Pretty

Pretty.fi kosmetiikkakauppa

(2)
 • Kattava valikoima kosmetiikka ja luonnonkosmetiikkatuotteita
 • Toimituskulut 1,90€-12,90€
 • Nopeat toimitukset 2-4 päivää

  Pretty.fi kosmetiikkatuotteiden verkkokauppa on Suomen laajin alan erikoistunut verkkokauppa. Pretty.fi on toiminut jo vuodesta 2010 ja on siten alan ensimmäisiä kotimaisia verkkokauppoja.

   

  Pretty.fi verkkokaupan tarkoitus on tarjota asiakkailleen kattavan valikoiman kaikenlaista kosmetiikkaa, edulliseen hintaan, nopeasti ja tehokkaasti. Pretty.fi panostaa palveluun sekä toimitusten nopeuteen.

  Pretty.fi kosmetiikkatuotteet netistä

  Pretty.fi verkkokaupan valikoima on harvinaisen laaja. Samasta verkkokaupasta voi tilata niin glitterit ja erikoiskynsilakat, hiussävytteet, meikkivoiteet kuin kondomit ja raskaustestitkin. Pretty.fi verkkokaupasta löytyvät meikit silmille, huulille ja iholle, aurinkotuotteet, intiimituotteet, kosmetiikka ja hoitotuotteet kynsille, meikkisiveltimet ja sudit sekä muut tarvikkeet, ihonhoito- ja vartalonhoitotuotteet, hiustuotteet sekä luonnonkosmetiikka.

   

  Luonnonkosmetiikkaa, erityisesti meikkejä, löytyy Pretty.fi verkkokaupasta laajasti. Esimerkiksi ihanat Lily Lolo mineralimeikit ja meikkipuuterit sekä luomivärit on todella kattavasti edustettuna verkkokaupassa. Saatavilla on myös Naturado BB meikkivoidetta, jonka kerrotaan niin ikään olevan luonnonkosmetiikkaa. Vankkumattomat luonnonkosmetiikan kannattajat kuitenkin käyttävät vain jauhemaisia ja irtonaisia meikkejä, sillä ne on kuulemma kaikkein luonnollisimpia ja turvallisimpia.

   

  Pretty.fi kosmetiikkakaupassa on tuotteita kymmeniltä eri merkeiltä, osa on huippumerkkejä, kuten Rimmel, osa tuntemattomampia. Pretty.fi verkkokauppa pyrkii kilpailemaan hinnalla, minkä vuoksi kauppa tarjoaakin välillä erittäin hyviä alennuskoodeja verkkokauppaansa. Kokemuksia tästä kaupasta ja tuotteista kannattaa kirjoittaa alla olevaan lomakkeeseen, samalla antaa tähtiä kaupalle.

  Pretty.fi toimitukset ja maksutavat

  Pretty.fi verkkokaupassa voi valita todella monesta eri maksutavasta: tarjolla on ihan tavallinen verkkopankkimaksaminen sekä luottokortit ja Paypal, mutta myös Klarnan lasku sekä mahdollisuus osamaksuun. Näin tuotteita voi tilata kerralla vaikka koko vuoden satsi ja maksaa tilauksen erissä.

   

  Toimitukset ovat tässä verkkokaupassa nopeat: vain 2-4 päivää. Toimituskulut taas ovat edulliset, lähtien 1,90€. Pienemmät tilaukset tulevat omaan postilaatikkoon kirjeenä, isommat taas postiin postipakettina, jonka hinta on 5,90€. Avaamattomat tuotteet voi palauttaa ilmaiseksi.

  Pretty.fi ota yhteyttä

  Sähköposti pretty(at)pretty.fi

  Puhelin 040 521 1432, arkisin 10–16

  Asiakaspalautukset 627844 pretty.fi

  Peltokatu 16 D, 3. Kerros 33100 TAMPERE

  Pretty.fi videot

  Milka Tarkiaisen päivämeikkitutoriaali Pretty.fi verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla:

   
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun