CDON.com

CDON.com Kosmetiikkatuotteet

(0)
 • Maksutavat: Luotto/pankkikortit, verkkopankit, Paypal, Qliro lasku ja osamaksu

  Pohjoismaisen suurimmasta nettitavaratalosta, Cdonilta, löytyy myös kosmetiikkatuotteita laidasta laitaan. Ruotsalainen Cdon on tullut Suomessakin todella tunnetuksi ja suosituksi. Cdonin edulliset hinnat, nopeat toimitukset ja helpot palautukset ovat vakuuttaneet myös suomalaiset asiakkaat.

  Cdonin kauneus ja terveys -osasto

  Cdon verkkokaupassa on erittäin laaja kauneus ja terveys -osasto, josta löytyvät lähes kaikki mahdolliset kosmetiikkatuotteet meikeistä jalkahoitotuotteisiin. Valikoimissa on tunnettuja ja suosittuja merkkejä ja tuotteita, kuten Victoria's Secret ja NYX. Verkkokaupasta voi selata laajaa valikoimaa tuoksuja ja hajuvesiä, hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, ihonhoitotuotteita, hierontaan ja suunhoitoon liittyviä tuotteita, intiimituotteita ja vauvatuotteita. Oma osastonsa ovat terveyteen ja kuntoiluun liittyvät tuotteet, kuten tukisiteet ja palauttavat voiteet, sekä erilaiset vartalonhoitotuotteet.

   

  Samasta kaupasta saa tietysti tilattua kaiken kauneuteen ja terveyteen liittyvän elektroniikan, kuten sähköhammasharjat, jalkahoitolaitteet, kihartimet ja suoristusraudat, parranajokoneet ja trimmauskoneet. Miesten kosmetiikkaa Cdonilla on niinikään laajasti. Partahöylät ja höylien terät ovat usein suhteessa edullisia kyseisessä verkkokaupassa.

  Cdon maksutavat ja toimitus

  Cdon verkkokauppa on suorastaan kuuluisa luotettavuudestaan ja nopeudestaan. Cdon parantaa maksusysteemejään jatkuvasti, ja tällä hetkellä tarjolla onkin monta eri vaihtoehtoa maksamiseen. Kaupassa voi maksaa verkkomaksuna, mutta vain muutamasta pankista sekä luottokortilla. Ostokset voi ottaa myös laskulla, jossa on 14 päivän maksuaika. Samalla laskulla voi alkaa maksamaan ostosta osamaksulla. Osamaksun ja laskumaksun tarjoaa maksupalvelu Qliro.

   

  Toimitukset ovat cdonin verkkokaupassa todella nopeita, Suomeenkin tuotteet tulevat yleensä jopa muutamassa päivässä! Ruotsissa paketti voi olla perillä jo samana päivänä!

  Toimitusten hinnat vaihtelevat tietysti paketin koon mukaan, mutta kaiken kaikkiaan toimituskulut ovat todella edulliset, sillä pienemmät tuotteet ovat aina alle 5 euroa. Muista hyödyntää tilauksissa Cdon alennuskoodit, jotka päivitetään tälle sivulle. Cdonin alekoodit koskevat usein vain tietyn ajan tiettyä tuoteryhmää, joten ole hereillä!

  Cdon+ jäsenyys

  Cdon+ jäsenyys on Cdon nettikaupan yksityisasiakkailleen tarjoama etujäsenyys, jolla on mahdollista kerryttää ostohyvityspisteitä verkkokaupassa tehdyistä ostoksista. Etujäsenyys maksaa normaalisti 29€ per vuosi, mutta jäsenyydestä on usein alennuskampanjoita, jolloin sen voi lunastaa itselleen 19 eurolla.

   

  Cdon+ jäsenet saavat ostohyvityspisteitä 3 % jokaisesta ostoksesta ja 1% kaikista elektroniikkaostoksista. Ostohyvityspisteet lasketaan yhteen vuoden päätteeksi ja kertyneet pisteet annetaan asiakkaalle lahjakorttina Cdonin verkkokauppaan. Cdon+ jäsenille toimituskulut ovat aina ilmaiset yli 15 euron ostoksissa.

   

  Onko sinulla kokemuksia Cdon+ jäsenyydestä tai ylipäätään kosmetiikkatuotteista tai niiden tilaamisesta Cdonilta? Jos on, kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella, se julkaistaan tällä sivulla. Voit myös antaa pisteitä kaupalle ja koko ostotapahtumalle lomakkeessa olevilla tähdillä.

  Cdon videot

   

  Ihanat Victoria's Secret meikit:

   

   


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun