Verkkoapteekki.fi

Verkkoapteekki.fi

(0)
 • Hyvä valikoima luontaistuotteita
 • Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
 • Kattavat maksutavat: kaikki yleisimmät vekkopankit, luottokortit, Paypal
 • Toimituskulut: 1,90€-7,90€ toimitustavasta ja pakkauskoosta riippuen

  Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet Verkkoapteekki.fi -tuotteet.


  Dr. Hauschka


  Verkkoapteekki.fi verkkokaupasta löytyy apteekkituotteiden lisäksi runsaasti erilaisia kosmetiikkatuotteita ihonhoidosta meikkisarjoihin. Apteekiksi verkkoapteekin valikoima on todella laaja.

   

  Verkkoapteekki.fi on kahden eri apteekin, Porvoon vanhan apteekin ja Suomen Verkkoapteekin, yhteinen tilauskanta, josta kuitenkin tehdään tilaukset erikseen eri apteekeihin.

  Apteekkikosmetiikkaa netistä

  Verkkoapteekki.fi verkkokaupasta löytyvät edullisesti suosituimmat kosmetiikkasarjat. Esimerkiksi supersuositut Dr. Hauschkan tuotteet, Sebamedin kosmetiikka ja kaikki sen voidesarjat, Lipolan, Cesala, Erisan, Eucerin, Novalan, Isis Pharma ja monet muut tunnetut kosmetiikkatuotteet.

   

  Laajimmillaan Verkkoapteekin kosmetiikka on lienee juuri Dr. Hausckan tuotteissa. Verkkokaupasta löytyy yli 100 eri tuotetta tältä merkiltä, kuten erilaiset kasvovoiteet, puhdistusvoiteet ja -vedet, puhdistusemulsiot, kynsien- ja käsienhoitotuotteet, hiusöljyt, erilaiset naamiot kasvoille, hiuksille ja vartalolle... Dr. Hauschkan valikoimissa on luonnollisia kosmetiikkatuotteita ilman raskasmetalleja, kuten suolahammastahna sekä luonnonmukainen ruusuntuoksuinen deodorantti ilman alumiinia. Myös Dr. Hausckan meikit ovat täysin luonnonmukaisia ja turvallisia käyttää. Turvallisuuden lisäksi ne hoitavat ihoa luonnollisesti ja tehokkaasti.

   

  La Roche-Posayn kosmetiikkaa on myös monipuolisesti Verkkoapteekissa. La Roche-Pesayn aurinkotuotteet ovat todella suosittuja ja laadukkaita, mutta merkillä on paljon muitakin vartalo- ja kasvovoiteita ja öljyjä sekä puhdistustuotteita.

  Vitamiinit ja lisäravinteet samasta verkkoapteekista

  Kosmetiikan lisäksi Verkkoapteekin valikoimissa on tietysti valtavat määrät lääkkeitä, terveydenhoitotuotteita sekä lisäravinteita, vitamiineja ja ravintolisiä. Esimerkiksi ihonhoidon edistämiseksi tarvittavat vitamiinit saa siis samasta kaupasta, eikä vitamiinitilausta tarvitse tehdä muista kaupoista. Netistä tilattaessa näissä kaikissa on kuitenkin paljon laajemmat valikoimat kuin kivijalkaliikkeessä.

   

  Onko sinulla kokemusta Verkkoapteekki.fi nettikaupan käytöstä? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella. Näin muut asiakkaat saavat kattavan kuvan kaupasta ennen asiointia. Myös alennuskoodit näet tältä sivulta, mikäli sellaisia on voimassa. Alekoodeilla voit saada todella tuntuvia alennuksia jostain tuoteryhmästä tai merkistä.

  Nopeat toimitukset

  Verkkoapteekki.fi verkkokauppa toimittaa tilaukset todella nopeasti, jopa 1-3 arkipäivässä, riippuen maksutavasta ja tuotteista. Netistä tehdyt tilaukset voi myös käydä noutamassa paikanpäältä, mikäli asuu lähellä. Tuotteet toimitetaan postin tai Matkahuollon kautta.

   

  Maksuvaihtoehtoina on oikeastaan kaikki mahdolliset, millä Suomessa on mahdollista maksaa! Tilisiirto, suora verkkomaksu, luottokortit, PayPal sekä osamaksu Collectorin välityksellä. Kun tuotteet maksetaan tilisiirrolla tai verkkomaksulla, tuotteet toimitetaan sitten, kun maksu näkyy kaupan tilillä.

   

  Verkkoapteekki.fi yhteystiedot

  Ounasvaarantie 1 F-G
  00970 Helsinki
  email: info (at) verkkoapteekki.fi
  Puh: 09-8133284


  Avoinna: maanantaista perjantaihin klo 10.00-17.00. Kello 15:een mennessä tilatut ja maksetut tilaukset lähetetään saman päivän aikana.

  Muita netissä toimivia apteekkeja

  Videot apteekin kosmetiikkatuotteista

   
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun