Sigma

105 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
Sigma

Sigma Beauty

Sigma Beauty on perustettu vuonna 2009 toimijoinaan Simone Xavier ja Rene Xavier Filho. Sigman tarkoituksena on tuoda laatua ja käytettävyyttä kauneudenhoidon rutiineihin. Vuonna 2009 lanseerattu sivellinsarja vakuutti käyttäjät heti ja Sigman siveltimet saivat nopeasti suuren suosion. Sigma haluaa edelleen keksiä uusia innovaatioita kauneudenhoitoon, asiakkaita kuunnellen. Siveltimien ja muiden välineiden lisäksi Sigma Beauty valmistaa myös meikkejä, kuten luomiväripaletteja, puutereita ja huulipunia. Myös meikit ovat laadukkaita ja niissä on paljon väripigmenttiä. 

Laadukkaat siveltimet ja uudet puhdistukseen liittyvät käytännöt

Sigma Beauty haluaa luoda kestäviä tuotteita ja panostaa tämän lisäksi myös tuotteiden ylläpitoon. Laadukkaat kuidut tekevät siveltimistä kestäviä ja tukevia käyttää. Sigma Beauty on kehittänyt monen muotoisia siveltimiä, joten eri kohdat kasvoista huomioidaan sivellintä myöden. Myös siveltimien varret on luotu kestämään kovaa käyttöä. Siveltimien puhdistukseen on kehitetty oma hanska ja puhdistusmatto, mitkä parantavat merkittävästi sivellinten hygieenisyyttä.  Sigma Beauty on kehittänyt myös telineen, minkä avulla siveltimet kuivaavat ja pysyvät järjestyksessä. Sigman tuotteet ilahduttavat erityisesti ihmisiä, jotka haluavat pitää kauneudenhoitotuotteistaan hyvää huolta ja jotka kaipaavat arkirutiineihin järjestelmällisyyttä ja helppoutta. 

Sigma Beauty huomioi eri tarpeet kauneudenhoidossa

Meikkaaminen on osalle ihmisistä kuin taidetta ja silloin myös välineillä on suuri merkitys. Sigma Beauty on kehittänyt laajan valikoiman erilaisia siveltimiä, joten jokaiselle meikkaajalle löytyy valikoimista varmasti omat suosikkituotteet. Siveltimiä on erilaisia eri materiaaleille, joten luomiväri, kulmaväri, huulipuna, poskipuna ja erilaiset varjostukset voi tehdä juuri niille tarkoitetuilla välineillä. Sigma Beuaty on myös erikoistunut valmiisiin setteihin, joten asiakkaalle tuodaan tarjolle erilaisia sivellinpaketteja, joista on helpompi valita itselle sopivin. Sigma Beuatyn verkkosivuilta voi hakea myös inspiraatioita erilaisista meikkityyleistä ja ostaa tämän jälkeen tyyliin sopivat tuotteet.   

 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun