Shopping4net kosmetiikkatuotteet

Shopping4net kosmetiikkatuotteet

(3)
4.0 3 5 1
 • Toimitukset 3-5 päivässä
 • Ilmaiset toimituskulut yli 29€ tilauksiin
 • Maksu luottokortilla tai laskulla

  Kosmetiikkamerkkiä klikkaamalla näet Shopping4net kosmetiikkatuotteet -tuotteet.


  Dr. Hauschka
  Weleda


  Shopping4net on ruotsalainen verkkokauppa, joka toimii Suomen lisäksi jo 11 muussa Euroopan maassa. Shopping4net on ainutlaatuinen, asiakaspalveluun 100-prosenttisesti panostava verkkokauppa, josta merkkituotteitakin on mahdollista saada edullisesti ja harvinaisia tuotteita ja merkkejä valikoimissa. Shopping4net tarjoaa harvinaisen edun kaikille asiakkailleen ja kaikkiin tilauksiin: täysin ilmaiset toimituskulut! Maksat siis vain tuotteen hinnan kun tilaat tästä nettikaupasta!

   

  Shopping4net verkkokaupassa on myös muita tuotteita kuin kosmetiikkatuotteita. Sieltä löytyy myös luontaistuotteet ja ravintolisät, piilolinssit, tulostinmusteet, fitness-tuotteet, lelut ja paljon tuotteita kotiin. Ruotsalaiset verkkokaupat osaavat tunnetusti tehdä verkkokauppansa niiin, että asiakas tuntee itsensä täydellisesti palvelluksi. Muita hyviä ruotsalaisia kosmetiikka-alan verkkokauppoja ovat eleven.fi ja Grand Parfymeri.

  Shopping4net kauneudenhoitotuotteet

  Shopping4net kauneudenhoitotuotteet valikoimassa on kaikki mahdollinen miehille, naisille ja lapsille. Hajuvedet, parfyymit, vartalonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet, korut ja meikit sekä muu kosmetiikka löytyy täältä. Tuotteita löytyy suosituilta merkeiltä kuten Lancôme, Hugo Boss, Gucci, Armani... Lisäksi valikoimassa on vähemmän tunnettuja harvinaisempia merkkejä, joita Shopping4net pyrkii niinikään tarjoamaan asiakkailleen erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

   

  Myös luonnonkosmetiikkaa löytyy Shopping4netistä. Esimerkiksi luonnonkosmetiikkamerkki Weleda on todella hyvin edustettuna tässä kosmettikkaverkkokaupassa.

   

  Shopping4net laajasta kosmetiikkaosastolta löytyvät kaikki mahdollinen. Silmämeikit, huulimeikit, iho, kynnet, meikkipaletit, meikkaustarvikkeet, parfyymit sekä joka päiväiset hygieniatuotteet. Erityisesti tuoksuja löytyy todella laaja valikoima. Jos haluaa säästää, voi tehdä myös niin, että käy haistelemassa itselleen mieluisan tuoksun tavaratalossa ja tilaa tuoksun sitten verkkokaupasta, josta sen saa selvästi edullisemmalla hinnalla.

  Shopping4net tilaus, toimitus ja asiakaspalvelu

  Shopping4net on todella nopea verkkokauppa, sillä saman päivän aikana tilatut tuotteet pyritään lähettämään samana päivänä. Illalla tehdyt tilaukset siirtyvät toki seuraavalle päivälle. Ilmaiset toimituskulut luvataan yli 29€ tilauksiin ja ne tekevät kaupasta niinikään houkuttelevan. Jos tilauksen summa jää tämän alle, määräytyvät toimituskulut paketin koon ja asiakkaan sijainnin mukaan. Asiakas vastaa aina palautuskuluista ellei kyseessä ole reklamaatio. Kokemuksia kaupasta voi hakea netistä hakusanalla, mutta myös tällä sivulla tässä alapuolella on lomake, johon voi jättää omat kokemuksensa verkkokaupasta toisten kuluttajien ja asiakkaiden hyödyksi.

   

  Shopping4net alennuskoodien ja tarjousten suhteen kannattaa olla tarkkana. Shopping4net nimittäin tarjoilee todella hyviä alennuksia alennuskoodeilla aina välillä. Näistä pysyy hyvin perillä uutiskirjeen avulla mutta jos ei halua tätä sähköpostiinsa, niin voit myös seurata tätä sivua, päivitämme tänne verkkokauppojen uusimmat alennuskoodit.

   

  Voit kirjautua shopping4net asiakkaaksi, jolloin sinun ei tarvitse joka kerta syöttää omia tietoja tilatessasi. Seuraavat tilaukset on todella helppo ja nopea tehdä, kun vain kirjaudut sisään verkkokauppaan.

  Shopping4net kosmettiikkatuotteet mainokset

   

   


  Siirry alkuun