Jolie

Jolie

2.5 41 5 1
 • Toimitustavat: Smartpost, postipaketti, PostNord ja nouto Helsingin Jolie kaupasta
 • Toimitusmaksut: 4,90€, ilmainen nouto
 • Toimitusaika 2-4 arkipäivää ja PostNord 2-6 arkipäivää
 • Maskutavat: verkkopankit, luottokortit sekä Klarnan lasku ja tili

  Jolie Organic on suomalainen täysin luonnonmukaisen kosmetiikan verkkokauppa, joka ensimmäisenä Suomessa on saanut CosmEthics sertifikaatin. Kyseinen sertifikaatti takaa sen, että kaikki kyseisen nettikaupan tuotteet ovat vapaita EU:ssa myytävässä kosmetiikassa kielletyistä kemikaaleista. Joliesta voi siis kuka tahansa ostaa luonnonkosmetiikkaa täysin vapaasti ja sisältölistauksia syynäämättä.

  Jolie Organicsin tuotevalikoimassa on luonnonkosmetiikan huippumerkkejä maailmalta. Jolie siis tuo maahan useita merkkejä ja näitä tuotteita on jälleenmyynnissä useissa luonnonkosmetiikan kivijalkaliikkeissä ympäri Suomen sekä verkkokaupoissa. Jolie Organicsin suosituimmat tuotemerkit ovat Absolution, Patyka, Iroisie, Kjaer Weis, Alima Pure, Warpaint, Pai Skincare, Esse Organic Skincare ja Neal's Yard Remedies.

  Huippumeikkejä Kjaer Weis ja muuta luonnonkosmetiikkaa

  Jolie haluaa tarjota paitsi turvallista ja luonnollista kosmetiikkaa myös ripauksen pariisilaista ylellisyyttä muistuttamaan kaikkia naisia omasta erityisyydestään. Jolien valikoimassa onkin muun muassa amerikkalainen luksusmeikkimerkki Kjaer Weis, joka on täysin luonnonmukainen myös. Tämä merkki on tuttu monien huippumeikkaajien työpöydältä, siihen luottavat niin mallit kuin julkkiksetkin. Se on tilattavissa Jolien nettikaupasta, ihanissa luksuspaketeissaan. Tilata voi myös täytepakkauksia, esimerkiksi meikkipuuteria, poskipunaa, luomiväriä jne, jolloin pakkausmateriaaleissa säästetään.

  Muita ihania luonnonmeikkejä on muun muassa Patykalla ja Rahualla.

  Jolie box

  Jolie box on yksi Jolie Organicsin nettikaupan suosituimmista tuotteista. Jolie box on suunniteltu erityisesti sellaisille tilaajille, jotka vasta etsivät omia suosikkejaan luonnonkosmetiikasta. Jolie box on vaihtuva ja eri teemoilla kulkeva tutustumispakkaus, johon on koottu erilaisia tuotteita ja näytepakkauksia laidasta laitaan. Paketin arvo on aina vähintään puolen enemmän kuin mitä siitä maksetaan. Jolie boxin voi tilata itselle tai kaverille ja se tulee lähimpään postiin ilman toimituskuluja. Jolie boxit ovat todella suosittuja, joten ne myydään välillä myös loppuun, joten kannattaa seurata uutiskirjettä ja ostaa Jolie box heti, kun se tulee myyntiin. Jolie box voi sisältää kaikkea mahdollista kylpysuolasta raakasuklaaseen, meikkivoiteeseen, puuteriin ja rajauskynään.

  Onko sinulla kokemuksia Jolie Boxista? Tai muuten kyseisestä verkkokaupasta? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella!

  Muut tuotteet ja alennuskoodit Jolie nettikaupassa

  Jolie nettikaupasta voi siis tilata kaikkia luonnonkosmetiikkaa, ei pelkästään meikkejä. Siellä on ihonhoitotuotteet, kynsien, jalkojen ja käsien hoitotuotteet, hiustehoitoon, vauvatuotteet, tuotteet raskauteen, silmävoiteet, kylpytuotteet, luontaistuotteeet, tuotteita kotiin, kuten tuoksukynttilät, aurinkotuotteet, tuotteet miehille ja lapsille sekä kaikenlaiset tarvikkeet.

  Jolie organicsilla on oma kosmetologi, joka auttaa valitsemaan sopivat tuotteet joko netin välityksellä tai sitten Jolie Spa hoitolassa tapaamisella tai hoidon yhteydessä. Jolie spa sijaitsee Helsingissä kuten Jolie Organicsin kivijalkaliikekin. Jolien kaupassa järjestetään kaikenlaisia tapahtumia kuten tähtivierasiltoja.

  Jolie Organics yhteystiedot

  JOLIE SHOP

  Uudenmaankatu 26

  00120 Helsinki

  040 562 4843

  MA-PE 10–19 LA 10–16 J

  OLIE SPA

  Kalevankatu 17 B

  00100 Helsinki

  050 326 3111

  spa@jolie.fi

  MA-SU sopimuksen mukaan.

  Tilauksia koskevat kyselyt: tilaukset@jolie.fi

  Tuotesuosituksia koskevat kyselyt: info@jolie.fi

  Jolie videot

  Katso video ihanista Rahua luonnonkosmetiikkatuotteista:


  Siirry alkuun