Yves Rocher

Yves Rocher

(0)
 • Ilmaiset toimitukset yli 17 euron tilauksiin (norm. 4,90€)
 • Maksu luottokortilla, verkkopankissa ja laskulla
 • Korotonta maksuaikaa 30pv laskulla (alle 50e tilaukset mahdollisia)
 • Toimitusaika noin viikon

  Yves Rocher on ranskalainen, jo klassikoksi muodostunut luonnonkosmetiikkaan keskittynyt yritys. Yves Rocher tuli suomalaisille erittäin tutuksi sen laadukkaan ja tehokkaan postimyynnin kautta 1990-luvulla, mutta sittemmin yritys on siirtynyt nettiin ja lisäksi sillä on Suomessa myymälöitäkin suurimmissa kaupungeissa.

  Yves Rocher meikit netistä

  Yves Rocherin verkkokauppan muistuttaa paljolti entistä postimyyntisysteemiä: postikulut ovat yhtä huokeita (aina ilmaiset yli 17 euron ostoksissa), valikoimassa löytyvät tutut tuotteet, nettikauppa on todella helppo käyttää sekä kampanjoita, alennuksia ja alennusseteleitä on tarjolla todella avokätisesti! Tilauksiin saa usein mukaan myös yllätyslahjan, jonkin pienen kosmetiikkatuotteen tai muun lahjan, joita jokainen Yves Rocherin postimyyntiasiakas rakasti!

   

  Helpoiten kauppa Yves Rocherin verkkokaupassa sujuu luomalla oma asiakastili, jonne kirjautumalla sitten tekee ostokset. Näin omia tietoja ei aina tarvitse näpytellä erikseen ja mikä parasta, pääsee näin nauttimaan ihan omiasta asiakastarjouksista ja alennuksista! Toki verkkokaupassa voi asioida myös ilman asiakastiliä.

  Yves Rocher luonnonkosmetiikkaa jo yli 50 vuotta

  Yves Rocherin tarina syntyi Länsi-Ranskassa, La Gagillyn kylässä, jossa intohimoinen kasviharrastaja Yves Rocher valmisti lapsuudenkotinsa ullakolla ensimmäiset kasvipohjaiset kosmetiikkatuotteensa. Yves Rocher keksi yhdistää kosmetiikassa sekä ihoystävällisyyden ja luonnollisuuden, että ympäristöystävällisyyden.

   

  Yves Rocher tuotteiden pohjana olevat kasvit kasvatetaan edelleenkin osittain Rocherin kotikylässä. Kasvit kasvatetaan luonnonmukaisesti ja puhtaasti. Rocherin kunnia-asiana oli tietää ja tuntea tarkasti koko tuotteen ketju viljelmältä naisen kylpyhuoneeseen! Hän tituleerasikin itseään kasvitieteilijäksi, viljelijäksi, valmistajaksi ja myyjäksi, sillä niitä kaikkia hän teki.

   

  Tällä hetkellä kosmetiikkayritystä vetää Yvesin pojanpoika Bris Rocher. Puhtaus ja luonnollisuus ovat edelleen yrityksen tärkeimmät arvot. Arvot ovatkin kantaneet pitkälle, sillä Yves Rocher tunnetaan joka puolella maapalloa. Sillä on yli 4000 myyntipistettä, 3000 kauneushoitolaa ja 10 000 kauneudenhoidon asiantuntijaa eri puolilla maapalloa.

  Yves Rocher nettikaupan palvelu on loistava

  Yves Rocher haluaa palvella asiakkansa netissäkin täydellisesti. Verkkokaupan asiakaspalvelu on avoinna joka päivä sunnuntaita lukuunottamatta, ja yritys lupaa 100% tyytyväisyystakuun tuotteilleen. Jos asiakas ei ole tyytyväinen, rahat saa takaisin. Oletko sinä saanut joskus rahoja takaisin? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella!

   

  Yves Rocherin nettikaupassa voi maksaa laskulla tai maksupalvelu Paynovan välityksellä.

  Yver Rocher videot

  Katso esittelyvideot englanniksi:

   
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun