House of Organic

House of Organic luonnonkosmetiikka

(4)
4.5 4 5 1
 • Nopeat 1-3 arkipäivän toimitukset
 • Toimituskulut 3,90-5,90€ lähetystavasta riippuen
 • Toimitustavat: kirje, postipaketti, pakettiautomaatti
 • Maksutavat: yleisimmät verkkopankit, luottokortit, Klarna erämaksu ja lasku

  House of Organic on yksi Suomen suurimmista luonnonkosmetiikkakaupoista netissä. Se on täysin kotimainen, uuden sukupolven nettikauppa, joka panostaa monipuoliseen valikoimaan, hyvään palveluun ja nopeaan toimitukseen. House of Organic panostaa myös hyvään hinta-laatusuhteeseen, sillä sen yksi suuri visio on todella tuoda luonnonkosmetiikka markettikosmetiikan rinnalle tai jopa edelle. 

  Tuotemerkit House of Organicilla

  House of Organic myy useita tunnettuja ja vähemmän tunnettuja luonnonkosmetiikkamerkkejä Suomesta ja ulkomailta. House of Organic tuo itse maahan myös joitakin luonnonkosmetiikkamerkkejä sekä sillä on lisäksi oma merkkinsä House of Organic. Tuotemerkkejä on lähes 100, joten valikoima on todella valtava. Suomalaisia tuotemerkkejä on esimerkiksi ihan MIA HÖYTÖ cosmetics, jonka upeat luonnonmeikit ovat niittäneet mainetta myös maailmalla. Myös kotimainen FLOW kosmetiikka on todella suosittu, FLOWlla on niin hiustenhoitoaineita ja tuotteita kuin meikkejäkin.

  House of Organicilla myytäviä tuotemerkkejä on muun muassa: 100% Pure, Attitude, Avril Organic, Baldini, Ben & Anna, Benecos, Biona Organic, Cattier Paris, Conscious, Cultivator´s kasvivärit DABBA, Eco By Sonya, Ecodenta, Ecotools, Emma Noël, Everyday Minerals, Evolve Organic Beauty, Faith In Nature, Flow Kosmetiikka, Foodin, Foodloose, Georganics, HURRAW!, Iroisie, Khadi, Lily Lolo, Logona, Madara, Mellis, Mossa, Nurme, Oma Gertrude, Organic Shop, Patyka, Pesosen mehiläistarhat, Puhdistamo, Pukka, RAW Health, S5 Skincare, Sante, Schmidt`s, Urtekram, Vitashine, Warpaint ja Weleda.

  Kosmetiikkaa ja superfoodeja

  House of Organic verkkokaupassa myydään siis pääasiassa luonnonkosmetiikkaa, mutta myös kodin luonnollisia puhdistusaineita ja superfoodeja. Myös joitakin valikoituja ravintolisiä kuuluu verkkokaupan valikoimaan. Verkkokaupassa käytetään alennuskoodeja, joilla voi saada tietyistä tuotteista, tuoteryhmistä, merkeistä tai kaikista tuotteista alennusta tietyn ajan. Alennuskoodit kerätään tälle sivustolle, joten kannattaa seurata niitä. Erillisiä tarjouksia ei kerätä, joten ne löytyvät sitten suoraan kaupasta.

  Superfoodeista pääosassa ovat esimerkiksi vihersmoothiet, viherjauheet, proteiinijauheet, MSM-jauheet, marjat ja siemenet sekä raakasuklaat ja raakapatukat. Ravintolisissä on vitamiineja, antioksidantteja ja rasvahappovalmisteita muun muassa.

  Laadukasta luonnonkosmetiikkaa House of Organic -verkkokaupasta

  House of Organicin tavoite on siis saada luonnonkosmetiikka yhä suuremman joukon käyttöön. Ei pelkästään siksi, että se on ympäristölle vähemmän kuluttava, vaan siksi, että se on turvallinen käyttäjälle itselleen. Luonnonkosmetiikka ei ole pelkästään turvallista vaan myös hoitavaa. Markettikosmetiikassa taas on rivitolkulla erilaisia kemikaaleja ja aineita, jotka kuormittavat elimistöämme, kertyvät elimistöömme ja haittaavat sen normaalia hormonitoimintaa sekä lopulta päätyvät maailman vesistöihin haitaten luonnollista kiertokulkua siellä.

  Luonnonkosmetiikassa on saatavilla ihan samalla tavalla kaikki, mitä nainen ja ihminen saattaa tarvita: silmämeikit, meikkipohjat, puuterit, ripsivärit, rajauskynät, kynsilakat, peitevoiteet, mineraalimeikit, huulipunat ja huulimeikit, korostusvärit ja meikinpuhdistus. Luonnollisesti meikkaavan ei tarvitse tehdä sitä yhtään huonommin kuin kemiallisestikaan - osasihan Kleopatrakin aikoinaan meikkaamisen jalon taidon, vaikka mitään nykyajan meikkitehtaita ei vielä ollutkaan. Luonnollinen meikki on lisäksi vielä luonnollinen, eli jälki on kaunis ja puhdas.

  Luonnonmukaiset tuotteet iholle, hiuksille ja vartalolle

  Luonnonkosmetiikka todella kattaa koko vartalon. Sinun ei siis tarvitse tyytyä pelkkiin meikkeihin, vaan voit hoitaa vartaloasi kokonaisvaltaisesti ja luonnollisesti päästä varpaisiin. Omat luonnonmukaiset tuotteet löytyvät hiuksille aina hiusnaamioita, hoitoaineita ja väriaineita myöten. Päätään ei tarvitse kotivärjäyksessäkään enää myrkyttää kemikaaleilla, vaan voit värjätä turvallisesti ja luonnollisesti kasviväreillä, joita myy on Cltuvator's merkillä. Ihonhoitoon kasvovoiteet, kuorintavoiteet, naamiot, kosteusvoiteet koko vartalolle, emulsiot, silmävoiteet, käsi- ja jalkavoiteet löytyy niin ikään luonnollisena.

  Yksi tärkeä tuoteryhmä on myös luonnolliset aurinkovoiteet, sillä aurinkovoiteiden kemiallinen kuorma on tunnetusti ollut todella suuri ihmiselle. Luonnonmukaiset aurinkovoiteet suojaavat auringolta, mutta eivät myrkytä vartaloasi kemikaaleilla.

  Tilaus, toimitus ja palautus House of Organic-verkkokaupasta

  House of Organic on moderni ja nykyaikaiseksi rakennettu verkkokauppa, jonka toiminta perustuu loistavaan valikoimaan, palveluun sekä nopeaan toimitukseen. Tuotteet toimitetaan muutamassa päivässä ja niihin saa tutustua kotona kahden viikon ajan. Palautuksen voi tehdä ihan tavallisena palautuksena, mikäli tuote ei vastannut odotuksia. Avattua tuotetta ei tietenkään voi palauttaa. Reklamaatioissa kysy erikseen asiakaspalvelusta.

  Onko sinulla kokemuksia House of Organic nettikaupasta? Jos on, kerro kokemuksesi ja auta nettikauppa näin kehittämään entistä palvelevammaksi.

  House of Organic Youtube-videot

   

   


  Siirry alkuun