Naturellement

Naturellement kosmetikkaatuotteet

(0)
  • Ranskalaisia luomu-sertifikoituja kosmetiikkatuoteita
  • Maksutavat: Luottokortit, vekkopankit
  • Toimitus: Matkahuollon lähellä pakettina
  • Toimituskulut: 4,90 - 8,90€ (kirjekokoiset normaalilla postimaksulla)
  • Yli 80 euron tilauksissa ilmaiset toimitukset
  • Tilaajan tulee olla yli 18 -vuotias

Naturellement verkkokauppa on oikea osoite silloin, kun haluat tilata kosmetiikkasi mahdollisimman luonnollisena ja luomuna! Naturellement on suomalainen kosmetiikka-alan maahantuoja, joka on erikoistunut ranskalaiseen luonnonkosmetiikkaan.

 

Naturellementin valikoimista löytyvät vain luonnonkosmetiikka-alan huiput, kuten Melvita, Terre d'oC, Aloreé, Florame, Pure Altitude. Kaikki Naturellementin myymät kosmetiikkatuotteet ovat luomusertifioituja Ecocert-sertifikaatilla, joka takaa paljon suuremmat luomutuotepitoisuudet kuin mikään muu luomusertifikaatti!

Naturellementin ihana luonnonkosmetiikka

Naturellementin hyvin laajasta luonnonkosmetiikkavalikoimasta löytyvät oikeastaan kaikki kosmetiikka, mitä nainen ja mies tarvitsee. Ja miksei myös lapsi. Sieltä löytyvät kaikki tuotteet kasvojenhoitoon, kuten puhdistusaineet, kasvoseerumit, kukkaisvedet, ihon happihoitokäsittelyyn tarkoitetut luonnolliset aineet sekä tietysti ihanat luonnolliset kosteuttavat emulsiot ja voiteet, jotka kunnioittavat sekä luontoa että käyttäjäänsä!

 

Vartalonhoitoon löytyvät luomu-deodorantit ilman alumiinia tai muita raskasmetalleja ja kemikaaleja, suihkugeelit, vartaloparfyymit, luomulaatuiset eteeriset öljyt niin ihon hoitoon kuin muuhunkin käyttöön sekä tuotteet käsille ja kynsille. Luomuaurinkovoiteet löytyvät laajoina valikoimina niin ikään Naturellementilta. Miehille löytyy omia tuotteita, kuten suihkugeelit ja käsivoiteet.

 

Luomumeikit ovat todella suuressa nousukiidossa, sillä onhan todettu, että nainen aamulla meikatessaan synteettisillä meikeillä saattaa altistua jopa 150 erilaiselle kemikaalille! Ihanat ranskalaiset luomumeikit tarjoavat sekä tervettä hehkua että hyvää mieltä käyttäjälleen. Valikoimissa on esimerkiksi luomuhuulipunia, aurinkopuutereita sekä peitepuikkoja.

Naturellement verkkokaupasta tilaaminen

Naturellementin verkkokauppa toimii Suomessa vaikka toimittaakin ranskalaisia tuotteita. Sillä ei ole kivijalkakauppaa, joten tuotteet täytyy tilata netistä. Maksuvälineinä toimii pankki- ja luottokortit. Paketti toimitetaan Matkahuollon kautta, ja se maksaa noin 5-10 euroa, tai postilla kirjekuoressa.
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun