Mia Höytö

Mia Höytö Cosmetics

(0)
 • Korkealaatuisia suomalaisia Ecocert-sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita
 • Aina ilmainen toimitus
 • Toimitusaika 2-5 päivää

  Löydät Mia Höytön tuotteet Biodellyn verkkokaupasta.

  Mia Höytö Cosmetics on upea tarina suomalaisesta unelmasta, intohimosta ja luonnosta. Täysin kotimaiset, luonnonmukaiset ja Suomen luonnosta osan ainesosistakin saavat kosmetiikkatuotteet tuovat kaikessa selkeydessään ja yksinkertaisuudessaan ripauksen luksusta kylpyhuoneeseen.

   

  Mia Höytö Cosmetics sarjaan kuuluu luonnonmukaisia kasvojen ja vartalonhoitotuotteita, kuten puhdistusaineita, voiteita ja öljyjä. Kaikki tuotteet voi sekoittaa keskenään, joten tuotteista voi tuunata itselleen mieluisan halutessaan. Mikäli vartalovoide on liian jäykkää, sitä voi esimerkiksi notkistaa öljyllä.

  Mia Höytö kosmetiikkatuotteiden tarina

  Mia Höytö on suomalainen tyttö, jonka iholle Suomen kova ilmasto ei meinannut sopia millään. Toisaalta hän ei löytänyt sopivia kosmetiikkatuotteita, jotka olisivat tukeneet ihoa luonnollisella tavalla kestämään tuulta ja kovaa pakkasta. Niimpä hän päätti tarttua itse puikkoihin.

   

  Mia Höytö kehitti täysin luonnollinen kosmetiikkasarjan, joka on saanut innoituksensa Suomen puhtaasta ja ainutlaatuisesta luonnosta. Tuotteissa on paljon kasviöljyjä ja kasviuutteita, ja niissä on käytetty ainesosina suomalaisen luonnon helmiä, kuten tyrniä ja mustaherukkaa. Mia Höytö kosmetiikkatuotteiden ulkonäkö ja pakkausten muotoilu on eleetön ja yksinkertainen ja selkeään viestiin laadusta.

   

  Mia Höytö kosmetiikkatuotteilla on arvostettu Ecocert-sertifikaatti, joka kertoo tuotteiden luonnonmukaisuudesta. Mia Höytö kosmetiikkasarja onkin ainoa kotimainen tuotesarja, joka on saanut tämän sertifikaatin. Tuotteet ovat siis todella turvallisia käyttää. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, niiden testauksessa ei ole käytetty eläinkokeita. Tuotteita myydään Suomen lisäksi useissa Euroopan maissa.

  Kosmetiikkatuotteiden toimitus ja maksutavat

  Mia Höytö Cosmeticsin verkkokaupasta saa kaikkia Mia Höytö kosmetiikkatuotteita suoraan tilaamalla. Tuotteita on myynnissä myös muualla, myös useissa verkkokaupoissa, kuten Hyvinvoinnin Tavaratalossa.

   

  Mia Höytö verkkokaupassa voi maksaa verkkopankissa tai luottokortilla ihan normaalisti. Mia Höytö kosmetiikkattuotteet toimitetaan 1-5 päivän kuluessa tilauksesta. Tuotteissa on aina ilmainen toimitus! Alennuskoodeja kannattaa seurata tältä sivulta, mikäli niitä on. Myös suoraan Mia Höytö verkkokaupasta voi löytyä alennuskoodeja tarjouksia tiettyihin tuotteisiin ja tuoteryhmiin.

  Mia Höytö yhteystiedot

  MIA HÖYTÖ COSMETICS OY

  PL 152

  00171 Helsinki

  info@miahoyto.com

  +358 44 515 2750

  Mia Höytö kosmetiikka videot

   

  Haastattelussa Mia Höytö:

   

  Elegant Brontosaur kertoo omista kokemuksistaan Mia Höytö kosmetiikasta

   
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun