Greenlips Beauty

Greenlips Beauty kosmetiikkakauppa

(0)
 • Ilmaiset toimitukset yli 100e tilauksiin (norm. 4,90€)
 • Toimitustavat: Matkahuollon lähelle paketti, nouto Turun toimipisteestä
 • Toimitusaika 1-4 arkipäivää
 • 14 päivän palautusoikeus

  Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet Greenlips Beauty -tuotteet.


  Rahua


  Greenlips Beauty on turkulainen, täysin kotimainen luonnonkosmetiikkaliike, jolla on monipuolinen verkkokauppa kivijalkaliikkeen lisäksi. Greenlips Beauty putiikissa Turussa tehdään myös kaikenlaisia luonnonmukaisia kauneushoitoja ja luomuhoitoja, joihin voi varata ajan netissä tai puhelimella.

   

  Greenlips Beauty on ainutlaatuinen ja erittäin laadukas ja asiantunteva luonnonkosmetiikkaliike. Greenlips Beauty haluaa olla aktiivisesti viemässä eteenpäin ajatusta puhtaudesta ja kemikaalikuorman vähentämisestä. Siksi esimerkiksi nettikaupassa on omat lomakkeensa kysymyksille ja asiakkaiden ongelmiin ja huoliin halutaan antaa aktiivisesti vastauksia myös puhelimessa liikkeen aukioloaikoina. Kannattaa siis soittaa tai laittaa kysymystä menemään nettilomakkeella mikäli mikä tahansa mietityttää tai sopivaa tuotetta ei löydy tai muuten vain on kysymyksiä luonnonkosmetiikasta tai tietyistä tuotteista.

  Luonnonkosmetiikkaa meiltä ja maailmalta

  Greenlips Beauty kosmetiikkakaupan valikoimassa on monipuolisesti niin ulkomaisia kuin kotimaisiakin luonnonkosmetiikkamerkkejä. Tuotemerkkejä ovat Acorelle, Algamaris, Alorée, Atelier des Delices, Atelier des Delices Homme, Barefaced, Beauty, Biosolis, Burt's Bees, Charme, d' Orient, Couleur, Caramel, Dizao, Dr. Bronner's, Eco by Sonya, Flow Kosmetiikka, Honoré des Prés, Hurraw!, Kure, Bazaar, Lady Green, Less is More, Logona, Madara, Nafha, Petit & Jolie, Pure by Ekovista, Rahua, RMS Beauty, Sante, Schmidt's, Supermood, Uoga Uoga, Zuii ja Warpaint.

   

  Valikoimassa on vartalonhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteet, shampoot, hoitoaineet, meikit, mineraalimeikit, ripsivärit, silmämeikit, peitepuikot, meikkivoiteet, puuterit, huulimeikit, meikkipaletit, rajauskynät, kajaalit, kynsilakat, ihonpuhdistustuotteet, lapsille voiteet...

   

  Tuotevalikoima on todella laaja ja monipuolinen. Ja mikä parasta, kaikki tuotteet ovat luonnonmukaista kosmetiikkaa, eli missään tuotteissa ei käytetä synteettisiä ainesosia, kuten öljyjohdannaisia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä. Iso osa tuotteista on vegaanisia ja luomusertifioituja, mutta joukossa on myös sertifioimattomia tuotteita, jotka ovat kuitenkin täysin luomulaatuisia.

  Luonnonkosmetiikka ei kuormita ja hoitaa ihoa

  Luonnonkosmetiikka on turvallista käyttää. Niin meille itsellemmekin, meidän lapsillemme kuin ympäristöllekin. Luonnonkosmetiikassa käytetään pohjana usein laadukkaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä ja kukkaisvesiä, jotka itsessään ovat arvokkaita ja laadukkaita luonnon raaka-aineita ja hoitavat ihoamme ja mieltämme luonnollisesti ja puhtaasti. Lisäksi luonnonkosmetiikassa on usein myös muita raaka-aineita, jotka paitsi tekevät ihomme kauniiksi päivän rientoja varten myös hoitavat ihoamme luonnollisesti. Greelipsin sivuilla arvioidaan, että luonnonkosmetiikassa käytettävistä raaka-aineista 30-50 prosenttia vähintään on ihoa hoitavia ja lopuistakaan ei ole mitään haittaa, kun taas synteettisessä kosmettikassa voi olla vain 1- prosenttia tuotteesta hoitavia ainesosia.

   

  Luonnonkosmetiikan käyttö vähentää kemikaalikuormaa, joka on nykypäivänä joka tapauksessa väistämätön. Luonnollisella kosmetiikalla voimme kuitenkiin vähentää henkilökohtaisen kuormituksen minimiin.

  Luonnonkosmettikassa ja meikeissä käytettävät kasvit ja mineraalit on kerätty luontoa kunnoioittaen ja säästäen.

  Greenlips Beauty alennuskoodit ja tarjoukset

  Greenlips Beauty verkkokauppa on ihana kauppa, jossa tulet todennäköisesti asioineeksi useamman kerran jos kerran satut sen asiakkaaksi. Greenlips verkkokaupassa onkin oma asiakasohjelmansa, jossa voit kerätä ostoksistasi pisteitä. Kannattaakin liittyä tähän asiakasohjelmaan.

   

  Greenlips verkkokauppaan on myös usein alennuskoodeja ja tarjouksia, jotka näkyvät tällä sivulla tai kaupan lähettämässä uutiskirjeessä, mikäli sellaisen tilaat.

   

  Greenlips Beauty verkkokaupan kokemuksia löydät tästä tämän kuvauksen alta, ja siihen voit kirjoittaa myös oman kokemuksesi kaupasta, asiakaspalvelusta ja tuotteista.

  Greenlips Beauty asiakapalvelu

  Puhelin : 050 544 8004
  Sähköposti : asiakaspalvelu[ät]greenlipsbeauty.com
  Kotisivut : greenlipsbeauty.com
  Greenlips Finland Oy
  Kalevantie 8
  20520 Turku, Finland
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun