Dr. Hauschka

Monille tutut Dr Hauschkan arvostetut ja paljon hyviä kokemuksia keränneet luonnonkosmetiikkatuotteet ja meikit ovat olleet markkinoilla jo pitkään. Tuotemerkki on sataprosenttisesti ekologinen ja seisoo tuotteidensa valmistuksessa ja raaka-aineiden käytössä ehdottomasti sanojensa ja arvojensa takana. Dr Hauschkan perustajan Tri Rudolf Hauschkan ja tämän yhtiön tavoitteena onkin valmistaa laadukkaita ekologisia kosmetiikkatuotteita, ja näin pitää huolta globaalista hyvinvoinnista sekä ihmiskunnan ja maapallomme hyvinvoinnista ja parantumisesta. Aivan kuten kauneus, niin myös parantavat voimavaramme kumpuavat ihmisen sisältä, ja sisäistä kauneutta ja hyvinvointiamme ruokkien pystymme myös jakamaan tätä sanomaa ja parantavaa voimaa ympäristöllemme ja koko ihmiskunnalle.

Dr Hauschkan tuotevalikoima on laaja. Sarjasta löytyy kauneudenhoitotuotteita vartalon ja kasvojen ihonhoitoon niin naisille kuin miehillekin, sekä myös erityinen äiti-lapsi-sarja. Ihonhoitotuotteista löytyvät erityiset tuotteet muun muassa herkkäihoisille, aknen ja rasvaisen ihon hoitoon, kuivalle iholle sekä tuotteet varttuneeseen ikään ehtineille. Ihanat täysin luonnonmukaisesti valmistetut kylpyöljyt kasviuutteista ja yrteistä hellivät kehoa ja mieltä, ja Dr Hauschkan erilaisia korkealaatuisia meikki- ja hiustenhoitotuotteita voi käyttää hyvällä omatunnolla. Kokemukset tuotteista ovat usein todella postiviiviset. Onko sinulla kokemuksia Dr Hauschkan tuotteista? Voit lukea tai jakaa omia kokemuksiasi tällä sivulla.Tuotteidensa valmistuksessa Dr Hauschka panostaa kestävään kehitykseen ja erilaisiin Fair Trade -sopimuksiin, eikä mitään tuotteista ole tietenkään testattu eläimillä.

Dr Hauschkan luonnonkosmetiikkatuotteet ovat

  • Sataprosenttisesti luonnonmukaisesti valmistettuja, ainoastaan luonnon raaka-aineita käyttämällä
  • Kaiken tuotannon takana on halu ja yritys parantaa globaalia hyvinvointiamme, aina viljelymenetelmistä raaka-aineiden käyttöön ja Fair Trade -toimintaan asti
  • Pitkällä kokemuksella testattuja toimivia kosmetiikkatuotteita
  • Internetissä tuotteiden jälleenmyyjiä ovat muun muassa Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Eco Beauty
Siirry alkuun