Everyday Minerals

Evedyday Minerals

(0)
4 1 5 1
 • Tilaa ilmaiset näytteet!
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin (norm. 3,90€)
 • Toimitusaika 1-3 päivää

  Everyday Minerals meikit ovat luonnollisia, vegaanisia ja puhtaita luonnontuotteita, jotka valmistetaan luonnon omista mineraaleista. Meikeissä ei käytetä mitään synteettisiä tai kemiallisia ainesosia eikä helposti allergisoivia ainesosia, kuten vaikkapa eteerisiä öljyjä tai kasviöljyjä. Kaikki Everyday Mineralsin meikit ovat jauhemaisia mineraalimeikkejä, jotka levitetään siveltimellä useassa kerroksessa.

   

  Everyday Mineralsin meikit ovat hintalaatu-suhteeltaan loistavia, sillä mineraalimeikeiksi ne ovat edullisia ja erittäin riittoisia. Yhdestä pienestä putelista meikkaa kuukausitolkulla.

  Kestävä, puhdas tuotanto, ilman lapsityövoimaa

  Everyday Mineralsin tarina alkoi Austinista, Texasista, jossa Carina Menzies niminen nainen kyllästyi meikkien järkyttävän pitkiin tuotelistauksiin. Hän alkoi valmistuttaa mahdollisimman yksinkertaista ja puhdasta meikkisarjaa, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu pois. Everyday Minerals onkin täysin uraauurtava, vaikka ei toki ainoa mineraalimeikkimerkki.

   

  Everyday Mineralsin meikit valmistetaan käsin Austinissa edelleen. Jokaisen ainesosan kanssa ollaan todella tarkkoja niin, että mitään ainesosaa ei tuoteta lapsityövoimalla (Intiasta ei hankita tämän vuoksi mitään) eikä eläintestattuna eikä myöskään luontoa haaskaavilta yrityksiltä. Tuotteissa ei käytetä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita.

  Mineraalimeikit hoitavat ihoa

  Everyday Minerals meikit valmistetaan luonnon omista mineraaleista, kuten titaani- ja sinkkioksideista, joiden ansiosta meikki levittyy hyvin. Mica-mineraali taas antaa kuultoa ja hohtoa. Väriaineet taas saadaan pääosin rautaoksidista. Meikeissä ei käytetä mitään sidos- tai säilöntäaineita eikä hajusteita. Luonnon mineraalit paitsi antavat iholle kuultavan, pehmeän ja luonnollisen meikin, myös hoitavat ihoa. Moni onkin yllätyksekseen huomannut ihonsa voivan paremmin mineraalimeikkeihin siirtymisen myötä.

  Mineraalimeikkejä meikkipohjasta luomiväreihin ja rajauksiin

  Mineraalimeikit ovat todella monikäyttöisiä: voit rajata silmäsi luomivärillä tai levittää rajausväriä luomillesi, kirkastaa sekä poskia että luomia samalla sävyllä jne. Mutta käytännössä mineraalimeikkikokonaisuus muodostuu näistä: meikinpohjustusaine, meikkipohja, joko jojoba-pohjainen tai ilman sitä, tarvittaessa peitemineraalit, luomivärit, silmien- ja kulmienrajausmineraalit, poskipuna, viimeistelypuuteri sekä hohdepuuteri. Toki arkena pärjää selvästi pienemmälläkin repertuaarilla.

   

  Kaiken perusta on kuitenkin sopiva ja toimiva meikkipohja, joka levitetään iholle useina ohuina kerroksina. Mineraalimeikeillä meikatessa yhtä tärkeä kuin itse meikitkin on kunnollinen, laadukas, juuri mineraalimeikeille tarkoitettu sivellin. Siveltimiä löytyy Everyday Minerals verkkokaupasta, jossa opastetaan huolellisesti mitä sivellintä käytetään mihinkin hommaan.

   

  Periaatteessa todella pienikin määrä mineraalimeikkejä riittää, sillä esimerkiksi silmien ja kulmien rajaukseen sekä luomiväriksi riittää yksi ainoa tuote. Terävää rajausta varten kostutetaan sivellintä ihan hiukkasen, pehmeä rajaus taas saadaan aikaiseksi kuivalla siveltimellä, luomiväri taas levitetään leveällä siveltimellä. Hohdetta lisäävää puuteria voi sipaista niin poskille kuin leukaan, otsaan ja kulmien alle. Toki valikoimassa on upeita valöörejä erilaisia hohdeluomivärejä, aurinkopuutereita ja hohdepuutereita.

  Kuinka löydän sopivat mineraalimeikit?

  Sopivan värisen mineraalimeikin etsimiseen kannattaa käyttää aikaa, sillä, kun kerran valitset tuotteet huolella, sinun ei tarvitse sen koommin vaivata niillä päätäsi. Everyday Mineralsin verkkokaupassa valinta on tehty todella helpoksi seikkaperäisen "Löydä sävysi" oppaan avulla. Siellä määritellään ihon väripohja ja kosteustaso, joiden perusteella löydät kyllä itsellesi sopivan meikkipohjan. Meikkipohjan alla suositellaan käytettäväksi luonnonmukaista Everyday Mineralsin meikinpohjustusainetta, joka auttaa varsinaista meikkiä pysymään paremmin paikoillaan.

  Ilmaiset tuotenäytteet

  Oman värisävyn löytämistä ja kynnystä mineraalimeikkien kokeilemiseen helpottaa valtavasti etu, jonka vain Everyday Minerals tarjoaa: ilmaiset tuotenäytteet! Saat kotiisi postikulujen hinnalla pienet kokeilupakkaukset viittä eri mineraalimeikkiä. Näin pääset kokeilemaan mikä sävy sopii ihoosi meikinpohjustusaineessa, meikkipohjassa, puuterissa ja poskipunassa. Näin sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä!

  Tilaus, toimitus ja palautus Everyday Mineralsilta

  Everyday Mineralsin tilaukset maksetaan joko luottokortilla tai verkkopankissa ennen toimitusta. Tuotteet toimitetaan kotiin kirjeenä tai postiin pakettina, riippuen lähetyksen koosta. Toimitusaika on nopea, vain 1-3 päivää! Ilmaisiin tuotenäytteisiin lisätään toimituskulut 3,90 euroa sekä muihinkin tilauksiin aina 50 euroon saakka. Yli 50 euron ostokset toimitetaan ilman postikuluja.

   

  Mikäli olet tilannut vahingossa väärät tuotteet tai tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa käyttämättömät ja alkuperäispakkauksissa olevat tuotteet 14 vuorokauden sisällä toimituksesta ilmaiseksi.

  Onko sinulla kokemuksia Everyday Mineralsin meikeistä? Tai muista mineraalimeikeistä? Mitä plussaa, mitä miinusta? Mitä meikkejä suosittelet? Kerro kokemuksesi meille!  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun