Madaracosmetics

Mádara Cosmetics

(1)
4.0 1 5 1

   Mádara Cosmetics ihonhoitoon ja kauneuteen

   Mádara Cosmetics on latvialainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2006. Latvian luonnosta saatavat raaka-aineet sekä Suomesta toimitettu koivunmahla ovat niitä tekijöitä, jotka tekevät Mádara Cosmeticsin tuotteista erityisen vetovoimaisia tietoisille kuluttajille. Verkkokaupasta lötyy hyvin bestsellereitä, joilla voi lähteä mutkattomasti liikkeelle. Erilaiset vegaaniset öljyt ja voiteet vartalolle, kasvoille, käsille ja jaloille ovat suosittuja, samoin kuin erilaiset kasvoveet, aurinkovoiteet ja itseruskettavat seerumit. Mádaran tuotteita voi yhdistää helposti keskenään ja ihoa hoitavien tuotteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy myös meikkejä ja tuotteita hiuksille. 

   Mádara tuo esiin kosmetiikkatuotteissa käytetyt ainesosat

   Mádara tuo verkkokaupassaan hyvin esiin luonnosta saadut raaka-aineet, joita käytetään verkkokaupan kosmetiikkatuotteissa. Asiakas näkee helposti esimerkiksi, missä tuotteissa on käytetty hevoskastanjauutetta tai poimunlehtiuutetta. Tuotteiden ja eri aineiden vaikutukset ja sisällöt on avattu selkeästi ja asiakas todella näkee ja saa selvyyden ostamalleen kosmetiikkatuotteelle. Verkkokaupasta voi myös hakea kosmetiikkatuotteita niiden erityisominaisuuden mukaan, esimerkiksi tuotteet, jotka edistävät hehkua, ovat kiinteyttäviä tai sopivat kuivalle iholle. Asiakas löytääkin verkkokaupasta helposti omalle iholle sopivat ihonhoitotuotteet ja meikit. Myös hiuksille löytyy laadukkaita Mádaran shamppoita, hoitoaineita tai hiusnaamio. Mádara ihonhoitotuotteet sopivat myös herkälle iholle ja ne ovat dermatologisten testien mukaan hypoallergisia, joten ne eivät ärsytä ihoa. 

   Uutta ihonhoitoa Custom Actives -tipoilla

   Mádara Cosmetics kannustaa myös asiakasta kostumoimaan juuri itselle sopivan ihonhoitotuotteen. Vain muutama tippa Custom Actives -aktiiviaineita lisätään päivittäiseen kosteusvoiteeseen, seerumiin, öljyyn tai vartalovoiteeseen ja ainutlaatuinen tuote on valmis. Mádara myy 8 eri aktiiviainetta, joita voi myös sekoittaa samaan voiteeseen. Tippoja on muun muassa juonteisiin ja ryppyihin, akne-iholle sekä iholle auringon oton jälkeen. 

   Kokeile virtuaalisesti miltä Mádaran meikit näyttävät sinun kasvoillasi

   Mádara Cosmetics tarjoaa asiakkaalle myös mahdollisuuden testata meikkejä virtuaalisesti ennen ostopäätöstä. Verkkosivuilla pystyy lisäämään oman kuvansa sivuille ja kokeille esimerkiksi, miltä eri luomivärit ja poskipunat näyttävät omilla kasvoilla. Uusi teknologia ja selkeät verkkosivut tekevätkin Mádara Cosmetics -verkkokaupasta miellyttävän käyttää. 

   Mádara toimittaa kosmetiikkatuotteet Suomeen nopeasti

   Mádara toimittaa kosmetiikkatuotteet Suomeen yleensä 1-3 arkipäivässä, mutta isojen kampanjoiden aikaan toimituksessa voi mennä 3-8 päivää. Avaamattomille tuotteille on 14 päivän palautusoikeus. Toimitus on 4,90€, mutta yli 50€ tilauksissa on ilmainen toimitus. Suomalainen maahantuoja hoitaa palautukset, joten tuotteet voit palauttaa asiakaspalautuksena veloituksetta Natural Goods Companylle Matkahuollon toimipisteen kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä niin sähköpostilla kuin puhelimellakin. Asiakaspalvelua saa suomenkielellä. 

   Mádara Cosmetics videot Youtubessa

    


   Siirry alkuun