Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalo

4.3 10 5 1
 • Suurin suomalainen
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
 • Joustavat toimitustavat: Posti, pakettiautomatti, MyPack ja kotiinkuljetus
 • Yli 89 € tilauksissa ilmainen toimitus (norm. 2,95 - 9,95 €)

  Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet Hyvinvoinnin Tavaratalo -tuotteet.


  Dr. Hauschka
  Sigma
  Weleda


  Hyvinvoinnin Tavaratalo kuuluu Suomen suurimpiin luontaistuotteita, superfoodeja ja luonnonkosmetiikkaa myyviin nettikauppoihin. Hyvinvoinnin Tavaratalo tunnetaan netissä erityisesti monipuolisuudestaan, erinomaisista tarjouksistaan, alennuskoodeistaan, valtavasta valikoimastaan sekä nopeista ja varmoista toimituksistaan.

  Hyvinvoinnin Tavaratalossa on todella laaja valikoima myös laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Valikoimassa on satoja tuotteita yli 50 eri merkiltä. Muun muassa Urtekram, Dr. Hauschka, Puhdas+, Supermood, Frantsila ja Weleda tuotteet löytyvät Hyvinvoinnin tavaratalosta. Tältä sivulta näet myös alennuskoodit ja tarjoukset tähän kosmetiikkakauppaan.

  Luonnonkosmetiikka ei kuormita

  On arvioitu, että erilaiset kemikaalit koituvat vähitellen ihmiskunnan kohtaloksi, sillä joudumme niiden kuormittamaksi jatkuvasti tietämättämme. Kemikaaleja saamme jonkin verran hengitysilmasta, vaatteista ja tekstiileistä ja ruuasta, mutta kaikista suurin kemikaalikuormittaja on ehdottomasti kuitenkin kosmetiikka! Joidenkin arvioiden mukaan nainen altistuu jopa 150 erilaiselle kemikaalille käyttäessään kosmetiikkatuotteita!


  Pelkästään luonnonkosmetiikkaa myydään esimerkiksi Biodelly ja kotimaisissa Greenlips Beauty ja Mia Höytö nettikaupoissa.

   

  Urtekramin tuotteitaMoni ei tule ajatelleeksi, että ihmisen iho on oikeastaan ihmisen suurin elin! Kaikki mitä pistämme ihollemme, imeytyy ainakin osittain verenkiertoomme ja siitä kertyvät elimistöömme. Ja toisaalta toisin päin, että myös kosmetiikalla ja niillä kaikilla voiteilla joita illoin aamuin sivelemme ihollemme voimme hoitaa ihoamme ja kehoamme luonnollisesti ja tehokkaasti! Nimittäin luonnonkosmetiikassa käytetään useimmiten pohjana erittäin laadukkaita ja jopa lääkinnällisiä kylmäpuristettuja kasviöljyjä sekä kukkaisvesiä, jotka itsessään tasapainottavat ja vahvistavat ihoa ja elimistöä. Onkin arveltu, että luonnonkosmetiikan tuotteiden painosta ainakin puolet omaavat hoitavia omaisuuksia, kun taas tavanomaisessa synteettisessä kosmetiikassa hoitavia ainesosia on usein vain 1-5 prosenttia painosta

   

  Luonnonmukainen kosmetiikka on tarkasti valvottua Euroopassa. Neljä eri tahoa valvoo, että luonnonkosmetiikassa ei käytetä esimeriksi kovia säilöntäaineita ja synteettisiä väri- ja hajuaineita. Luonnonkosmetiikkaa käyttäessään ihminen välttyy isolta osalta erilaisia synteettisiä kemikaaleja, joiden vaikutusta ei vielä kunnolla tiedetä. Tiedetään esimeriksi sen verran, että muovin pehmenteenä käytetyt ftalaatit häiriköivät elimistössämme hormonitoimintaa, ja on arvioitu, että moni muu kemikaali toimii samalla tavalla!

  Luonnonkosmetiikassa käytetään luonnollisia, puhtaita ja kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka ravitsevat ihoa, eivät tuki sitä vaan auttavat sitä toimimaan luonnollisesti ja terveesti. Luonnonkosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä.

  Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokaupan toimitukset

  Hyvinvoinnin Tavaratalo nettikauppa on erittäin käyttäjäystävällinen, nopea selata ja helppo löytää tarvitsemansa tuotteet. Kaupassa voi maksaa kaikilla verkkopankeilla, luottokorteilla sekä laskulla ja osamaksulla.

  Toimitukset tulevat postin kautta pääosin ja ne toimitus on todella nopea! Tuotteet voi tilata myös suoraan kotiin. Jos olet jo tilannut Hyvinvoinnin Tavaratalosta kerrot kokemuksesi alla olevalla lomakkeella, risut ja ruusut, voit myös kertoa kokemuksia tietyistä tuotteista joita tässä nettikaupassa myydään! Netistä tilaaminen on aina vain helpompaa mitä enemmän infoa on saatavilla!

  Hyvinvoinnin tavaratalo yhteystiedot

  Asiakaspalvelu ma-to klo 8-20, pe 8-16 ja su 12-20

  puhelimitse: 010-422 9100

  sähköpostitse: asiakaspalvelu@hyvinvoinnin.fi

  Hyvinvoinnin tavaratalo mainosvideot

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun