla todella runsaasti. Netistä tilaamalla voi säästö olla huomattava verrattuna esim. erityisiin kosmetiikkaliikeisiin. Hemmottele itseäsi ja hanki itsellesi laadukkaat meikit, joilla saat aikaiseksi paitsi lumoavan meikin ja hieman luksusta arjen keskelle, myös selvää säästöä.

Usein esim. juurikin kosmetiikkaa myydään suuremmissa erissä. Säästöpakkaus tuo ostajalle usein tuntuvan edun. Ja onhan säästöpakkaukset käteviä siksikin, ettei kosmetiikkaostoksia tarvitse tehdä yhtenään. Kosmetiikkatuotteet kun ovat kuitenkin yleensä päivittäisessä käytössä. Myös erilaiset tarjoukset kannattaa meikkiostoksilla hyödyntää. Usein esim. ripsivärejä saatetaan myydä kahden kappaleen pakkauksena, jolloin hinta on alennettu. Siinä tapauksessa voi halutessaan toisen antaa vaikkapa ystävälle lahjaksi. Kun kasvomeikillä haluaa erottua, voi sen tehdä esim. värein. Kun hankit eri värisiä luomivärejä ja huulipunia, voit olla varma, että kasvomeikkisi huomataan, etkä taatusti jää juhlien seinäruusuksi. Ainoa este erottumiselle on rohkeuden puute. Me suomalaiset olemme usein arkoja kokeilemaan mitään uutta. Meikeillä voit kuitenkin leikitellä, vaikka vaan ihan kotioloissa ja hankkia näin rohkeutta.

Luomiväreillä ilmettä meikille

Kasvomeikit käsittävät myös luomivärit. Luomiväreillä on helppo luoda erilaisia meikkejä erilaisiin tarkoituksiin. Kun on juhlan aika, voit sipaista luomelle hieman rohkeampia värejä ja arjen keskellä taas käyttää hillitympiä sävyjä. Luomivärejä on saatavilla monessa muodossa. On nestemäisiä, jauhemaisia ja kynämäisiä. Jokaiselle siis jotakin. Jos luomivärin levitys tuntuu hankalalta, voit hankkia useaa erilaista väriä ja testata mikä on itsellesi helpoin levittää ja minkä koostumus miellyttää eniten. Luomivärejä on hyvä olla meikkilaukussa runsaasti, sillä eihän koskaan tiedä, millaisen meikin haluaa minäkin päivänä luoda ja mitä sillä haluaa ilmentää. Luomivärillä saa myös väsymyksen pyyhittyä kasvoilta kuin taikaiskulla. Nyt voit ostaa luomivärit netistä helposti ja vaivattomasti.

Kun tilaat kasvomeikit kätevästi verkosta, voit samalla hyödyntää netin erilaisia tarjouksia. Ja verkosta tilaamalla säästyt siltä vaivalta, joka syntyy, kun joudut kiertelemään eri kaupoissa tuotteita ja niiden hintoja vertaillen. Mikäpä sen parempaa, kuin istahtaa kotona kahvikupin kanssa koneen ääreen ja alkaa vertailla netin meikkivalikoimaa? Ja parasta lienee se, että löydät kasvomeikkejä edulliseen hintaan.

Kasvomeikit ovat tärkeässä osassa kauneudenhoitoa

  • Luomiväreillä luot ilmettä kasvoille
  • Meikillä saat väsymyksen pois kasvoilta
Siirry alkuun