Kulmakarvat ovat täydelliset ja ne kehystävät kauniisti kasvojasi silloin, kun ne ovat huolitellut. Siksi ne ovat se osa meikissä, jota ei missään nimessä kannata unohtaa. Riippumatta siitä, ovatko kulmakarvasi ohuet vai paksummat, ne kannattaa pitää siisteinä. Kulmakarvoja voi myös vahvistaa tai korostaa erilaisilla tuotteilla. Suosituin ja perinteisin valinta kulmien muotoiluun ja korostamiseen on varmasti kulmakynä. Myös kätevä värillinen tai väritön kulmakarvageeli on kuitenkin kokeilemisen arvoinen vaihtoehto ja se on erityisen hyvä valinta silloin, jos kulmakarvasi eivät tahdo asettua ja näyttää siisteiltä. Geelillä saat itsepäisimmätkin karvat ojennukseen. Sivujemme verkkokaupasta löydät runsaasti erilaisia tuotteita kulmien muotoiluun ja korostamiseen.

Näyttävät kulmakarvat ovat nyt muodissa!

Muodissa on eletty jo pitkään selkeästi aikaa, jossa runsaammat kulmat ovat erityisen trendikkäät. Runsaat kulmakarvat eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että kulmien annettaisiin vain kasvaa luonnollisesti ja ne jätettäisiin meikkaamatta, vaan myös paksumpien kulmien on oltava hoidetut, että ne näyttävät hyviltä. Varsinkin monella suomalaisella kulmat ovat kuitenkin luonnostaan melko vaaleat. Siksi oikeanlaiset tuotteet tuovatkin kulmakarvoille aivan uutta ilmettä ja ryhtiä. Vaikka et käyttäisikään muuten juurikaan meikkiä, kulmat kannattaa kuitenkin siistiä ja meikata. Jos puolestaan käytät muuten meikkiä, se näyttää huomattavasti paremmalta, kun olet huolehtinut myös kulmiesi ehostamisesta. Yllätyt siitä, kuinka kevytkin meikki kirkastaa katseesi ja virkistää ilmettäsi. Oikeanlaisen kulmakarvojen muotoiluun ja korostamiseen tarkoitetun tuotteen valinta on tärkeää. Myös erilaisia sävyjä on paljon. Kun ostat tuotteita nettikaupasta, voit saada uskomattoman hyviä säästöjä.

Millaisia tuotteita kulmakarvojen meikkaamiseen on olemassa? Tutustu ensin rauhassa markkinoilla oleviin tuotteisiin. Huomaat varmasti, että tarjolla on esimerkiksi kulmakyniä, tussimaisempia kyniä, kulmageelejä sekä kulmavärejä. Näistä kaikki ovat hieman erilaisia ja myös niiden antama lopputulos on luonnollisesti erilainen. Perinteinen kulmakynä on varmasti suosituin vaihtoehto, sillä se on edullinen ja helppokäyttöinen. Myös eri sävyjä löytyy paljon, joten löydät varmasti itsellesi sopivan värin. Toisaalta, jos haluat päästä todella helpolla, voit myös värjätä kulmasi säännöllisesti. Tällöin kulmat näyttävät hyvältä jo aamulla herätessäsi ja sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin nyppiä ne säännöllisesti ja halutessasi voit myös korjata esimerkiksi kulmakarvojen aukkokohtia kynällä. Tarjous-tuotteiden valikoima kannattaa myös katsastaa, sillä sieltä voit tehdä hyviä löytöjä.

Miten valitset parhaan tuotteen itsellesi?

Kulmakarvat ovat tärkeä osa meikkiä ja niiden tulisi näyttää meikistä huolimatta luonnollisilta. Vaikka olisitkin dramaattisempien kulmakarvojen ystävä, kannattaa silti panostaa siihen, että kulmat eivät näytä piirretyiltä. Tuotteen valinnassa sinun kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaisen lopputuloksen haluat saavuttaa. Jos haluat lähinnä korjata hieman kulmien muotoa ja väriä, kulmakynä on hyvä vaihtoehto. Valitse sävy, joka on mahdollisimman lähellä omien kulmiesi väriä, tai hieman tummempi, jos haluat kulmista tummemmat, kuin ne luonnostaan ovat. Tussimaisella kynällä saat puolestaan terävämpää jälkeä. Kulmaväri näyttää puolestaan luomivärinapilta ja sitä käytetään siveltimen avulla. Tällä tekniikalla saat helposti itsellesi näyttävät, mutta luonnolliset kulmat. Netistä voit tilata nopeasti ja vaivattomasti kaikki tuotteet, joita tarvitset upeiden kulmakarvojen luomiseen!

Joskus kulmakarvat voivat olla itsepäistä laatua ja pelkkä värin korostaminen ja muotoilu ei riitä. Jos kulmasi ovat itsepäiset, kulmakarvageeli on uusi paras ystäväsi. Geeliä laitetaan yleensä ripsiväriharjan näköisellä pienellä harjalla ja se takaa sen, että jokainen karva pysyy siististi rivissä. Kulmageeliä saat sekä värillisenä että värittömänä. Parhaat meikkituotteet löydät kätevästi verkosta!

Kauniit kulmakarvat helposti ja nopeasti!

  • Valitse tuote sen mukaan, millaisen lopputuloksen haluat!
  • Ole tarkkana kulmakarvatuotteen värin kanssa. Liian tumma tai vaalea sävy ei näytä luonnolliselta!
  • Arkea helpottaaksesi voi myös kestovärjätä kulmakarvasi!
Siirry alkuun