Nu3

Nu3 Luontaistuotekauppa

(2)

   Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet Nu3 -tuotteet.


   Dr. Hauschka
   Garnier
   Sigma
   Weleda


   Nu3 on kansainvälinen hyvinvoinnin verkkokauppa, josta voi tilata samalla kertaa luonnonkosmetiikkaa, lisäravinteita, vitamiineja, superfoodeja ja lisäproteiinia treeniä varten. Nu3 verkkokaupan valikoima on todella laaja ja verkkokauppa helppo ja nopea käyttää.

    

   Luonnonkosmetiikkaa halutaan yhtä enemmän käyttää, sillä useimmat haluavat kemikaalikuormituksen omalta osaltaan saada minimiiin ja siihen oikeanlaisen kosmetiikan valitseminen on keino numero yksi! Silti luonnonkosmetiikkaa on todella vähän tarjolla esimerkiksi tavallisissa apteekeissa ja tavarataloissa. Se pitää edelleen tilata pääsääntöisesti netistä alan kaupoista tai ostaa luontaistuotekaupoista.

   Kotimaista huippukosmetiikkaa netistä

   Nu3 verkkokaupan luonnonkosmetiikkaa on sekä äideille että lapsille, kasvoille että vartalolle, hiuksille, aurinkoon, saunaan, suuhygieniaan, käsiin, huuliin, jalkoihin... Luonnonkosmetiikkaa on tarjolla nykyään niin laajasti, että ihmisen ei olisi mikään pakko kuormittaa itseään valtavalla määrällä kemikaaleja, joita tulee väistämättä synteettisiä aineita sisältävästä kosmetiikasta!

    

   Nu3 verkkokaupasta löytyy esimerkiksi ihanat Ekovista tuotteet, erilaiset kylmäpuristetut puhtaat kasviöljyt, joita voi käyttää todella monipuolisesti iholle, hiuksiin, jalkoihin, kynsiin tai vaikka ruokaan! Jojobaöljy, risiiniöljy ja arganöljy ovat kaikki puhtaita luomutuotteita ja sellaisenaan varmasti parempi vaihtoehto esimerkiksi lapsen kuivan ihon hoitoon kuin mikään synteettinen voide!

    

   Myös amerikkalainen Dr. Hauschkan luonnonkosmetiikka on todella hyvin saatavilla Nu3 verkkokaupasta. Tällä merkillä on voiteet, öljyt, puhdistusaineet sekä lisäksi jopa meikkejä luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuna, ilman mitään synteettisiä ainesosia.

    

   Luonnonkosmetiikan käyttö suojaa meitä tehokkaasti kemikaalikuormitukselta. On arvioitu, että nainen altistuu kosmetiikasta päivittäin jopa 150 erilaiselle kemikaalille käyttäessään synteettisiä kosmetiikkatuotteita! Tämä on valtava määrä, ja ennen kaikkea todella suuri riski, koska kemikaalien vaikutuksesta elimistöön on vielä todella vähän tutkimusta suhteessa siihen valtavaan kuormitukseen, johon me ja lapselle olemme jo joutuneet.

    

   Nu3 kosmetiikassa on paljon muitakin vaihtoehtoja. Ihania Aloe vera tuotteita useilta eri merkeiltä, kuten Sasco. Voiteet, kuorinnat, puhdistusaineet, naamiot, hoitoaineet koko keholle, kasvoille, käsille, vartalolle, jaloille... Katso Nu 3 valikoima, usein sieltä löytyvät tuotteet edullisemmin kuin muualta, sillä siellä on hyviä tarjouksia ja alennuksia sekä lisäksi tuoteryhmittäin usein myös alennuskoodeja.

   Nu3 meikit netistä

   Nu3 verkkokaupasta voi tilata kotimaisia FLOW merkin luonnonkosmetiikka tuotteita, jossa on esimerkiksi täysin luonnonmukaista meikkipuuteria. Jotkut kemikaaliasiantuntijat ovatkin suositelleen käytettäväksi irtonaisia meikkejä, ei voidemaisia, sillä tällöin todennäköisemmin saa vähemmän kemikaaleja. FLOW irtonainen meikkipuuteri on tässä turvallinen vaihtoehto.

   Toimitukset

   Nu3 verkkokaupassa maksutapoina toimivat verkkomaksun lisäksi tavalliset luottokortit, Paypal sekä Klarna tili, jolla sitten saa hieman maksuaikaa tuotteiden maksamiseen.

    

   Toimitukset toimitetaan DHL kuljetuspalvelun välityksellä ja ne tuodaan kotiovelle. Toimtukset ovat suhteellisen nopeita, 1-5 päivää. Nu3 verkkokaupassa on jatkuvasti käytössä online chat, josta voi kysyä neuvoa niin tuotteisiin kuin tilaukseen tai toimitukseen liittyen.

   Nu3 yhteystiedot

   asiakaspalvelu@nu3.fi

   Asiakaspalvelu-Chat auki 10:30-18:45

   00800 - 423 779 61   klo 10:30-19:00

   Nu3 kosmetiikka videot

   Aamihh tubettajan kokemuksia luonnonkosmetiikasta:

    

    
   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


   Siirry alkuun