Thebos

Thebos

(1)
 • Toimitus: Kirje, Smartpost, paketti, kotiinkuljetus, Matkahuolto
 • Maksutavat: Luotto- ja pankkikortit, Klarna tili sekä lasku
 • Toimitusaika 1-4 arkipäivää, Postikulut 2,90-12,90€

  Thebos on kotimainen The Blackout Store nimisen kosmetiikkaliikkeen ylläpitämä nettikauppa, jolla on varasto kivijalkaliikkeen yhteydessä Helsingissä. The Blackout Store on suomalainen perheyritys, jonka ideana on löytää ulkomailta laadukkaita meikkejä ja kosmetiikkaa sekä tarjota niitä suomalaisten kuluttajien saataville mahdollisimman huokeaan hintaan. Thebosin valikoimissa on myös sellaisia merkkejä, joita ei Suomessa muualta saa.

   

  Thebos verkkokaupassa on kaikenlaista kosmetiikkaa, hajuvesiä, itseruskettavat tuotteet, kasvomeikit, silmämeikit, huulimeikit, tuotteet kynsien hoitoon, ihon hoitoon ja hiusten hoitoon sekä hiusvärejä. Lisäksi valikoimissa on meikkilaukkuja, siveltimiä, pipoja ja huiveja. Kaupassa myytävät merkit ovat Blush Professional, L'ORÉAL, Nuvo, St.Moriz, Technic ja W7.

  Thebos meikkejä netistä nopealla toimituksella

  Thebos panostaa nopeaan ja edulliseen toimitukseen, sillä tuotteet lähetetään kolmen arkipäivän kuluessa viimeistään, parhaimmillaan tuotteet voivat saapua perille jo seuraavana päivänä. Pienet meikit ja paketit lähetetään kirjeenä, jolloin paketin hinta on vain 2,90 €, suuremmat paketiti maksaa 6,50 € ja kotiovelle paketti toimitetaan hintaan 12,90€. Palautuksesta Thebos veloittaa aina 6,50 euron toimituskulun. Ei toki silloin, jos tuote on viallinen ja se pitää vaihtaa tai hyvittää.

  Ilmainen lahja tilaukseen

  Thebos tarjoaa kaikille asiakkailleen kaikkiin tilauksiin aina ilmaisen tuotteen lahjaksi. Tilaajalahjan voi valita jopa parinkymmenen tuotteen joukosta, tuotteiden arvo on noin 10 euroa. Ilmaisissa lahjoissa on vaihtoehtoina muun muassa ripsivärejä, luomivärejä, huulipunia... näistä voi valita ilmaiseksi yhden tuotteen per tilaus, huolimatta tilauksen arvosta.

  Ilmaisia lahjoja on aina yksi per tilaus. Mutta vaikka tilaisit seuraavan tilauksen seuraavana päivänä saat silti aina uuden lahjan!

  Thebos alennuskoodit

  Thebos verkkokauppa arvostaa asiakkaiden tyytyväisyyttä ja siksi hellii heitä erilaisilla alennuskoodeilla. Lähes kestoalennuskoodi on voimassa, sillä saa alennusta 10 %, mutta lisäksi Thebos kosmetiikkakauppaan on kausittain voimassa alennuskoodeja, joilla saa esimerkiksi jopa 30 prosentin alennuksen! Kannattaa seurata alennuskoodeja tästä sivulta, Thebosin Facebook sivulta tai nettikaupan uutisirjeestä.

   

  Mikäli sinulla on kokemuksia Thebos verkkokaupasta, kirjoita kokemuksesi alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä meille. Kaikki kokemukset auttavat muita netin kuluttajia turvallisissa ja luotettavissa kaupoissa - ja pidemmän päälle myös sinua itseäsi!

   

  Muita kotimaisia kosmetiikka-alan nettikauppoja ovat muun muassa Hyvinvoinnin tavaratalo, luonnonkosmetiikkaa myyvät Biodelly, Mia Höytö ja Greenlips Beauty, tamperelainen Pretty.fi. 

  Lisäksi on nettiapteekkeja, jotka myyvät yleensäkin apteekeissa myytävää kosmetiikkaa.

  Thebos videot

   

   

  Thebos yhteystiedot

  Puhelimella soittamalla tai viestittämällä 0453253253

  Sähköposti info@thebos.fi
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun