Biodelly

Biodelly luonnonkosmetiikka

(0)
 • Iso valikoima luonnonkosmetiikkaa
 • Aina ilmainen toimitus yli 50e tilauksiin (norm. 4,90€)
 • Toimitustavat: Kirje, postipaketti, Postin pakettiautomaatti, nouto Turun toimipisteestä
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Paytrail-tili, Klarna ja Collectorin -lasku ja -tili

  Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet Biodelly -tuotteet.


  Rahua
  Weleda


  Biodelly luonnonkosmetiikkaa myyvä verkkokauppa on alan johtavia Suomessa. Biodelly verkkokaupassa on todella laajasti luomusertifioitua luonnonkosmetiikkaa tai luomukriteerit täyttävää luonnonkosmetiikkaa. Verkkokaupassa on todella laaja valikoima meikkejä, ihonhoitotuotteita ja muuta kosmetiikka.

   

  Biodelly verkkokauppa perustettiin turussa jo seitsemän vuotta sitten, jotta mekin saisimme Suomessa nauttia luonnollisesta ja turvallisesta kosmetiikasta helposti. Tällä hetkellä Biodelly verkkokaupasta voi tilata netistä jopa yli kuudenkymmenen eri luomu- tai vastaavan tuotemerkin luonnonkosmetiikkaa! Esimerkiksi Mossa, Ekovista, Flow kosmetiikka, Mia Höytö, Rahua, Urtekram sekä Biodellyn omat tuotteet.

  Biodelly luonnonkosmetiikka

  Mistä tietää mikä on luonnonkosmetiikkaa? Nykyään erilaisilla terveellisellä tai luonnollisella maineella maineella yritetään ratsastaa. Biodelly verkkokaupan kaikki tuotteet ovat kuitenkin turvallisia ja tarvittaessa niistä kannattaa kysyä tarkempaa tietoa verkkokaupan henkilökunnalta, jotka hyvin mielellään vastaavat kysymyksiin!

   

  Luonnonkosmetiikka on kosmetiikkaa, joka ei sisällä mitään synteettisiä ja epäluonnollisia ainesosia. Luonnonkosmetiikka valmistetaan käyttämällä luonnollisia kasviöljyjä- ja vahoja, kasviuutteita, eteerisiä öljyjä, kuivattuja kasveja, mineraaleja, savea, levää, suolaa ja sokeria sekä eläinperäisiä ainesosia kuten mehiläisvaha, lanoliini (lampaan villarasva), hunaja ja maito. Tuotteet eivät siis sovi vegaaneille.

   

  Kaikki luonnonkosmetiikka on täysin turvallista raskaana oleville sekä imettäville äideille sekä lapsille. Mikään niiden ainesosista ei kuormita elimistöä tai kerry sisäelimiin. Luonnonkosmetiikka on myös todella riittoisaa, sillä siinä käytettävät ainesosat ovat sellaisella muodossa (kasviöljyt), jota ihon on luonnollisesti todella helppo hyödyntää. Joten vaikka luonnonkosmetiikan hankintahinta saattaa tuntua kalliilta, se ei todellisuudessa tule kalliiksi, sillä tuotteet kestävät todella pitkään.

   

  Lisäksi luonto kiittää luonnonkosmetiikan käyttäjää, sillä se ei kuormita ympäristöä eikä sen testaamiseen ole käytetty eläimiä.

  Mineraalimeikit netistä Biodellyltä

  Mineraalimeikit ovat jauhemaisia täysin luonnollisista materiaaleista valmistettuja meikkejä, jotka sopivat kaikille ihotyypeille sekä yleensä myös todella herkkäihoisille ja allergisille myös.

   

  Mineraalimeikkejä täytyy opetella käyttämään erikseen, sillä ne ovat jauhemaisia ja levitetään iholle siveltimellä pyörivin liikkeihin. Onko sinulla kokemuksia mineraalimeikeistä tai Biodellyn tuotteista? Jos on, auta muita asiakkaita ja kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella!

  Tilaaminen Biodelly verkkokaupasta

  Biodellyn kosmetiikkatuotteiden tilausten toimitusaika on todella nopea, noin 1-4 arkipäivää kaikkialle Suomeen. Lähetykset toimitetaan postin tai matkahuollon kautta. Toimituskulut ovat 4,90 euroa ja yli 50 euron tilaukset veloituksetta. Tuotteet voi noutaa myös Turusta liikkeen varastolta. Biodelly verkkokaupassa voi maksaa pankki- tai luottokorteilla sekä Klarnan tili- ja laskuvaihtoehdoilla.

  Katso myös muut netin kotimaiset kosmetiikkakaupat, joista saa luonnonkosmetiikkaa:

  Biodelly yhteystiedot

  Apua kosmitiikkatuotteiden valintaan ja vastaukset muihin kysymyksiin: 0207 351430 tai jätä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@biodelly.fi.

  Biodelly videot

  Rahua shampoo ja hoitoaine:

   

   

  Rahuan kaikki tuotteet:

   


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun