Grand Parfymeri

Grand Parfymeri

(4)
 • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksiin (norm. 5,20€)
 • Toimitus 3-5 arkipäivässä
 • Maksutavat: Klarna lasku, Debit-Credit -kortit (Visa Electron, Visa ja Mastercard), verkkopankkimaksu, erämaksu 3-36kk erissä
 • Pohjoismaiden suurin yksityinen parfyymimyymälä

  Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet Grand Parfymeri -tuotteet.


  Biotherm
  Björn Axén
  Diesel
  Elizabeth Arden
  Estelle & Thild
  Foreo
  Helena Rubinstein
  Korres
  Lancome
  Maybelline
  NYX
  Rahua
  Ralph Lauren
  Weleda
  Yves Saint Laurent


  Verkkokauppa on lopettanut toimintansa. Katso muut kosmetiikkakaupat.

  Grand Parfymeri Suomi on ruotsalainen kosmetiikka-alan ja hajuvesien verkkokauppa, joka on aloittanut vastikään myös Suomen markkinoilla. Grand Parfymerilla on pitkät pitkät juuret hajuvesimyymälänä Ruotsissa, jossa sillä on nytkin neljä eri liikettä Tukholmassa. Vuosi sitten vanha ruotsalainen perheyritys myytiin norjalaiselle Cosmetic Group AS-konsernille. Muita huikeita ruotsalaisia kosmettiikkakauppoja netissä ovat ainakin eleven.fi ja Shopping4net.

  Grand Parfymeri palkittiin vuosi toisensa jälkeen parhaasta asiakaspalvelusta, viihtyisimmästä myymäläympäristöstä, kauneimmasta tuoksuliikkeestä ja milloin mistäkin jo ennen kuin se oli avannut verkkokauppaakaan. Pyrkiminen parhaaseen asiakaspalvelussa, turvallisuudessa ja asiantuntemuksessa ovat tärkeimpiä ohjenuoria myös verkkokaupan puolella. Esimerkiksi nopeus ja asiantunteva palvelu on otettu tärkeimmiksi asioiksi verkkokaupassa: tuotteet lähetetään aina 24 tunnin sisällä tilauksesta, ja liikkeen ja eri kauneudenhoitoalojen asiantuntijat ovat asiakkaiden käytettävissä ihan samalla tavalla verkkokaupassa kuin ne olisivat käytettävissä kivijalkaliikkeessä.

   

  Grand Parfymeri tarjoaa myös ilmaiset toimituskulut kaikkiin yli 55 euron tilauksiin, sitä pienempien ostosten toimituskuluja maksetaan 5,20 euroa. Vaikka Grand Parfymeri ei ole toiminut Suomessa vielä kovin kauaa, positiivisia kokemuksia on jo kertynyt runsaasti. Kannattaa kirjoittaa myös omia kokemuksia tällä sivulla olevaan lomakkeeseen, ne jäävät näkyviin tälle sivulle. Näin helpotat myös muiden valintaa netin kosmetiikkakauppoja vertailtaessa.

  Laaja valikoima kosmetiikkaa netistä

  Grand Parfymeri on siis kokonainen kosmetiikkakauppa netissä, vaikka nimi viittaa pelkkiin tuoksuihin. Tuoksuja verkkokaupassa onkin paljon. Kaikki tuotteet ostetaan joko suoraan valmistajalta tai virallisen jälleenmyyjän kautta, mahdollisimman vähin välikäsin, jolloin hinta saadaan mahdollisimman edullisesti. Suosituimpia tuoksutuotemerkkejä on Armani, Lancome, Cacharel ja Diesel. Tuoksuja löytyy niin naisille kuin miehillekin, ja tuoksuja voi selata hakutermeillä kuten mausteiset, kesäiset, raikkaat ja klassiset tuoksut.

   

  Grand Parfymerissa on valtava valikoima muutakin kosmettiikkaa. Meikkejä, silmämeikkejä, meikkipaletteja, ripsivärit, huulipunat, peitepuikot ja peitevoiteet, valokynät, puuterit, meikkivoiteet, kajaalit ja rajauskynät, kulmakynät, meikkaustarvikkeet... Suosituimpia merkkejä ovat muun muassa Nyx, Korres, Lancome ja Helena Rubinstein. Meikkien valintaan kannattaa käyttää asiantuntijoita, jotka ovat tavoitettavissa netin kautta myös.

   

  Ihon hoitoon Grand Parfymerissä on kaikki mahdollinen suosituilta laatutuotemerkeiltä. Päivävoiteet, seerumit, yövoiteet, itseruskettavat voiteet, öljyt, puhdistustuotteet, kasvonaamiot, kuorintavoiteet, aurinkovoiteet, silmävoiteet... Vartalonhoitoon taas deodorantit, vartaloöljyt, vartalokuorinnat, selluliittituotteet, käsi- ja jalkavoiteet, kylpytuotteet, käsisaippuat... Näissä tuoteryhmissä suosittu tuotemerkki on ennen kaikkea Biotherm ja Weleda. Hiustenhoitopuolelta löytyy laadukkaat shampoot, hoitoaineet, kuivashampoot, hiusnaamiot, muotoilutuotteet, tarvikkeet esimerkiksi merkeiltä Lernberger Stafsing, Beard Monkey ja L:A Bruket.

  Kosmetiikkatuotteet miehille netistä

  Grand Parfymeri huolehtii yhtä hyvin myös miesten kauneudesta ja hygieniasta kuin naistenkin, kuten nyt ruotsalaiseen tyyliin sopiikin. Miehille löytyvät omat parfyymit, hiustenhoitotuotteet, muotoilutuotteet, parranajotuotteet, deodorantit ja ihonhoitotuotteet sekä kaikki tarvikkeet. Suosituimpia tuotemerkkejä miesten kosmetiikassa on Biotherm, Recipe for Men, Beard Monkey ja L:A Bruket.

  Grand Parfymeri alennukset ja alennuskoodit

  Grand Parfymeri on nykyaikainen dynaaminen verkkokauppa, joka tähtää suuriin volyymeihin. Siksi tämäkin verkkokauppa käyttää hyviä alennuksia ja tarjouksia houkutellakseen ihmisiä ostamaan. Suorat tarjoukset näkyy toki verkkokaupan sivuilta kun sinne menee, mutta alennuskoodit täytyy yleensä kaivaa joko uutiskirjeestä tai esimerkiksi tältä sivulta, jonne kootaan alennuskoodeja. Alennuksia ja alennuskoodeja saat käyttöösi myös silloin, kun kirjaudut verkkokaupan asiakkaaksi tilatessasi ja kun myöhemminkin tilaat.

  Grand Parfymeri Suomi yhteystiedot

  asiakaspalvelu@grandparfym.fi

  Grand Parfymeri AB

  Aminogatan 13,

  SE-431 53 Mölndal, Ruotsi
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Iita4
  Hyvä kokemus. Kannattaa tosiaan varautua siihen että toimitus kestää. Minulla meni 11pv. Lasku kylläkin tuli heti seuraavana päivänä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun