Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
4v00
Biotherm
Chanel
Clarins
Collistar
Elizabeth Arden
Estelle & Thild
Garnier
Helena Rubinstein
Korres
Lancome
Loreal
Nuxe
Absolution
Academie
Aesop
Ahava
Akademikliniken
Algenist
Annayake
Apivita
Argital
Aveda
Avene
Babe
Babor
Bioderma
Bioelements
Bliss
Cailyn
Chantecaille
Clinique
Colorescience
Cosmedix
Darphin
Ddf
Decleor
Dermaheal
Dermalogica
Durance
Ecotools
Ei-tuotemerkkia
Elemis
Eminence
Esthederm
Evolu
Exuviance
Family
Frantsila
Glytone
Guerlain
Guinot
H2o
Iroisie
Jurlique
Kleinbecker(strivectin)
Konjac
Kose
Lavera
Lierac
Madara
Medica
Mellis
Missha
Mizon
Modelco
Mossa
Murad
Murdock
Naobay
Nars
Neostrata
Neutrogena
Novexpert
Off
Patyka
Payot
Philosophy
Pixi
Puhdas
Ren
Sante
Self
Shiseido
Skinfood
Strength
Supermood
Swissline
Tancan
Thalgo
Trilogy
Tuisa
Vichy
Yonka
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordicfeel
Oletkaunis.fi
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Yves Rocher
Poista kaikki suodattimet

Kuorinta

534 tuotetta 11 kaupasta
< Edellinen

Lähes jokainen meistä tietää, että kauniin ihon salaisuus on sen säännöllinen ja huolellinen hoito. Kasvojen peseminen aamuin illoin onkin monelle jo itsestäänselvyys, samoin kuin ihon kosteustasapainosta huolehtiminen erilaisten voiteiden avulla. Sen sijaan kuorinta saattaa yhä unohtua monelta. Sekä kasvojen että vartalon ihoa tulisi kuitenkin kuoria säännöllisesti, sillä kuoriminen auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa. Kuolleet ihosolut saavat ihon näyttämään samealta ja väsyneeltä. Kuorittu iho on kirkas ja lisäksi se pystyy hyödyntämään esimerkiksi kasvovoiteen ainesosat kuorimatonta ihoa paremmin. Kannattaa siis ottaa ihon säännöllinen kuoriminen tavaksi ja ostaa juuri sinun ihollesi oikeat tuotteet netistä.

Kuorinta pitää ihon heleänä

Kuinka usein ihoa kannattaa kuoria? Tämä vaihtelee tietysti sen mukaan, millainen ihotyyppisi on. Jos kärsit kiristävästä ja kuivuvasta ihosta, ihon kuoriminen liian usein saattaa pahentaa tilannetta. Etenkin talvisaikaan moni kärsii kuivasta ihosta ja silloin ihoa kannattaa kuoria noin viikon tai kahden välein, tarpeeksi hellävaraisella kuorintatuotteella. Kesäisin ihon kunnon parantuessa kuorinta on hyvä tehdä vähintään kerran viikossa. Jos ihosi rasvoittuu herkästi tai jos kärsit ihon epäpuhtauksista, kannattaa ihoa kuoria jopa kaksi kertaa viikossa erillisellä kuorintatuotteella. Muista aina kosteuttaa ihosi kuorinnan jälkeen omalle ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella. Lähes jokaiselta kosmetiikkamerkiltä löytyy oma kuorintatuotteensa. Valitse merkki omien mieltymystesi mukaan. Usein tuotteet kannattaa ostaa mahdollisimman isoissa pakkauksissa, jolloin alennus litrahinnassa saattaa olla huima. Kasvoille ja vartalolle kannattaa molemmille ostaa oma tuote.

Kasvojen lisäksi myös vartalon ihoa tulisi kuoria säännöllisesti. Kasvojen iho on usein herkempi kuin muu iho ja siksi kasvojen kuorintatuotteet ovatkin lähes aina liian hellävaraisia käytettäväksi koko vartalolle. Siksi vartalon ihoa varten kannattaa hankkia erillinen kuorintatuote, jota on helppo käyttää esimerkiksi suihkussa. Vartalonkin iho kannattaa kuoria vähintään kerran viikossa, riippuen tietysti oman ihosi kunnosta. Ihon säännöllinen kuorinta myös ehkäisee ihokarvojen kasvamista sisäänpäin. Siksi iho kannattaakin kuoria huolellisesti aina ennen karvojen poistamista. Muista kosteuttaa iho aina kuorinnan jälkeen. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja aina herkän ihon hajusteettomasta tuotteesta herkulliselta tuoksuvaan ja kuorivampaan tuotteeseen. Kun olet valitsemassa sopivaa tuotetta, kannattaa tietysti valita kuorintatuote, jota myydään suuressa säästöpakkauksessa.

Kuori iho kerran viikossa

Kuorinta kerran viikossa pitää ihon sameuden loitolla. Älä siis unohda kuoria ihoasi. Onneksi markkinoilla on tällä hetkellä paljon erilaisia kuorintatuotteita jokaisen ihon tarpeisiin. Halutessasi voit valita tujumman kuorintageelin, jonka seassa olevat kuorivat mikrohelmet poistavat kuolleen ihosolukon kasvoiltasi ja vartalosi iholta tehokkaasti ja nopeasti. Kuivalle iholle on tarjolla hellävaraisia tuotteita, jotka poistavat kuolleet ihosolut hellävaraisesti muuta ihoa vahingoittamatta. Myös ympäristötietoisille löytyy varmasti sopiva tuote luonnonkosmetiikan jatkuvasti kasvavasta valikoimasta. Kun olet aikeissa ostaa itsellesi sopivimman kuorintatuotteen, kannattaa hintoja vertailla huolellisesti. Saman merkin tuote saattaa olla toisessa liikkeessä myytävänä edullisemmin kuin toisessa. Hintatietoinen kosmetiikan kuluttaja osaakin etsiä netistä parhaan hinnan myös kuoriville tuotteille.

Jos ihosi näyttää ja tuntuu samealta ja elottomalta, kuorinta on usein oikea ratkaisu. Kun ensimmäisen kerran kuorit ihoasi, huomaat varmasti eron! Ihosi sävystä tulee entistä tasaisempi ja kirkkaampi, eikä väsyneestä ulkomuodosta ole enää tietoakaan. Parhaat kuorintatuotteet parhaaseen hintaan löydät helposti verkosta. Valitse itsellesi sopiva tuote lukemattomien vaihtoehtojen joukosta. Ihon kuoriminen todella kannattaa.

Kuorinta on yksi ihonhoidon kulmakivistä

  • Kuorinta poistaa ihon pinnalle kertyneen kuolleen ihosolukon
  • Säännöllinen kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihon sävyä
  • Ihoa kannattaa kuoria noin kerran viikossa, kuivaa ihoa hieman harvemmin
Siirry alkuun