Natural Goods Company

(0)
 • Iso valikoima luonnonkosmetiikkaa netistä
 • Yli 50 euron tilaukset ilman toimituskuluja (norm. 4,90€)
 • Nopeat 1-3 arkipäivän toimitukset
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit
 • Toimitustapa: Matkahuolto

  Natural Goods Company on kotimainen luonnonkosmetiikan maahantuoja ja verkkokauppa. Natural Goodsin välittämiä tuotteita myydään lukuisissa muissa verkkokaupoissa, kampaamoissa ja kosmetiikka- ja luonnonkosmetiikkaliikkeissä kautta maan. Natural Goods Companyn tuotteet ovat kaikki luonnonkosmettikan standardit täyttäviä, laadukkaita sekä kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita.

  Natural Goods Company tuotemerkit ja brändit

  Tämän verkkokaupan valikoima tyydyttää nopeasti ja helposti vaativampaakin luonnonkosmetiikkaa käyttävää asiakasta. Valikoimasta löytyvät upeat ja laadukkaat tuotteet kaikkeen: ihonhoitoon, meikkaukseen, hiusten hoitoon, pesuun ja värjäykseen, kynsiin, vartalonhoitoo, flunssanhoitoon. Löytyy lisäravinteet, tuotteet lapsille, sheivaukseen, eteeriset öljyt, aurinkotuotteet, aromaterapia, parfyymit...

   

  Natural Goodsin brändejä ovat esimerkiksi Baldini, Biosolis, Earth Minerals, Esse Organic Skincare, Florascent, Isle of Wolf, Khadi, Konjac, Sponge, Laboratoire du Haut-Segala, Logona, Madara, Meditao, Mossa, MyTao, Provida, Sante ja Taoasis.

  Luonnonmukaiset hiusvärit ja aurinkotuotteet

  Nostan tässä esiin muutama ihania tuotemerkkejä, joiden ansiosta saamme nopeasti vähennettyä vaarallisten ja vahvojen kemikaalien kuormitusta elämässämme. Hiusvärit ja aurinkotuotteet ovat usein vahvoja ja pysyvät ihollamme ja kehossamme pitkään. Toki muutkin kemikaalit, mutta usein luonnonmukaiseen kosmetiikkaan siirtyessä nämä osa-aluuen jäävät helposti vanhoihin tapoihin.

   

  Esimerkiksi Khadin, Santen ja Logonan upeat luonnonmukaiset hiusvärit, jotka hoitavat hiusta ja hiuspohjaa. Niiden sisältämä luonnollinen henna värjää hiukset vivahteikkaasti ja kiiltävästi. Luonnonmukainen hiusväri kuluu hiuksista pois epätasaisesti, jolloin värjäysväli on väistämättä pidempi kuin kemiallisilla värjätessä.

   

  Biosolis on luonnonmukainen tapa suojata ihoa auringon UV-säteilyltä ja palamiselta. Biosolikselta löytyvät kevyemmät ja vanhemmat tuotteet, joista vahvat sopivat erityisesti lapsille. Tuotteet ovat helposti levittyviä voiteita sekä suihkeita. Auringonoton jälkeen käytettävät tuotteet kasvoille ja vartalolle rauhoittavat vielä lisää ihoa. Aftersun tuotteita löytyy myös Whamisalta ja Esseltä.

  Lahjapakkaukset ja lahjakortit netistä

  Natural Goods Companyn verkkokaupassa on upeita tuotteita myös lahjaksi. Usein helpoin tapa antaa luonnonkosmetiikkaa lahjaksi on tietysti antaa pelkkä lahjakortti, joita tietysti voi ostaa myös verkkokauppaan. Se on kuitenkin usein tylsä, tekisi mieli antaa jotain konkreettisempaa. Siihen tarpeeseen verkkokaupassa on ihania lahjapakkauksia ja settejä, esimerkiksi Esseltä. Tällä merkillä on useita erilaisia kokeilupakkauksia esimerkiksi kasvojenhoitotuotteet eri ihotyypeille. Samantyyppisiä löytyy myös Mossalta, Madaralta, Neal's Yard Remediesiltä ja Sophie La Girafelta.

   

  Natural Goods Companylla on Helsingissä Musiokadulla oma hoitola, jossa saa kaikenlaisia hoitoja aina luonnonkosmetologin palveluista rentouttaviin ja lymfahoitoihin. Aikavaraukset voi tehdä helposti netistä. Netistä voi ostaa myös lahjakortit hoitoihin.

  Natural Goods Company tilaus, toimitus ja palautus

  Natural Goods Company verkkokaupassa maksetaan tuotteet joko verkkopankissa tai luottokortilla. Tuotteet toimitetaan Matkahuollon kautta nopeasti 1-3 päivän kuluessa. Yli 50 euron toimitukset saa ilman postikuluja, mutta tätä pienempiin ostoksiin lisätään 4,90 euron toimituskulut. Tuotteilla on normaali palautusoikeus 14 vuorokautta, mutta mikäli olet jo avannut tuotteen ja kokeillut sitä, sillä ei ole enää palautusoikeutta. Jos havaitset tuotteessa jonkin ongelman, se on eri asia. Tällöin ota yhteys asiakaspalveluun ja sovi reklamaatiosta.

   

  Joko olet tilannut jotain Natural Goods Company verkkokaupasta? Onko sinulla kokemusta jostain tässä kaupassa myytävästä merkistä? Kerro vinkkisi ja kokemuksesi muille!
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun