Eleven

Eleven kosmetiikkatuotteet

3.1 18 5 1
 • Tuhansien tuotteiden kosmetiikkavalikoima
 • Aina ilmaiset tilaukset yli 50e tilauksiin (norm. 4,50e)
 • Toimitus 3-5 arkipäivässä

  Eleven on suomalainen kosmetiikkakauppa netissä, laaja ja monipuolinen sekä edullinen. Eleven on osa ruotsalaista emoyhtiötä, Eleven AB:ta, sillä on kuitenkin Helsingissä oma konttorinsa ja asiakaspalvelunsa. Eleven.fi verkkokaupan tilaukset toimitetaan Tukholman varastolta, toimitukset ovat kuitenkin perillä suomalaisissa kodeissa alle viikossa.

  Eleven.fi kosmetiikkakaupassa halutaan panostaa monipuoliseen valikoimaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Elevenin asiakaspalvelunumeroon voi soittaa tai kysyä nettilomakkeella, mikäli haluaa lisätietoa tietysti merkistä tai tuotteesta, tai muuten haluaa vinkkejä liikkyen ihon, vartalon tai hiusten hoitoon tai meikkeihin, sekä oikeanlaisten sopivien tuotteiden valintaan.

  Eleven kosmetiikka netistä

  Eleven kosmetiikkakaupassa on kymmeniä ja kymmeniä tuotemerkkejä, niin klassikkoja, alan pysyviä nimiä kuin nouseviakin trendejä. Suosittuja merkkejä on esimerkiksi Naomi Champell tuoksut, Rimmel, Swiss Clinic, Remington, Recipe for Men... Nousevista uutuuksista on hyvä esimerkki laadukas luonnonmukainen luonnonkosmettiikkasarja Rahua.

  Eleven kosmetiikkakaupasta löytyy kaikki mahdollinen kosmetiikka mitä nyt tarvita saattaa. Kaikki meikit, silmämeikit, poskipunat, puuterit, meikkivoiteet, meikkipohjat, ripsivärit, luomivärit, rajauskynät, peitepuikot, peitevoiteet, korostus, aurinkovoiteet, tekoripset, luomivärisetit, meikkipaletit... Elevenissä on todella monipuolinen valikoima erilaisia siveltimiä, airbrusheja, meikkisieniä, peilejä, pinsettejä ja kaikkia mahdollisia tarvikkeita meikkaukseen ja meikkien säilytykseen.

  Kynsienhoitoon löytyy niin ikään kaikki viilat, sakset, leikkurit, kiillottimet sekä tietysti upea valikoima tekokynsiä sekä tekokynsisettejä. Kynsilakat, aluslakat, hoitavat kynsilakat sekä tietysti myös luonnonmukaisia kynsituotteita löytyy.

  Ihonhoitotuotevalikoima on todella laaja. Päivävoiteet, yövoiteet, kosteusvoiteet, pohjustusvoiteet, kuorinta-aineet, puhdistusaineet, meikinpoistoaineet, naamiot ja kuorinnat, ihonhoitosetit, ihokarvojen poistoon tuotteet, tuotteet silmiin... Vartalonhoitotuotteissa on myös helppo hakea tuotteet aina kategoria kerrallaan, suihkutuotteet, saippua ja shampoot, vartalokuorinnat ja naamiot, vartaloöljyt, kylpytuotteet, ihokarvojen poistotuotteet, käsi- ja jalkakylvyt, käsivoiteet, jalkavoiteet, manikyyri- ja pedikyyrituotteet, selluliittituotteet, raskausarpiin tuotteet, luonnonmukainen vartalonhoito.... Hiustenhoitoon löytyy myös kaikki, myös luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet.

  Miehille löytyvät omat tuotteensa ihon- ja vartalonhoitoon, hiustenhoitoon, parranajotuotteet, tuoksut, deodorantit jne.

  Eleven club pisteet ja Beauty Magazine

  Eleven.fi verkkokaupalla on oma asiakasohjelmansa, Eleven club,  jossa jokainen ostos kerryttää asiakaspisteitä, joilla tietysti on todella rahanarvoisia etuja. Pisteillä keräät itsellesi asiakkuutta, jossa on kolme porrasta. Eniten pisteitä omaava asiakas saa todella hyviä etuja ja alennuksia, alekoodeja, hänellä on oikeus vip-etuihin aina ennen alennusmyyntejä sekä uusien tuotteiden lanseerausta. Mikä parasta saavutettu asiakkuus säilyy vuoden aina viimeisenkin ostoksen jälkeen ja jatkuvasti vaikka ei tekisi ostoksia yhtä paljon kuin aiemmin. Mikäli ei kuitenkaan osta mitään esimerkiksi vuoteen, asiakkuusporrasta lasketaan aina yhdellä automaattisesti.

   

  Elevenin asiakkailla on käytettävissä myös ihana kauneudenhoitoon erikoistunut nettilehti Beauty Magazine, joka on kaikkien luettavissa Elevenin nettisivuilla. Beauty Magazinessa on juttua ja vinkkejä erilaisista tuotteista sekä erilaisiin ihotyyppeihin sopivien tuotteiden valinnasta sekä tietysti aivan ihania kuvia. Beauty Magazinen asiantuntijoina ovat tuotteiden valmistajat sekä muut kauneudenhoitoalan rautaiset ammattilaiset.

  Eleven verkkokaupan toimitus, palautus ja asiakaspalvelu

  Eleven toimittaa tuotteet asiakkaalle yleensä 2-3 arkipäivän aikana. Asiakas voi valita toimituksen Postin palvelupisteelle tai pakettiautomaattiin. Pääkaupunkiseudulla on lisäksi käytössä Budbee-kotiinkuljetus, joka on ilmainen, kun tilaussumma on yli 50€. Muuten kotiinkuljetus maksaa 4,90€. Palautusten osalta asiakas vastaa postikuluista itse. Kosmetiikkatuotteiden kohdalla avattuja pakkauksia ei voi palauttaa. Reklamaatioiden kohdalla tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun ja näissä tapauksissa myös postimaksut maksetaan asiakkaan puolesta.

  Eleven haluaa palvella asiakkaansa niin täydellisesti kuin ikinä kykenee. Siksi palautteen antaminen on tärkeää. Voit antaa palautteesi ja jakaa kokemuksia myös tällä sivulla, jossa kokemukset on kaikkien muidenkin luettavana ja hyödynnettävä. Eleven.fi verkkokaupan taustalla näkyy selvästi ruotsalainen täyden palvelun ideologia ja se, että asiakasta pidetään kuin kukkaa kämmenellä. Sama meininki näkyy myös muissa ruotsalaisissa kosmetiikka-alan verkkokaupoissa kuten Shopping4net ja Grand Parfymeri.

  Eleven yhteystiedot

  eleven OY

  Itämerenkatu 5

  00180 HELSINKI

  Asiakaspalvelu: Arkisin 10.00 - 17.00

  (02) 4809 1109

  Sähköposti: asiakaspalvelu@eleven.fi

  Eleven meikit videot

  My Pale Skin on tehnyt upean meikin Elevenin meikeillä:


  Siirry alkuun