Sinunapteekki

Sinunapteekki

(4)
 • Toimitukset: 2-7 päivää
 • Ilmaiset toimitukset yli 89€ tilauksiin (norm. 3,90-9,90€)

  Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet Sinunapteekki -tuotteet.


  Dr. Hauschka
  Mavala
  Weleda


  Sinunapteekki.fi verkkokauppa on yksi Suomen suurimmista luontaistuotealan verkkokaupoista. Sinunapteekissa on kattava valikoima myös erilaista kosmetiikkaa, niin apteekin tutkittuja tuotteita kuin luonnonkosmetiikkaakin.

  Sinunapteekki.fi toimii Iisalmessa ja toimittaa kaikki Suomen yli 89€ lähetykset ilman postikuluja. Toimitusajaksi Sinunapteekki.fi lupaa 2-7 päivää.

  Kosmetiikkatuotteita Sinunapteekki.fi verkkokaupasta

  Sinunapteekki.fi verkkokauppa on apteekki-sanasta huolimatta keskittynyt pitkälti luontaistuotteisiin, mutta toki valikoimasta löytyvät myös perinteiset apteekkituotteet. Valikoimista löytyvät kosmetiikkatuotteet niin iholle, hiuksille, vartalolle kuin intiimialueillekin, myös suun kosmetiikka, jalkojehoito, käsien hoito, kylpykosmetiikka sekä kosmetiikka miehille. Myös aurinkotuotteita ja auringonottokosmetiikkaa on runsas valikoima.

  Luonnonkosmetiikkaa löytyy Sinunapteekki.fi verkkokaupasta myös, ainakin näiltä merkeiltä: Born to Bio, Weleda, Skin Blossom, Nurme, Nafha, Madara, Lavera, Dr. Hauscka sekä GamARde. Luonnonmeikkejä tai mineraalimeikkejä ei valikoimista löydy toistaiseksi, mutta kaikkia ihonhoitoon ja puhdistukseen sekä vartalonhoitoon ja hiuksiin liittyviä tuotteita kyllä.

  Sinunapteekki.fi toimitukset

  Sinunapteekki.fi verkkokaupassa voi maksaa verkkopankkimaksuna, luottokorteilla sekä Klarnan laskulla tai osamaksulla.

  Toimitukset Sinunapteekki lupaa 2-7 päivässä, ja mikäli tilausta ei ole varastossa ja toimitusaika venyisi pidemmäksi, verkkokaupasta ollaan yhteydessä välittömästi. Toimituskulut riippuvat paketin koosta, mutta pysyvät 3,90-9,90€ välillä. Yli 89€ tilauksiin saa ilmaiset toimituskulut.

  Sinunapteekki.fi yhteystiedot

  Finnserra Oy
  Antinkatu 10
  74120 Iisalmi
  Y-tunnus: 2433635-0, Alv rek.

  Tilauksiin liittyvät kysymykset: tilaukset@sinunapteekki.fi

  Muita kysymyksiä, ehdota uutta tuotetta ja palautteet: info@sinunapteekki.fi
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun