Bangerhead

Bangerhead kosmetiikkatuotteet

(0)
4 1 5 1
 • Yli 15000 kosmetiikkatuotteen valikoima
 • Kaikki yli 50 euron tilaukset ilman postikuluja (norm. 4,90€)
 • Nopeat 3-5 arkipäivän toimitukset
 • Toimitustapa: Posti
 • Maksutavat: Korttimaksu, verkkopankit
 • Qliro-lasku ja osamaksu

  Bangerhead on suuri kosmetiikan verkkokauppa

  Bangerhead on perustettu Ruotsissa vuonna 2008, jolloin liike keskittyi enemmän hiustenhoitotuotteisiin. Tänä päivänä Bangerhead verkkokaupasta löytyy laaja valikoima tuotteita meikeistä, hajuvesistä, kynsilakoista, ihonhoitotuotteista sekä hiustenhoitotuotteista. Bangerhead -verkkokaupasta löytyy omasta kategoriastaan myös vegaaniset ja ekologiset hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet, tuoksut ja meikit. Bangerhead tarjoaa tuotteita myös miehille liittyen parranhoitoon, ihonhoitoon ja hiuksille. Bangerhead onkin kosmetiikan verkkokauppa, josta löytyy jokaiselle jotakin. Tuotevalikoima kattaa yli 20000 kosmetiikkaan liittyvää tuotetta. 

  Tee Bangerhead ihotesti ja löydä sopivat ihonhoitotuotteet

  Bangerheadin verkkosivuilla on ihotesti, joka auttaa löytämään omalle ihotyypille sopivat tuotteet verkkokaupasta. Tutustuminen laajaan valikoimaan ihonhoitotuotteita vie aikaa ja energiaa, joten tuotteiden rajaaminen on hyödyllistä heti alkuun. Kasvojen puhdistus, kosteusvoiteet, kasvovedet, kasvoseerumit ja kasvonaamiot ovat tärkeä osa ihonhoitoa ja Bangerhead tarjoaakin paljon tuotteita eri tuotemerkeiltä, kuten Clarins, Dermalogica ja Clinique. 

  Bangerhead ja kampanjat

  Bangerheadin verkkokaupassa on mukana oma kampanja-osio, mistä löytyy eri merkkien tarjoamia tarjouksia esimerkiksi kaupanpäällisistä tai tarjouspaketeista. Outlet-tuotteet ovat myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää ja osan tuotteista voi saada jopa 70% alennuksella. Lahjasetit ovat myös tässä osiossa esillä ja Bangerhead onkin hyvä vaihtoehto etsiä kosmetiikan ystävälle sopiva lahjasetti. 

  Hiustenhoito ja muotoiluvälineet Bangerhead-verkkokaupasta

  Hiustenhoitotuotteet, hiustenpidennykset, muotoilutuotteet, ravintolisät hiuksille sekä hiusten muotoiluvälineet ovat osa laajaa Bangerheadin valikoimaa. Hiustenhoidon suosittuja merkkejä ovat tänä päivänä muun muassa Redken, Maria Nila ja Joico, joita kaikkia löytyy hyvin Bangerheadin verkkokaupasta. Magazine-osiosta löytyy tietoa uusista trendeistä kauneudenhoitoalalla, henkilöhaastatteluja sekä mielenkiintoisia tuote-esittelyjä. 

  Bangerhead tilaus, toimitus ja asiakaspalvelu

  Bangerheadin verkkokaupasta saa ilmaisen toimityksen yli 50 euron tilauksiin, muuten toimitusmaksu on 4,90€. Toimitusaika on pääosin 3-5 arkipäivää. Asiakkaalla on 30 päivää aikaa tehdä palautus koskien avaamattomia tuotteita, mutta palautuskulut 5,50€ tulee asiakkaan maksettavaksi ellei kyseessä ole reklamaatio.  Asiakaspalveluun voi olla tarvittaessa yhteydessä Bangerheadin sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. 


  Siirry alkuun