StrawberryNET.com

StrawberryNET.com kosmetiikkakauppa

(1)
 • Kymmenien tuhansien tuotteiden valikoima kosmetikkaa
 • Aina edullisin hinta -hintatakuu
 • Aina ilmainen toimitus yli 27e tilauksiin (norm. 5e)
 • Nopea 4-14 arkipäivän toimitus
 • Maksutavat luottokortit, Paypal

  Suosituimmat kosmetiikkatuotteet: StrawberryNET.com

  Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet StrawberryNET.com -tuotteet.


  Balmain
  Biotherm
  Boucheron
  Burberry
  Bvlgari
  Calvin Klein
  Carolina Herrera
  Chanel
  Clarins
  Diesel
  DKNY
  Dolce & Gabbana
  Dr. Hauschka
  Elizabeth Arden
  Escada
  Garnier
  Giorgio Armani
  Givenchy
  Gucci
  Helena Rubinstein
  Hollister
  Hugo Boss
  Jimmy Choo
  Kenzo
  Korres
  Lacoste
  Lancome
  LashFood
  Loreal
  Mavala
  Maybelline
  Moschino
  Nuxe
  Police
  Prada
  Rahua
  Ralph Lauren
  Schwarzkopf
  Versace
  Weleda
  Wella
  Yves Saint Laurent


  Strawberrynet.com on maailman laajin kosmetiikka-alan verkkokauppa, joka toimii nyt myös Suomessa! Verkkokaupassa on yli 33 000 tuotetta yli 800 eri merkiltä. Strawberrynet lupaa tuotteet edulliseen hintaa ja kaiken lisäksi kaikkialla maailmaan ilman toimituskuluja (tilaus vähintään 27€), vieläpä erittäin nopeasti!

   

  Strawberrynet on kosmetiikka-alan eBay tai Zalando, jossa valikoimat ovat täysin omaa luokkaansa! Valikoimissa on todella laajasti erilaista kosmetiikkaa, niin luonnonkosmetiikasta mineraalimeikkeihin kuin ihan synteettisiin voiteisiinkin!

  Strawberrynet myös Suomessa

  Strawberrynetistä löytyvyt suomalaistenkin rakastamat kosmetiikkamerkit, kuten Bead Head hiushoitotuotteet, La MEr yövoiteet, Clinique voiteet sekä Lancomen meikit! Strawberrynetin nettisivuilla voi selata tuotteita paitsi tuoteryhmittäin myös tuotemerkeittäin, mikä helpottaa olennaisesti tuotteiden löytämistä. Luomukosmetiikka on toki kasvava tuoteryhmä myös tässä verkkokaupassa kuten on muuallakin. Luonnonkosmetiikan hinnat ovat laskeneet korkean kysynnän vuoksi ja siksi sitä alkaa olla tarjolla jo lähes kaikissa kosmetiikkakaupoissa.

   

  Tuotteissaan Strawberrynet luottaa uutuuteen, brändiin ja tunnettuuteen, ja tähän viitta myös verkkokaupan nimi. Se takaa, että aina tulee tuoretta, uutta, luotettavaa ja makeaa tavaraa, johon ei oikeastaan voi pettyä! Toisaalta jos tuotteeseen pettyy ja haluaa sen palauttaa, se onnistuu myös helposti ja rahat saa takaisin tilille. Vaikka kyseessä on laaja kansainvälinen yritys, joka toimii yli 200 eri maassa, ei se ole vaikuttanut verkkokaupan asiakaspalveluun!

   

  Strawberrynetin suuri volyymi ja kansainväliset suuret markkinat takaavat edulliset hinnat tuotteissa kuin tuotteissa. Pysy perillä myös Strawberrynetin alennuskoodeista tältä sivustolta. Alennuksia ja tarjouksia siellä on kyllä muutenkin. Jos sinulla on jo kokemuksia tästä kaupasta, kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella, kaikki risut ja ruusut!!

  Strawberrynet kosmettiikkatuotteiden tilaaminen netistä

  Strawberrynetistä tilataan ihan samalla tavalla kuin muistakin verkkokaupoista, tosin suomalaisissa verkkopankeissa maksua ei voi suorittaa. Maksu tehdään luottokorteilla tai Paypal-tilillä.

   

  Paketti toimitetaan heti, ja se luvataan saapuvaksi kaupunkeihin eri puolille maailmaa 4-6 arkipäivässä sekä muualle viimeistään kymmenessä päivässä. Yli 27 euron toimituksesta ei makseta koskaan mitään!

  Strawberrynet yhteystiedot

  Näppäile kansainvälinen ulkosoitto koodisi ja seuraavaksi maakoodi (852).

  Asiakaspalvelu Hotline (vain englanniksi):(852) 2591 0300

  (852) 3516 8719

  Strawberry Fields,

  No. 4 A Kung Ngam Village Road,

  Shau Kei Wan, Hong Kong

  Strawberrynet videot

   

   
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun