Oletkaunis.fi

Oletkaunis.fi

(2)
  • Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
  • Toimitusmaksut 0-5,90€/Yli 50€ ostoksissa ilmainen toimitus
  • Toimistustavat: Postipaketti ja postiautomaatti
  • Maksutavat: Lasku, verkkopankit, luottokortit
  • Palautusoikeus 14 päivää

  Oletkaunis.fi on suomalainen kosmetiikkakauppa netissä. Oletkaunis.fi nettikaupasta löytyy palkittuja ja laadukkaita kosmetiikkamerkkejä, mutta myös kiinnostavia uutuuksia maailmalta. Kaikki tuotteet ja tuotemerkit on valittu huolella ja ajatuksella valikoimaan. Erityisen laaja valikoima on upeita irtoripsiä ja rakennekynsiä.

  Oletkaunis.fi tuotemerkit

  Oletkaunis.fi nettikaupan kosmetiikkatuote- ja meikkivalikoimaan on valittu noin kolmekymmentä tuotemerkkiä. Muun muassa Jeffree Starin värikäs meikkisarja, upeat siveltimet Real Techniquesilta, Absolute New York meikkisarja, Batiste-kuivashampoot, Elegant Touchn tekokynsitarvikkeet, Eyluren upeat irtoripset ja kulmatuotteet, Ecotoolsin ympäristöystävälliset meikkisiveltimet, Models Ownin leikkisä meikkisarja, SinfulColorsin värikkäät kynsilakat ja palkitut Vita Liberatan itseruskettavat. Lisäksi on monia ihania tuotemerkkejä meikeistä ja muista kosmetiikkatuotteista.

   

  Erityisen paljon Oletkaunis-fi nettikaupasta löytyy tuotteita ja tarvikkeita tekokynsien ja tekoripsien laittamiseen. Esimerkiksi ripsiä on parikymmentä erilaista settiä, samoin kynsiä. Valikoimassa on myös hiuslisäkkeitä. Yksi suosittu ja upea tuotemerkki on Herman's Amazing, jonka räväkät shokkivärit saavat shokeeraavan lopputuloksen tukkaan kuin tukkaan! Värejä on useita ja ne on kokonaan vegaanisia, ei siis ole testattu eläimillä. Värit ovat hoitavia ja kuluvat pois noin kymmenen pesukerran jälkeen. Värejä voi myös sekoittaa itse keskenään, jolloin voit tehdä juuri haluamasi värin. Shokkivärien alle suositellaan mahdollisimman vaaleaa hiusta, joten tumma tukka kannattaa blondata ennen varsinaista värjäystä.

  Tilaus, toimitus ja palautus

  Oletkaunis.fi verkkokaupassa maksetaan käyttämällä Klarna Checkout -palvelua, jossa voi maksaa verkkopankissa, luottokorteilla tai Klarnan tililla, laskulla tai osamaksulla. Tuotteet postitetaan 1-3 päivässä ja tuotteilla on normaali 14 päivän palautusoikeus. Tuotteet voi palauttaa ilmaiseksi, mikäli niitä ei ole avattu tai käytetty. Reklaamatiotapauksissa ota erikseen yhteyttä Oletkaunis.fi asiakaspalveluun.

   

  Tuotteiden toimitusmaksut ovat 0-5,90 euroa, yli 50 euron ostoksiin saa ilmaisen toimituksen!


  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun