Internetapteekki

Internetapteekki

(2)
 • Toimitukset 2-4 arkipäivässä
 • Toimitukset 5,90 - 10,90€
 • ilmainen yli 70 € tilauksille (lääkkeet eivät kerrytä etua)
 • 14pv palautusoikeus
 • Maksutavat:Verkkopankit, luottokortit ja Collector laskutus

  Internetapteekki.fi verkkokauppa on tavallinen netissä toimiva apteekki, josta saa apteekin laadukkaat, tarkasti tutkitut kosmetiikkatuotteet samalla kuin lääkkeetkin. Internetapteekista löytyvät tutut kosmetiikkatuotteet seuraavilta laatumerkeiltä: ACO, Youngblood, Vichy, Eucerin, Cliniderm, Natuvive, Eila Hellgren, Favora, sekä Seba Med.

  Asiantuntija-apua netistä online

  Internetapteekista löytyy helposti selailemalla turvalliset, tarkasti tutkitut ja huolella testatut deodorantit, puhdistusaineet, valtalotuotteet voiteineen ja kuorintoineen, hiustuotteet, huulirasvat, aurinkotuotteet sekä ennen että jälkeen voiteineen, aknen hoitoon tarkoitetut kosmetiikkatuotteet, miesten kosmetiikka sekä ikääneelle tarkoitetut tuotteet. Internetapteekin meikit ovat oma lukunsa.

   

  Internetapteekin yksi valttikortti on sen erinomainen palvelu. Eri puolilla verkkokauppaa on kyselylomakkeita, joilla voi kysyä mieltään askarruttavia asioita kosmetiikasta. Apteekin omat farmaseutit ja kosmetologit vastaavat kysymyksiisi ja auttavat sinua löytämään sinulle ja ihotyypillesi sopivan tuotteen. Asiantuntijat yleensä soittavat sinulle, kun jätät soittopyynnön.

  Laadukkaat meikit apteekista

  Internetapteekissa on harvinaisen laaja valikoima laadukkaita meikkejä, kuten ACO, Vichy, Avene, La Roche, joiden valinnassa internetapteekin henkilökunta auttaa, aivan samalla tavalla kuin paikan päällä asioitaessa! Monet Internetapteekin farmaseuteista on koulutukseltaan myös kosmetologeja, joten asiantuntijuutta ei ainakaan puutu! Internetapteekissa on myynnissä vain sellaisia tuotteita, joista on olemassa tutkimusnäyttöä ja joita myös ihotautilääkärit voivat suositella.

   

  Asiakas voi jättää kysymyksen meikeistä netissä lomakkeella ja asiantuntija soittaa takaisin. Näin saadaan luottamuksellinen ja yksilöllinen palvelu, jollaista ei saa välttämättä kaikissa kivijalkaliikkeissäkään! Jos sinulla on kokemusta Internetapteekin tuotteista tai asioinnista tässä kaupassa, voit kertoa kokemuksesi alla olevalla lomakkeella kaikille.

  Internetapteekissa asioiminen

  Internetapteekissa voi maksaa helposti verkkopankissa sekä tavallisilla luottokorteilla sekä lisäksi osamaksulla, jonka tarjoaa Collector. Alennuskoodit kannattaa aina hyödyntää tilausten yhteydessä, joten tarkista aina ennen ostosten tekemistä tältä sivulta, onko alennuskoodeja mahdollisesti voimassa. Voimassaolevat alennuskoodit saat myös sähköpostiisi tilaamalla Alennuskoodeja.fi sivuston uutiskirjeen.

   

  Internetapteekin tuotteiden toimitusaika on 2-4 päivää ja enintään kaksi viikkoa, mikäli tuotetta ei ole varastossa. Tuotteet toimitetaan joko Matkahuollon tai Postin paketteina hintaan 5,90-10,90€. Yli 70 euron tilausten kuljetuskustannukset saa ilmaiseksi.

  Muita netissä toimisia apteekkeja:

  Internetapteekki videot

  Eerika Haikosen ihonhoitovinkkejä ja kokemuksia Sebamed Clear Face tuotteista, joita on myynnissä myös Internetapteekissa.

   

   

   




  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun