MyLook

MyLook Kosmetiikka

3.2 28 5 1
 • Nopea 2-3 päivän toimitus pääkaupunkiseudulle

  Mylook.fi on virolainen kosmetiikka-alan kauppa, joka on avannut nyt Suomeenkin oman verkkokauppansa. Mylook on vastikään uudistanut ilmeensä ja verkkokauppansa kokonaan, ilme on nyt freshimpi ja kauppa pyrkii vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden, niin suomalaisten kuin virolaistenkin, tarpeisiin.

  Mylook.fi verkkokaupassa on satoja tuotemerkkejä kosmetiikka-alalta, niin tunnettuja kuin vähemmän tunnettuja merkkejä. Kaupan suosituimmat merkit ovat Hugo Boss, Versace, Elizabeth Arden, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana ja Calvin Klein. Nettikaupassa on niin hajuvesiä, tuoksuja kuin kosmetiikkaa ja meikkejä täysin laidasta laitaan.

  Mylook alennuskoodit ja ilmaiset lahjat tilauksiin

  Mylook verkkokaupasta saa myös ilmaisia testereitä ja pieniä lahjoja tilauksiin. Tämä on erinomainen etu, sillä esimerkiksi hajuvesien tilaaminen verkkokaupasta voi olla todella haastavaa, sillä avattua putelia ei tietysti pysty palauttamaan. Ilmaisia lahjoja on esimerkiksi pieniä voiteita, päivävoiteita, yövoiteita ja after shave voiteita. Kannattaa pitää verkkokaupassa silmät auki ja klikkailla ostoskoriin aina sellainen lahja mikä tuntuu mieluisimmalta.

  Mylook verkkokaupassa on myös loistavia alennuksia ja tarjouksia sekä alennuskoodeja. Alennukset ja tarjoukset löytyvät verkkokaupasta parhaiten Kampanjat-kohdasta. Heittovalikkoon avautuu kaikki voimassaolevat tarjouskampanjat tuoteryhmittäin tai yleensä tuotemerkeittäin. Lisäksi Mylook verkkokauppaan on silloin tällöin alennuskoodeja, jotka koskevat usein kaikkia tuotteita tai alekoodi voi toki koskea vain jotain tiettyä tuoteryhmää tai merkkiä.

  Toimituskulut maksavat pakettiautomaattiin 5,95€ sekä Postin palvelupisteelle 6,95€. Ilmaiset toimituskulut saat yli 99 euron tilaukseen.

  Kaikki kosmetiikkatuotteet netistä

  Mylook.fi voi todellakin olla yksi ja ainoa kauppa, josta löydät kaikki tarvitsemasi kosmetiikkatuotteet. Toimitus on nopea, sillä tilaukset lähetetään samana päivänä. Virosta toimitetaan Suomeen päivässä, eli parhaimmillaan tuotteet ovat Helsingissä 2-3 arkipäivän aikanaa ja muualla Suomessa 3-5 arkipäivän kuluessa.

  Mylook.fi verkkokaupasta löydät kaikki meikit, puuterit, peitevoiteet ja puikot, meikkivoiteet, silmämeikit, luomivärit ja paletit, huulimeikit, huulipunat ja huulikiillot, ripsivärit ja rajauskynät, luonnonkosmetiikan, meikinpoistoaineet... Ihon hoitoon löytyvät kaikki mahdolliset voiteet meikin alle, illalle ja aamulle, seerumit, naamiot, puhdistusaineet, kuorinnat, vartaloöljyt ja muut öljyt, käsien ja jalkojen hoitoon tuotteet ja naamiot, hiustenhoitotuotteet shampoosta hoitoaineisiin, hiusnaamioihin ja hiustarvikkeisiin... Hajuvesiosasto on laaja ja kiva.

  Miehille Mylook.fi tarjoaa tietysti hajuvesien lisäksi ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet, deodorantit ja parranajotuotteet aina ennen ja jälkeen parranajon sekä itse partahöylät. Myös miehille löytyy itseruskettavat voiteet, vartalon ja ihonhoitoon tarkoitetut lahjasetit, jotka ovat todella hyviä lahjoaja esimerkiksi syntymäpäivillä ja isänpäivinä.

  Mylook.fi verkkokaupassa voi maksaa monella eri tavalla. Voit maksaa heti verkkopankissa tai luottokortilla tai sitten saat maksuaikaa osamaksulla mikäli sitä tarvitset. Jos sinulla on kokemuksia MyLook verkkokaupasta, kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella, näin autat myös muita netissä kosmetiikkaostoksia tekeviä.

  Mylook.fi yhteystiedot

  Asiakaspalvelu: (0)9 4270 4079 MA-PE 9:00-17:00

  info@mylook.fi

  Voit kysyä neuvoa mistä vain yksittäisistä tuotteista tai vinkkejä sopivista tuotteista juuri sinun ihollesi tai ongelmaasi sopivaksi.

  Mylook.fi videot

   

   
  Siirry alkuun