Ihon kosteuttaminen on ihonhoidon kulmakiviä. Jos iho on kuiva, se ei voi näyttää hyvälle ja se tuntuu kiristävälle, siksi tarvitaan kosteutusta. Hyvät ja laadukkaat ihonhoitotuotteet auttavat tässäkin ongelmassa. Kosteutusvoiteet ja öljyt tuovat iholle kaivattua kosteutta ja siksi jokaisen kannattaa käyttää niitä iästä ja ihotyypistä riippumatta. Erilaisia kosteutusvoiteita ja öljyjä on runsaasti ja jokainen löytää niistä itselleen sopivan vaihtoehdon. Tehokkainta on käyttää kumpaakin, mutta jo pelkästään toisen valitseminen auttaa paljon asiaa. Löydät tältä sivulta parhaat eri ihotyypille sopivat tuotteet netistä miehelle ja naiselle.

Kosteutusvoiteet ja öljyt

Jokaisella on ikäviä kokemuksia siitä, kuinka iho on esimerkiksi pitkällä lentomatkalla päässyt kuivumaan aivan koppuraksi. Ihoa kiristää ja se näyttää elottomalta. Mitä ikääntyneemmästä ihosta on kyse, sitä hankalampi ongelma on. Kosteutusvoiteet ja kasvoöljyt tuovat avun ihon kuivumiseen. Kosteusvoiteet pehmentävät ihoa ja tuovat siihen kimmoisuutta sekä nuorekkaamman ulkonäön. Kosteusvoiteita on lukuisia, sillä ne on suunniteltu erilaisille ihotyypeille ja erilaisiin tilanteisiin. Lisäksi kasvoille käytetään eri tuotteita kuin vartalolle. Yleinen harhaluulo on, että vain hyvin kuiva iho tarvitsee kosteutusta - tämä ei ole kuitenkaan totta, vaan kaikki ihot kaipaavat kosteutta. Kosteusvoiteita on hyvä olla useampia, sillä päivällä voiteessa on hyvä olla mukana aurinkosuoja sekä muita ihoa suojaavia ainesosia. Yö käyttöön tarkoitetut yövoiteet puolestaan auttavat korjaamaan ihoa, sillä iho uudistuu parhaiten juuri yöllä nukkuessa.

Erilaiset ihoöljyt ovat erinomainen lisä ihonhoidossa. Ne palauttavat kosteuden todella tehokkaasti kuivalle iholle ja saavat hyvin nopeasti kireyden tunteen pois iholta. Öljyjä tarvitaan vain muutamia tippoja ja ne taputellaan iholle kevyesti. Öljy parantaa ihon elastisuutta ja siten vaikuttaa ihon ulkonäköön. Öljy ei varsinaisesti kosteuta ihoa, vaan se sitoo kosteutta ihoon, muodostaen ihon pinnalle suojakerroksen, jonka avulla kosteus pysyy ihossa. Tästä syystä öljy ja kosteutusvoide eivät ole toisiaan poissulkevia, vaan ne tukevat toistensa vaikutuksia. Joskin käytössä kannattaa aina huomioida yksilölliset tarpeet. Ihoöljystä hyötyvät kaikki ihotyypit, myös rasvainen iho, sillä ylimääräinen tali ihohuokosissa poistuu helpommin, kun iho on kostea. Hanki siis kerralla säästöpakkaus, jossa mukana sekä kosteutusvoide että öljy.

Ihonkosteutus onnistuu oikeilla tuotteilla.

Kosteutusvoiteet ja öljyt ovat tarpeellisia jokaiselle, joka haluaa pitää huolta ihostaan. Ihon hyvinvointi ja heleä ilme ei ole mahdollista, jos iho on kuiva. Kosteusvoiteet tuovat kosteutta iholle erilaisin tehoainein, hoitaen tehokkaasti erilaisia ihotyyppejä. Kosteusvoide tarvitaan sekä vartalolle että kasvoille, erikseen yö- ja päiväkäyttöön. Eri vuodenaikoina on myös usein tarpeen päivittää tuotteensa, sillä ihon tarpeet muuttuvat kuivassa talvi-ilmassa. Ihoöljyt sitovat kosteutta ihoon, muodostaen ihon pinnalle kalvon, joka pitää kosteuden ihossa. Ihoöljyjä on erilaisia, mutta useimmat toimivat samoilla periaatteilla ja monesti mukaan on lisätty myös muita tehoaineita. Tutustu nyt laajaan tuotevalikoimaan netissä ja löydä paras mahdollinen tuotekokonaisuus, joka huolehtii juuri sinun ihotyyppisi kosteutuksesta tehokkaasti.

Kosteutusvoiteet ja öljyt kuuluvat jokaisen ihonsa hyvinvoinnista huolehtivan kotiin, päivittäiseen käyttöön. Löydä nyt parhaat kosteuttavat tuotteet niin kuivalle ja sekaiholle että rasvoittuvalle akneiholle. Ikääntyvää ihoa palvelevat tehokkaat anti-aging -tuotteet, jotka on suunniteltu vastaamaan iän tuomiin ihonhoidon haasteisiin. Muistathan, että päivävoiteessa on hyvä olla mukana aurinkosuoja, joka on välttämätöntä kaikille ihotyypeille.

Kosteutusvoiteet ja öljyt

  • Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutusvoidetta.
  • Ihoöljy sitoo kosteuden ihoon.
Siirry alkuun