Swissclinic

Swiss Clinic kauneustuotteet

(1)
3.0 1 5 1
  • Runsaasti tietoa kauneuden hoitoon liittyen
  • Oma kauneuden tuotesarja
  • Maksutavat: Verkkopankit, Paypal, Dibs, ja Klarnan lasku, erämaksu ja tili
  • Toimitusaika: 1-3 päivää, arkisin ennen klo 11 tilatut postitetaan samana päivänä
  • Ilmainen toimitus alle 50€ tilauksiin (norm. 4,00 €)
  • Vain yli 18-vuotiaille

Swiss Clinic kosmetiikkatuotteet ovat ylellisiä kosmetiikkatuotteita sekä miehille että naisille, sekä sisäiseen että ulkoiseen kauneuden vaalimisiin ja hyvinvointiin. Tuotteet on suunniteltu, testattu ja valmistettu Sveitsissä, ja niissä ei ole käytetty eläinkokeita.

Swiss Clinic tuotteiden idea onkin olla paljon enemmän kuin pelkkää kasvoille siveltävää voidetta: niiden tarkoitus on tukea sekä kehon että mielen hyvinvointia kokonaisuudessaan niin, että oma sisäinen ja ulkoinen kauneus pääsee hehkumaan ja kukoistamaan. Tätä varten Swissclinic tuotteiden mukana tulee runsaasti hoito-ohjeita ja vinkkejä.

Swiss Clinic kosmetiikkatuotteet ja ihorulla

Swissclinic kosmetiikkatuotteet keskittyvät pitkälti ihon hyvinvointiin, johon merkillä on ihan omat innovatiiviset tuotteensa. Swissclinicin tavaramerkki on laadukas ihorulla, joka on valmistettu kirurgisesta metallista. Pienessä rullassa on pieniä piikkejä, neuloja, joilla rullataan ihoa pehmeästi tai kovasti stimuloiden ihon omia uusiutumismekanismeja. Ihorulla on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Swiss Clinic kosmetiikkatuotteiden kanssa.

Ihorullan käytössä onkin saatu todella postitiivisia tuloksia esimerkiksi aknearpien poistamisessa, raskausarpien häivyttämisessä sekä tehokkaassa selluliitin poistamisessa. Ihorullaa voikin käyttää arpien poistamiseen ja ihon aktivoimiseen kaikkialla vartalolla, ei pelkästään kasvoilla. Todella herkkäihoinen saa kuitenkin olla tarkkana rullan käytössä.

Kosmetiikkatuotteet puolestaan on lähes parasta mitä netistä saa tilattua. Tuotteissa on vitamiineja ja ravintoaineita, joita iho tarvitsee. Kosmetiikkatuotteiden tehoa voi tehostaa sisäisesti nauttittavalla luonnollista kauneutta lisäävällä ravintolisällä, Swissclinic Beautylla, jossa on kaikki tarvittavat ravintolisät ja rasvat oikeassa suhteessa.

Swiss Clinic tuotteista lienee kuuluisin on miesten ja miksein myös naisten hiuksia vahvistava tuote, jolla saadaan vahvistettua iän myötä ohenevaa hiuslaatua ja ehkäisemään hiuksien lähtemistä. Hiustenhoitotuotteet ovat todella suosittuja, ja niiden käytöstä löytyy netistä kokemuksia vaikka kuinka paljon, mutta koskaan ei voi tietää tuotteen sopivuudesta ennen kuin itse kokeilee.

Swiss Clinic kosmetiikkatuotteiden tilaaminen

Swiss Clinic tuotteita saa parhaiten tilaamalla niitä netistä. Firman oma verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen sekä erittäin nopea. Siellä voi maksaa pankki- ja luottokorteilla, Paypalilla tai Klarnalla ja yleensä tuotteet lähetetään vielä samana päivänä. Koska tuotteet tulevat Sveitsistä niiden saapumisessa kestää toki pari päivää, kun ne tulevat Suomeen.

Tuotteiden palautus onnistuu ilmaiseksi, toki tuotteen täytyy olla avaamaton. Mikäli epäilet tuotteessa olevan jotain vikaa, Swiss Clinicilta toivotaan sinun ottavan heti yhteyttä, sillä he haluavat että asiakkaat saavat vain parasta laatua!

Swiss Clinicin Youtube mainokset

 

Kerro kokemuksesi meille alla olevalla lomakkeella, julkaisemme sen sivullamme nimimerkillä. Näin autat muita valitsemaan itselleen parhaiten sopivat kaupat ja tuotteet. Oletko itse kokeillut Swiss Clinic ihorullaa?


Siirry alkuun