StrawberryNET.com

StrawberryNET.com kosmetiikkakauppa

(1)
4.0 1 5 1
  • Kymmenien tuhansien tuotteiden valikoima kosmetikkaa
  • Aina edullisin hinta -hintatakuu
  • Aina ilmainen toimitus yli 51e tilauksiin (norm. 7,39e)
  • Maksutavat luottokortit, Paypal
  • Toimitus kestää 6-14 arkipäivää

Suosituimmat kosmetiikkatuotteet: StrawberryNET.com

Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet StrawberryNET.com -tuotteet.


Balmain
Biotherm
Boucheron
Burberry
Bvlgari
Calvin Klein
Carolina Herrera
Chanel
Clarins
Diesel
DKNY
Dolce & Gabbana
Dr. Hauschka
Elizabeth Arden
Escada
Garnier
Giorgio Armani
Givenchy
Gucci
Helena Rubinstein
Hollister
Hugo Boss
Jimmy Choo
Kenzo
Korres
Lacoste
Lancome
LashFood
Loreal
Mavala
Maybelline
Moschino
Nuxe
Police
Prada
Rahua
Ralph Lauren
Schwarzkopf
Versace
Weleda
Wella
Yves Saint Laurent


Strawberrynet.com on maailman laajin kosmetiikka-alan verkkokauppa, joka toimii nyt myös Suomessa! Verkkokaupassa on yli 33 000 tuotetta yli 800 eri merkiltä. Strawberrynet lupaa tuotteet edulliseen hintaa ja kaiken lisäksi kaikkialla maailmaan ilman toimituskuluja (tilaus vähintään 51€). 

Strawberrynet on kosmetiikka-alan eBay tai Zalando, jossa valikoimat ovat täysin omaa luokkaansa! Valikoimissa on todella laajasti erilaista kosmetiikkaa, niin luonnonkosmetiikasta mineraalimeikkeihin kuin ihan synteettisiin voiteisiinkin!

Strawberrynet myös Suomessa

Strawberrynetistä löytyvyt suomalaistenkin rakastamat kosmetiikkamerkit, kuten Bead Head hiushoitotuotteet, La MEr yövoiteet, Clinique voiteet sekä Lancomen meikit. Strawberrynetin nettisivuilla voi selata tuotteita paitsi tuoteryhmittäin myös tuotemerkeittäin, mikä helpottaa olennaisesti tuotteiden löytämistä. Luonnonkosmetiikka on toki kasvava tuoteryhmä myös tässä verkkokaupassa kuten on muuallakin. Luonnonkosmetiikan hinnat ovat laskeneet korkean kysynnän vuoksi ja siksi sitä alkaa olla tarjolla jo lähes kaikissa kosmetiikkakaupoissa.

Tuotteissaan Strawberrynet luottaa uutuuteen, brändiin ja tunnettuuteen, ja tähän viittaa myös verkkokaupan nimi. Se takaa, että aina tulee tuoretta, uutta, luotettavaa ja makeaa tavaraa, johon ei oikeastaan voi pettyä. Toisaalta jos tuotteeseen pettyy ja haluaa sen palauttaa, se onnistuu myös helposti ja rahat saa takaisin tilille. Vaikka kyseessä on laaja kansainvälinen yritys, joka toimii yli 200 eri maassa, ei se ole vaikuttanut verkkokaupan asiakaspalveluun.

Strawberrynetin suuri volyymi ja kansainväliset suuret markkinat takaavat edulliset hinnat tuotteissa kuin tuotteissa. Pysy perillä myös Strawberrynetin alennuskoodeista tältä sivustolta. Alennuksia ja tarjouksia siellä on kyllä muutenkin. Jos sinulla on jo kokemuksia tästä kaupasta, kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella, kaikki risut ja ruusut.

Strawberrynet kosmettiikkatuotteiden tilaaminen netistä

Strawberrynetistä tilataan ihan samalla tavalla kuin muistakin verkkokaupoista, tosin suomalaisissa verkkopankeissa maksua ei voi suorittaa. Maksu tehdään luottokorteilla tai Paypal-tilillä.

Paketti toimitetaan heti, ja se luvataan saapuvaksi kaupunkeihin eri puolille maailmaa 6-8 arkipäivässä sekä muualle viimeistään kymmenessä päivässä. Yli 51 euron toimituksesta ei makseta koskaan mitään.

Strawberrynet yhteystiedot

Näppäile kansainvälinen ulkosoitto koodisi ja seuraavaksi maakoodi (852).

Asiakaspalvelu Hotline (vain englanniksi):(852) 2591 0300

(852) 3516 8719

Strawberry Fields,

No. 4 A Kung Ngam Village Road,

Shau Kei Wan, Hong Kong

Strawberrynet videot

 

 

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun